BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτά τα αστεία τα σπάνε. Μιλάμε για άτομα που ακόμα παίζουν τα ΑD carry με PhamDancer & BloodTh & InfEdge και μετά απορούν γιατί τους κόβουν σαλάμάκια. Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξεις το AD Carry. Το μονο defensive item που ενα AD Ranged DPS πρεπει να παρει ειναι το QSS. Τα 3 items που ανεφερες ειναι must για ενα AD Ranged DPS. Υπο αλλες περιπτωσεις εισαι απλα ενας αχρηστος champ γιατι damage δεν κανεις, να τανκαρεις δεν μπορεις ακομα και εχοντας αγορασει defensive items (health δεν θα εχεις, armour και magic resist δεν θα εχεις), αρα ποιος ο λογος υπαρξης σου στο παιχνιδι? Προσωπικα, εγω δεν απορω γιατι με κοβουν σαν σαλαμακι. Απορω με το team μου που ειτε δεν με προστατεψε ειτε διαλεξε ενα ηλιθιο σημειο για να πολεμησουμε. Ουσιαστικα, αν δεν παιξεις το AD carry με IE/PD τοτε δεν εισαι AD carry πια. Εισαι ενας wannabe bruiser που το health του ειναι τοσο χαμηλο που και με warmogs πεφτεις σαν σαλαμι. Και δεν κανει και damage.
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://leaguecraft.com/skins Κάπου στο leaguecraft έχει και οδηγό. Ουσιαστικά αντικαθιστάς τα ήδη υπάρχοντα. Προσοχη με τα skins γιατι οταν κανει patching o client βρισκει errors πολλες φορες και μετα θελει κατεβασμα απο την αρχη
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξεις το AD Carry. Το μονο defensive item που ενα AD Ranged DPS πρεπει να παρει ειναι το QSS. Ουσιαστικα, αν δεν παιξεις το AD carry με IE/PD τοτε δεν εισαι AD carry πια. Εισαι ενας wannabe bruiser που το health του ειναι τοσο χαμηλο που και με warmogs πεφτεις σαν σαλαμι. Και δεν κανει και damage. Depends. Ας πούμε το kog μου που είναι αρκετά above average το παίζω σχεδόν πάντα madreds/malady(ή trinity)/frozen heart με μεγάλη επιτυχία(το οποίο είναι sneaky μιας και έχεις mixed dmg και στακάρεις %health dmg+as). Στον corki,ez μπορεί να κάνω trinity rush κτλ κτλ. Απλά κάποια παραδοσιακά ad (Cait,ashe,sivir,graves) έχουν το παραπάνω κλασσικό build. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι ευαγγέλιο. Ακόμα σε vayne πολλές φορές θα χρειαστείς λατέρνα cleaver ή ξερό BT. Γενικά το να πηγαίνεις full glass cannon είναι, ήταν και θα είναι λάθος όσο παίζεις με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. 9/10 φορές θα σε παρατήσουν ακόμα και να είσαι 10-1 για να κυνηγήσουν το last hit. Τσεκαρισμένα πράγματα. Προσοχη με τα skins γιατι οταν κανει patching o client βρισκει errors πολλες φορες και μετα θελει κατεβασμα απο την αρχη Indeed. Αλλα αν ξέρεις να το σετάρεις καλά γενικά έχει μερικά καταπληκτικά skins.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μα ακομα και να μην εμπιστευεσαι την ομαδα σου, το να πεταξεις τα λεφτα σου σε αντικειμενα που δεν θα σε βοηθησουν καθολου δεν ειναι λυση. Ναι οκ, καποιες φορες θα παρεις τις mercury μποτες η το wriggles αλλα frozen heart(!!?), ποτε. Μηπως εννοεις frozen mallet? Που ναι, υπο καποιες περιπτωσεις ειναι αρκετα καλη επιλογη. Αλλα ακομα και ετσι, αυτα τα builds ειναι εξαιρεσεις στον κανονα. Ο zeniath εγραψε κοροιδευτικα οτι καποιοι παιζουν ακομα τα AD Carries με αντικειμενα τα οποια γι'αυτον δεν ειναι σωστα αλλα ειναι μεγιστο λαθος γιατι ειναι ακριβως αυτο που χρειαζονται οι champs αυτοι.
