Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γώ τον oddone βλέπω και βασικά κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα αυτές τις μέρες. Lvlάρω smurf στον west. Ακόμα και με boost είναι ΤΟΣΟ εκνευριστικό να παίζεις αυτά τα 1-30 games ^^. Και πλέον για να πάρεις lvl θέλει καμια μέρα :\

Λέω να περιμένω να φτάσει 18 που είμαι τώρα και να μπαίνω queue μήπως και. Ούτως η άλλως τα άτομα που πετυχαίνω κάθε μέρα είναι πολύ συγκεκριμένα και λογικά έχει να κάνει με το w/l ratio. Απο +20 wins έχω ένα εκπληκτικό losing spree στα +5 μιάς και το matchmaking θεωρεί καλή ιδέα να σε βάζει να παίζεις vs 28lvl και με 5-6 lvl acc στο team σου και δεν έχω την υπομονή κάν να προσπαθήσω... Έχει πολύ γέλιο όμως πρέπει να το παραδεχτώ.

edit: DEATHCAP/Sorc boots corki. Κλαίω.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

α οκ , καταλαβα thanks και για το λινκ...

τι μπιλντ απ προτεινετε εσεις για την καταρινα;

περιεργο μου φαινεται αυτο το AP build up στα reccomended items.

Δημοσ.

Το καλυτερο για Katarina ειναι ενα hybrid προς ap built.Δηλαδη boots(αναλογα με τη κατασταση), hextech gunblade ,rylies cristal scepter, rabadons η Z hourglass και ενα void staff.H σειρα και ο τροπος που τα βγαζεις εξαρταται απο τον αντιπαλο σου και το ρυθμο Farming που κανεις.

Δημοσ.

βασικα νομιζω πως ναι , γιατι οτι dmg κανει , το κανει με τα skills της που βασιζονται πολυ στο AP...νομιζω πως με το παραπανω built up + critical chance ειναι πολυ αξιολογη.

Δημοσ.

Eγω που γνωριζω τα on hit effects αλλα οχι τα εναλλακτικα build των ad carry, μπορω να εχω απαντηση στην ερωτηση μου κυριε zeniath?

Δημοσ.

βασικα νομιζω πως ναι , γιατι οτι dmg κανει , το κανει με τα skills της που βασιζονται πολυ στο AP...νομιζω πως με το παραπανω built up + critical chance ειναι πολυ αξιολογη.

Εχμ,critical chance?Wtf?

Rush Wota(Will of the ancients)για να εχεις sustain στο lane σου,μετα hextech και επειτα βλεποντας και κανοντας.Ravadons για περισσοτερο dmg,rylais για περισσοτερο sustain και Void staff αν παραπανω απο 2 ατομα εχουν 100 MR+

Δημοσ.

Προσωπικα οπου μπορω να παρω wota(Vlad,Cass,Kennen κτλ)το παιρνω με κλειστα τα ματια γιατι παντα κερδιζω το lane μου χωρις προβλημα.Η Kata(χωρις να την παιζω γιατι δεν λεει κατι στα σοβαρα games) με Wota+Gunblade ειναι μαλλον invincible θα ελεγα.Απειρο spellvamp και dmg μαζι.Rush wota θα ελεγα

Εκτος αν φτιαξει 2 revolvers :D

Επισης αν στο team υπαρχει κι αλλος με wota,GG!

Αν υπαρχουν OP items,wota is one of them!

Επισης οσοι παιρνετε Sunfire Cape,μην το παιρνετε...

Δημοσ.

Eγω που γνωριζω τα on hit effects αλλα οχι τα εναλλακτικα build των ad carry, μπορω να εχω απαντηση στην ερωτηση μου κυριε zeniath?

