Gatoula-niaou Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτο ψιλοκαταλαβα αλλα δεν ημουν σιγουρος. Δηλαδη και στους 2 δεν γινεται να παιζεις ε? Λιγο χαζο μου φαινεται. Ωραια θα το βαλω το μεσημερι να κατεβει και τωρα που εχουμε και αργια να κανονισουμε να παιξουμε κανα game. Γινεται και με 2!! Ειναι κατι σαν "φτιαξτο μονος σου" και ειναι 1 v 1 ή 2 v 2 bot!!! Βεβαια δεν περνεις χρηματα ή ποντους αλλα νομηζω οτι η διασκεδαση μετραει!!! Have Fan!!!!!
GjokerR Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Γινεται και με 2!! Ειναι κατι σαν "φτιαξτο μονος σου" και ειναι 1 v 1 ή 2 v 2 bot!!! Βεβαια δεν περνεις χρηματα ή ποντους αλλα νομηζω οτι η διασκεδαση μετραει!!! Have Fan!!!!! Μόνο εγώ χάθηκα στο βάθος της τρολλιας αυτής της απάντησης ? 1
georgeklo Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα ενδιαφέρεται κανείς για duo προς το παρόν είμαι Plat V προηγούμενη season έφτασα plat 2 , ( Eune)παίζω όλα τα lanes ,απλά θέλω κάποιον ποyνα ξέρει ώστε να υπάρχει μια σιγουρία σε κάποιο Lane παρά το random , ας στείλει pm, ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από georgeklo
Nautilus13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Οποιος ενδιαφερεται για Korean Language εδω ------>https://www.youtube.com/watch?v=TA99zrB-qQw
billsnake21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ε ναι γιατί αν δεν παίξεις στα κορεάτικα πως θα νιώσεις και εσύ ένας από αυτους? 3
Pa0ki Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλή φάση είναι αν σου αρέσουν οι ασιατικές γλώσσες στο αυτί Το είχα κάνει παλιότερα με μια μέθοδο αλλά μου έβγαλε προβλήματα στην πορεία(δε θυμάμαι ακριβώς) και έκανα repair τον client να επανέλθει
kanadesu Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ε ναι γιατί αν δεν παίξεις στα κορεάτικα πως θα νιώσεις και εσύ ένας από αυτους? Κοίτα ειρωνεία το σχόλιο αλλά υπάρχουν άτομα που γουστάρουν την κουλτούρα της Ιαπωνίας,Κορέας και τους αρέσει να ακούνε την γλώσσα.deal with it 2
billsnake21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βίντεο για να ακούμε ισπανικά υπάρχει οεο? lol
Sakiz105 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βίντεο για να ακούμε ισπανικά υπάρχει οεο? lol Μόνο αν παίζεις azir top
Sakiz105 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-58-notes Δυνατοστ ο ryze κυριως λογο μεγαλυτερου range στο q.Ωστοσο ισως θα έπρεπε η passive να γινει 4 απο 5 spells πρωτο ματς στο plat 1 και ενιωσα γιατι το λενε το πραγματικο elo hell.Cho να παει στο τοπ full ap με ignite και να χανει 3-0 στο 8 απο nasus ο οποιος στο 18 ειχε 458 stacks + ο jungler μας εκανε τοσα gank τοπ που δεν μπορουσε να παει σε αλλα lane και ο lee εκανε παρτι.Και το καλυτερο? ελεγε εμας boosted
Pankar95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το Q του έγινε μία βασική που μπορεί να αστοχίσει... Τα mana ratio του έπεσαν στο μισό και τα AP έμειναν το ίδιο χάλια. Δεν έπαιξα ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια, ειδικά στο early game, τι να πω...
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αποψη για τον graves; Τωρα λενε οτι κανει περισσοτερο dmg με το q αν ειναι κοντα ο στοχος.. Ειναι δυνατον ποτε να χτυπησει καποιον αντιπαλο 3 bullets; Πρεπει να ειναι εξ' επαφης;
Sakiz105 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αποψη για τον graves; Τωρα λενε οτι κανει περισσοτερο dmg με το q αν ειναι κοντα ο στοχος.. Ειναι δυνατον ποτε να χτυπησει καποιον αντιπαλο 3 bullets; Πρεπει να ειναι εξ' επαφης; δηλαδη ολοι οι σοβαροι graves Το Q του έγινε μία βασική που μπορεί να αστοχίσει... Τα mana ratio του έπεσαν στο μισό και τα AP έμειναν το ίδιο χάλια. Δεν έπαιξα ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια, ειδικά στο early game, τι να πω... Έπαιξα με ryze αντιπαλο.αυστηρα ακατάλληλο το shield + seraph.Κουβάλησε εύκολα. Οσο για τον yasuo,δεν εχω νικήσει game ακόμα φέτος με yasuo στην ομάδα μου και τα λιγότερα death που έχω δει να κάνουν ειναι 14....
Προτεινόμενες αναρτήσεις