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 To μονο defensive item που θα χρειαστει ενα AD carry ειναι ενα QSS η ενα GA,nothing else.
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 To "on hit effect" το έχετε ακουστά; Αν δεν έχεις PD,IE & BT είσαι άχρηστο carry. Το μάθαμε και αυτό. Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξεις το AD Carry. Το μονο defensive item που ενα AD Ranged DPS πρεπει να παρει ειναι το QSS. Τα 3 items που ανεφερες ειναι must για ενα AD Ranged DPS. Υπο αλλες περιπτωσεις εισαι απλα ενας αχρηστος champ γιατι damage δεν κανεις, να τανκαρεις δεν μπορεις ακομα και εχοντας αγορασει defensive items (health δεν θα εχεις, armour και magic resist δεν θα εχεις), αρα ποιος ο λογος υπαρξης σου στο παιχνιδι? Προσωπικα, εγω δεν απορω γιατι με κοβουν σαν σαλαμακι. Απορω με το team μου που ειτε δεν με προστατεψε ειτε διαλεξε ενα ηλιθιο σημειο για να πολεμησουμε. Ουσιαστικα, αν δεν παιξεις το AD carry με IE/PD τοτε δεν εισαι AD carry πια. Εισαι ενας wannabe bruiser που το health του ειναι τοσο χαμηλο που και με warmogs πεφτεις σαν σαλαμι. Και δεν κανει και damage. Πραγματικά από την μία θέλω να απαντήσω αλλά θα κινδυνεύω με ban από την άλλη δε μπορώ να γράψω γιατί έχω πεθάνει από τα γέλια.
Zahariel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Eτσι απο περιεργεια, ποιο ειναι το δικο σου προτεινομενο build?
bonge Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 To "on hit effect" το έχετε ακουστά; Αν δεν έχεις PD,IE & BT είσαι άχρηστο carry. Το μάθαμε και αυτό. Πραγματικά από την μία θέλω να απαντήσω αλλά θα κινδυνεύω με ban από την άλλη δε μπορώ να γράψω γιατί έχω πεθάνει από τα γέλια. Το carry αναγκαστικά πρέπει να έχει warmogs, atmas, bunshees, force of nature,guardian angel,mercurys αλλιώς δεν λέγεται carry! τι να λέμε τώρα μάλλον κάποιος εδώ δεν έχει φίλους και παίζει πάντα μόνος του solo σε normal μονό έτσι μπορώ να το εξηγήσω! διαφορετικά για εξήγησε μου που φοβάσαι μην απάντησεις (ban xD) τι θα κάνεις μεχρί το 25 στο game? θα είσαι και εσύ ενας αχρηστος char που θα περιφερεται? δεν λέω μπορει να κερδισεις και με τετοιο build αλλα θελω να μου πεις εκτος απο κs τι αλλό προσφερες στην ομάδα σου? Η μηπώς εχεις εφεύρει το new meta που ειναι must το carry να ειναι bruiser kai initiator ταυτοχρονά! δεν σου την λέω απλα λες βλακειες! xD εκτος αν θες να πεις πως περά απο τα κλασσικα αντικειμενα υπαρχουν και αλλα αξια οπως το black cleaver! τοτε πασο! αλλα δεν θες να πεις αυτο? σωστα? μερικες φορές οταν δεν είμαστε και οι wannabe pro καλο είναι να ακουμε και λιγο και να μη παθενουμε tunnel vision επειδη κερδισαμε ενα δυο game με off-tank ezreal! θες κρατάς την συμβουλη μου και ξανά μιλαμε και σου εξηγω δυο πραγματα περι possition που βλεπω πως δεν έχεις ιδεα με αυτα που λες(φανταζομαι το support στο build σου είναι τσαμπα χαρακτηρας και πιστευεις πως παιζετε 4vs5?) διαφορετικά αραξε και συνεχισε να απολαμβανεις το game με τον τροπο σου αλλα μην τα λες παρα εξω γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που πραγματικα χρειάζονται 2-3 συμβουλες που ισως να τους κανουν καλυτερους και να ξεκολισουν απο τον ορο Noob! φιλικα παντα!