Αστο μωρε να παει στο δι@ολο να αλλαξουμε θεμα να ηρεμησουμε! και το καλοκαιρι δεν ειχε προκυψει παρομοιο προβλημα με δαυτον και με μια κοπελια που την ειχε δει και καλα pro στο america?? αστον να πιστευει πως με on hit effects μονο και με in out στο team fight βγαζει αρκετο damage για να κανει carry το game! Δημοκρατια εχουμε! o καθενας με την τρελα του! αυτος με το warmogs atmas στην ashe! μαγκια του!

ps συνεχιζω να φέρομαι μ@λ@κισμεν@ επειδη μου την μπηκες παλικαρι.... καλο καλοκαιρι!!!!!!!!

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει και wota αλλα καλυτερα revolver για να παει στο gunblade και επισης το κριτικαλ της ειναι 100% αχριστο εφοσον δεν ανεβαζεις καθολου σχεδον το damage.

Και για runes θα εβαζα αρκετο cooldown η AP για καλυτερη αρχη(τωρα θελω να τη δοκιμασω με αμυντικα runes armor και M resist να δω πως παει αν και πιστευω οτι δε θα ειναι καλη.)

Δημοσ.

ω βρε κατι κολοτουμπες! γιατι καθομαι και ασχολουμαι με.....? διαβασε τα σχολια σου απο τη αρχη και μετα αν βγαλεις ακρη ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ δασκαλε γλωσσομαθειας μου θες και παραγραφους! ειπα εγω καπου κατι διαφορετικο οτι για καποιες περιπτωσεις πχ ezreal corki klp δεν ειναι διαφορετικο το build που πρεπει να ακολουθησεις πχ trinity must? δεν αναφερθηκα καν αλλα αυτες ειναι οι εξεραισεις(2/10 carry)! μιλαμε για dps και μιλαμε για το build που πρεπει να ακολουθησεις για να γινεις ποιο αποδοτικος στο παιχνιδι σου! ναι σε games που τα πινεις και δεν εχεις φαρμαρει βγαλε και λιγα Hp ή μια λατερνα αλλα οταν μου λες οτι πρεπει το dps να βγαζει αμυντικα αντικειμενα πριν καλα καλα αποκτησει ικανοποιητικο damage αλλλιως θα πεφτει τι να σου πω? δεν σε χαρακτησισα αλλα αμα εχει καποιος την μηγα ...... θεωρει πως οτι κακο λεγεται τον αφορα (noob)! κρινω απο τα λεγομενα σου και αυτα δεν μου δειχνουν οτι εισαι και pro σε αυτου του ειδους τα games! απο εκει και περα με κομπλεξικους δεν συνεχιζω να μιλαω και κακως μπηκα στη συζητηση! αλλα οταν λες μια πιπ@ δημοσια να προσπαθεις να εχει μια βαση! ακομα περιμενουμε build που προτεινεις στο dps για να ειναι αποδοτικο και να τελει τον ρολο του στο game και να ειναι το λεγομενο carry! Αν δεν ξερεις τι σημαινει ψαξε σε λεξικο αν οχι σταματα να παιζεις dps και παιξε κανα τανκ τουλαχιστον να ηρεμησεις..αν δεν μπορεις σταματα να παιζεις Lol υπαρχουν ενα σωρο παιχνιδια εκει εξω! Γινομαι εριστικός και σου απαντάω με τον τροπο που μου απαντησες!

Είσαι απλά ο πιο <insert what you think here> Έλληνας (που νομίζει ότι είναι) gamer. Have fun in ignorance my little padawan.

Ευτυχώς που δεν έκατσα να σου απαντήσω για builts κλπ γιατί απλά θα έχανα τον χρόνο μου.

Υ.Γ. Βάζε παραγράφους, μπορεί να περάσεις τις εξετάσεις στο γυμνάσιο έτσι, και να μην σε κόψουν.

Δημοσ.

Το build για τα AD Carries ναι ειναι συγκεκριμενο. Αλλαγες γινονται μονο σε περιπτωσεις που χρειαζονται ειδικα items για να κατεβασουν συγκεκριμενους αντιπαλους champions. Ετσι καποιες φορες θα παρουν 2 BF's γιατι χρειαζεται απειρο lifesteal, αλλες φορες θα χρειαστουν atttack speed και παει λεγοντας. Παντα ομως, θα περνουν αντικειμενα για να κανουν carry το game. Φυσικα, καθε carry διαφερει απο το αλλο. Ενα BT δεν θα το χρειαστει τοσο η Cait (εξαρταται απο το αντιπαλο team βεβαια) ενω στην Vayne ειναι core.

