Pa0ki Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μπαίνω σήμερα μετά από καμιά 10ριά μέρες και μου πετάει 75 games chat resriction Εντωμεταξύ έχω κόψει σχεδόν τελείως το μπλα μπλα αλλά όλοι οι κομπλεξικοί ρίχνουν "negative attitude" για οποιονδήποτε λόγο
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ποιοι ειναι καλυτεροι junglers αυτη τη στιγμη; Καποια αποψη για amumu;
InfernoN Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ποιοι ειναι καλυτεροι junglers αυτη τη στιγμη; Καποια αποψη για amumu; το top atm ειναι η βι imo
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 το top atm ειναι η βι imo Eh , not really tho Οτι παιζεται με Cinder Hulk κυριως . Τα υπολοιπα θα ειναι hit or miss που αν δεν παρεις προβαδισμα θα γινεις outscaled Sejuani/Gragas ειναι τα 2 πιο picked/banned atm
hashashin Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ακομα να κανουν κατι οταν παιζουμε 4v5.... δηλαδη ποσο μυαλο θελει να βαλουν κατι σαν το dota δεν μπορουμε να παιζουμε ολοι 10 game την ημερα οποτε για μενα μετραει καθε game που παιζω. Πιστευω καποια πραγματα ειναι λιγο πισω .Ειναι ν1 παιχνδι σε αριθμο παιχτων atm και για παραδειγμα ο client ειναι ολο bugs καλα τα σκιν δν λεω αλλα καποια πραγματα θελουν αναβαθμιση
Nautilus13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Eh , not really tho Οτι παιζεται με Cinder Hulk κυριως . Τα υπολοιπα θα ειναι hit or miss που αν δεν παρεις προβαδισμα θα γινεις outscaled Sejuani/Gragas ειναι τα 2 πιο picked/banned atm Dat avatar tho...#Pjsalt 1
salazar1991 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδιά είμαι ανάμεσα στους παρακάτω champions:Vladimir,Karthus και Fizz. Είμαι 20 level,το ξέρω ότι είναι δύσκολοι champions αλλά θέλω να δοκιμάσω κάποιον από αυτούς. Μεταξύ Vlad και Karthus τι προτείνετε? Ή να πάω για ψάρι?
frozex Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 γνώμη μου μάθε το ψάρι... όπου και να το παίξεις κουβαλάει... mid top jungle
InfernoN Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 γνώμη μου μάθε το ψάρι... όπου και να το παίξεις κουβαλάει... mid top jungle διευκρινισε ποιο ψαρι γτ μπορει να βλεπει nightblue να παει nami jungle mid και top και μετα να μας κυνηγαει με μηνυσεις το team του που του βαζουμε ιδεες, ολα να τα σκεφτεσαι. Eh , not really tho Οτι παιζεται με Cinder Hulk κυριως . Τα υπολοιπα θα ειναι hit or miss που αν δεν παρεις προβαδισμα θα γινεις outscaled Sejuani/Gragas ειναι τα 2 πιο picked/banned atm top εννοω το Jungle που μπορει 100% να κουβαλησει, τωρα viable υπαρχουν πολλα με cinder οντως
salazar1991 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ!!Οπότε λέτε να πάω για τον Fizz??Γενικά παρακολουθώ ranked και όταν τον έχω αντίπαλο και μου αρέσει πολύ!! Για Shaco τι λέτε?
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 διευκρινισε ποιο ψαρι γτ μπορει να βλεπει nightblue να παει nami jungle mid και top και μετα να μας κυνηγαει με μηνυσεις το team του που του βαζουμε ιδεες, ολα να τα σκεφτεσαι. top εννοω το Jungle που μπορει 100% να κουβαλησει, τωρα viable υπαρχουν πολλα με cinder οντως Δεν κουβαλας solo πλεον , τα παντα εγιναν viable με Cinder Hulk Απλα με Gragas/Sejuani πας full tank και κανεις 25/30k dmg . Για αυτο ειναι pick/ban atm
Sakiz105 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δεν κουβαλας solo πλεον , τα παντα εγιναν viable με Cinder Hulk Απλα με Gragas/Sejuani πας full tank και κανεις 25/30k dmg . Για αυτο ειναι pick/ban atm seju και gragas εκανες τοσο damage και πριν.απλα τωρα εγινε foolproof με το αντικειμενο
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ναι αυτο λεμε , απλα τωρα εχεις κ 4k hp με 200 armor κ αντιπαλο adc καθεται στη γωνια κ στακαρει tear
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ακομα να κανουν κατι οταν παιζουμε 4v5.... δηλαδη ποσο μυαλο θελει να βαλουν κατι σαν το dota δεν μπορουμε να παιζουμε ολοι 10 game την ημερα οποτε για μενα μετραει καθε game που παιζω. Πιστευω καποια πραγματα ειναι λιγο πισω .Ειναι ν1 παιχνδι σε αριθμο παιχτων atm και για παραδειγμα ο client ειναι ολο bugs καλα τα σκιν δν λεω αλλα καποια πραγματα θελουν αναβαθμιση Τι ακριβώς γίνεται στο dota; Μιλάς για περιπτώσεις που κάποιος είναι dc απο την αρχή του παιχνιδιού; Βέβαια υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί ξανά μετά απο λίγα λεπτά. Είναι λιγο περίπλοκο .
InfernoN Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τι ακριβώς γίνεται στο dota; Μιλάς για περιπτώσεις που κάποιος είναι dc απο την αρχή του παιχνιδιού; Βέβαια υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί ξανά μετά απο λίγα λεπτά. Είναι λιγο περίπλοκο . νομιζω επειδη μπορεις να παρεις τα φραγκα απτον leaver
Προτεινόμενες αναρτήσεις