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μα ακομα και να μην εμπιστευεσαι την ομαδα σου, το να πεταξεις τα λεφτα σου σε αντικειμενα που δεν θα σε βοηθησουν καθολου δεν ειναι λυση. Ναι οκ, καποιες φορες θα παρεις τις mercury μποτες η το wriggles αλλα frozen heart(!!?), ποτε. Μηπως εννοεις frozen mallet? Που ναι, υπο καποιες περιπτωσεις ειναι αρκετα καλη επιλογη. To glacial shroud είναι τρομακτικά καλό για mana starving ad's όπως το kog τα οποία θέλουν το cdr ώστε να είναι σε θέση να spamάρουν το W/R 24/7 και φυσικά το +50 armor και είναι πολύ καλή συνέχεια για το chain vest που ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις απο κάποια στιγμή και μετά. Αν πάς μόνο dmg mία ομάδα που έχει την παραμικρή ιδέα απο το παιχνίδι θα σε σκοτώσει instant πρίν προλάβεις να πείς καλημέρα όσο καλό cover/positioning και να έχεις (που αμφιβάλλω ιδιαίτερα για το cover). Τα ap glass cannon ίσως να τα καταλαβαίνω γιατί βασίζονται στο burst. Το AD σου όμως πρέπει να είναι σε θέση να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο fight. Το να κάνεις 100 παραπάνω dmg/crit αλλα να μην μπορείς να το βγάλεις ποτέ γιατί είσαι νεκρός είναι απλά άχρηστο. Ίδιαίτερα για το %health kog αυτό είναι crucial. Για αυτό λέω ανάλογα με το champion πηγαίνεις και το build. Ο corki/ez ας πούμε επωφελούνται πάρα πολύ απο τα ms,sheen proc,slow του trinity μιας και είναι spell ad's και πάει λέγοντας. H cait απο την άλλη απο κάποια στιγμή και μετά είναι καθαρά autoattack και τίποτα άλλο οπότε την πάς το build που λές. Δεν υπάρχει universal ad/ap build και δεν θα υπάρξει ποτέ. Τα πάντα είναι situational, είτε offensive είτε defensive. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι.
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το carry αναγκαστικά πρέπει να έχει warmogs, atmas, bunshees, force of nature,guardian angel,mercurys αλλιώς δεν λέγεται carry! τι να λέμε τώρα μάλλον κάποιος εδώ δεν έχει φίλους και παίζει πάντα μόνος του solo σε normal μονό έτσι μπορώ να το εξηγήσω! διαφορετικά για εξήγησε μου που φοβάσαι μην απάντησεις (ban xD) τι θα κάνεις μεχρί το 25 στο game? θα είσαι και εσύ ενας αχρηστος char που θα περιφερεται? δεν λέω μπορει να κερδισεις και με τετοιο build αλλα θελω να μου πεις εκτος απο κs τι αλλό προσφερες στην ομάδα σου? Η μηπώς εχεις εφεύρει το new meta που ειναι must το carry να ειναι bruiser kai initiator ταυτοχρονά! δεν σου την λέω απλα λες βλακειες! xD εκτος αν θες να πεις πως περά απο τα κλασσικα αντικειμενα υπαρχουν και αλλα αξια οπως το black cleaver! τοτε πασο! αλλα δεν θες να πεις αυτο? σωστα? μερικες φορές οταν δεν είμαστε και οι wannabe pro καλο είναι να ακουμε και λιγο και να μη παθενουμε tunnel vision επειδη κερδισαμε ενα δυο game με off-tank ezreal! θες κρατάς την συμβουλη μου και ξανά μιλαμε και σου εξηγω δυο πραγματα περι possition που βλεπω πως δεν έχεις ιδεα με αυτα που