Τελοσπαντων, προσωπικα πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να αμφισβητει το πως παιζονται τα AD carries. Δεν ειναι ξερω γω ο Pantheon που μπορει να παει squishy assassin η bruiser και καθε game ειναι τελειως διαφορετικο ως προς το πως θα τον παιξεις. Ναι τετοιοι champs ειναι situational, τα AD Carries ομως, οχι.

Δηλαδή πως θα κόψει ένα AD carry το χ/ψ τανκ με αυτά τα items? Τα builts καθορίζονται από τους αντιπάλους, τίποτα δεν είναι πανάκεια.

Το on hit effect κανένας δεν το έχει απαντήσει όμως, μάλλον κανείς δεν ξέρει κιόλλας τι είναι και πως παίζεται.

Ακομα δεν εμαθα ομως για τα εναλλακτικα builds που ρωτησα!

Wriggle's για domination σε creep kills σε lane.

Wit's End gia attack speed + bonus MR + on hit effect magic damage

Madred's για attacks speed, damage κλπ + το passive toy το οποίο κάνει % Μagic Damage

Mallady για attack speed + lower ΜΡ του target με συνέπεια να αυξάνεις το damage από το passive του WE/Razor/και του ιδίου του malady.

Mercury's Threads για ευνόητους λόγους

+ 2 items της επιλογής σου που αν θές να μπουστάρεις το lifesteal ammount από το Wriggle's παίρνεις και ένα IE.

Σου κάνει? Είπες ένα παράδειγμα από built. Αυτό κάνει? Θες κ άλλα μήπως; Αυτό δεν είναι AD built αλλά Tank Killer built το οποίο όμως κάνει dominate σχεδόν τα πάντα αν το εφαρμόσεις στους σωστούς ήρωες (Teemo πχ).

Αυτό που είπα όμως από την αρχή ήταν ότι όπως όλοι οι καθυστερημένοι παίζανε τον Xin με ΙΕ/ΒΗ/PH και τελικά γύρισε σε πιο tanky έτσι λέω ότι δεν υπάρχουν στάνταρ builts αλλά πολλά και διάφορα που επειδή κάποιοι ignorant fools δεν ξέρουν καν πως ένα φαινομενικά άχρηστο item με φαινομενικά άχρηστα passiva σε συνδυασμό με άλλα φτιάχνει ένα built που σπέρνει.

Αν δεν γουστάρετε την άποψή μου με γεια σας και χαρά σας, αλλά δεν θα κάτσω να ακούσω μλκιες του κάθε ενός που είναι στο insomnia και δεν έχει κάτσει να δει πιο σοβαρά το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οκ, σοβαρα τωρα, πες μας πως παιζεις εσυ τα AD Carries. Τι "situational" items τους βγαζεις?

Δηλαδή πως θα κόψει ένα AD carry το χ/ψ τανκ με αυτά τα items? Τα builts καθορίζονται από τους αντιπάλους, τίποτα δεν είναι πανάκεια.

Ωπα ωπα, που κολαει αυτο τωρα? Ξεκαθαρα μιλησες για ατομα που δεν παιζουν σωστα τα AD Carries επειδη τα χτιζουν πολυ squishy και πεφτουν σαν σαλαμακια. Το πως θα κοψει το Carry ενα tank ειναι αλλο θεμα στο οποιο εχω ηδη απαντησει (Last Whisper αν στακαρουν armour).

Το ξαναλεω λοιπον, οι μονες αλλαγες στα builds γινονται για να μπορεσουν να κοψουν συγκεκριμενους αντιπαλους, οχι για να επιβιωσουν. Αν δεν μπορουν να επιβιωσουν τοτε εχουμε θεμα με το παιχτη, οχι τον champion και το build.

Μονο QSS. Και cleanse.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...