λες(φανταζομαι το support στο build σου είναι τσαμπα χαρακτηρας και πιστευεις πως παιζετε 4vs5?) διαφορετικά αραξε και συνεχισε να απολαμβανεις το game με τον τροπο σου αλλα μην τα λες παρα εξω γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που πραγματικα χρειάζονται 2-3 συμβουλες που ισως να τους κανουν καλυτερους και να ξεκολισουν απο τον ορο Noob! φιλικα παντα! Μάθε να βάζεις παραγράφους γιατί με το ζόρι μπορεί κάποιος να διαβάσει τις ανοησίες που γράφεις, και απάντησέ μου, on hit effect do you know it? Όσο για τα items που προτείνεις αγόραρε, εγώ δεν έχω πει τίποτα μέχρι στιγμής. Ούτε είπα ότι PH,IE,BH είναι άχρηστα, όσοι τα χρησιμοποιείτε πάντα στο σταναταρακι build το κλασσικό όμως λες και το AD/AP Carry θέλει μόνο αυτά τα items ΟΥΓΚ. Όσο για το έξυπνο "πρέπει να παίζεις μόνος σου, normal καημένε" απλά ασχολίαστο... Δεν κάθομαι βέβαια να ξανασχοληθώ να απαντήσω σε άτομο που θεωρεί ότι DPS items είναι μόνο τα IE/PH/BH ΜΟΝΟ ούτε σε άτομο που δεν έχει ιδέα για το ότι DPS δεν βγάζεις μόνο αν βγάζεις criticals. Υ.Γ. Ντάξει, με είπες και noob. Ομορφάντρα μου, PRO μου, Gamer of Gamers, προσκυνάω στο μεγαλείο του τεράστιου skill σου. Master, Teach me... Δεν υπάρχει universal ad/ap build και δεν θα υπάρξει ποτέ. Τα πάντα είναι situational, είτε offensive είτε defensive. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι. Επιτέλους ένας άνθρωπος που ξέρει τι γράφει. H cait απο την άλλη απο κάποια στιγμή και μετά είναι καθαρά autoattack και τίποτα άλλο οπότε την πάς το build που λές. Σε αυτά τα carry Cait/Ashe/MF και πάει λέγοντας ναι το built IE/PH/BH να το κάνεις
bonge Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτά τα carry Cait/Ashe/MF και πάει λέγοντας ναι το built IE/PH/BH να το κάνεις ω βρε κατι κολοτουμπες! γιατι καθομαι και ασχολουμαι με.....? διαβασε τα σχολια σου απο τη αρχη και μετα αν βγαλεις ακρη ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ δασκαλε γλωσσομαθειας μου θες και παραγραφους! ειπα εγω καπου κατι διαφορετικο οτι για καποιες περιπτωσεις πχ ezreal corki klp δεν ειναι διαφορετικο το build που πρεπει να ακολουθησεις πχ trinity must? δεν αναφερθηκα καν αλλα αυτες ειναι οι εξεραισεις(2/10 carry)! μιλαμε για dps και μιλαμε για το build που πρεπει να ακολουθησεις για να γινεις ποιο αποδοτικος στο παιχνιδι σου! ναι σε games που τα πινεις και δεν εχεις φαρμαρει βγαλε και λιγα Hp ή μια λατερνα αλλα οταν μου λες οτι πρεπει το dps να βγαζει αμυντικα αντικειμενα πριν καλα καλα αποκτησει ικανοποιητικο damage αλλλιως θα πεφτει τι να σου πω? δεν σε χαρακτησισα αλλα αμα εχει καποιος την μηγα ...... θεωρει πως οτι κακο λεγεται τον αφορα (noob)! κρινω απο τα λεγομενα σου και αυτα δεν μου δειχνουν οτι εισαι και pro σε αυτου του ειδους τα games! απο εκει και περα με κομπλεξικους δεν συνεχιζω να μιλαω και κακως μπηκα στη συζητηση! αλλα οταν λες μια πιπ@ δημοσια να προσπαθεις να εχει μια βαση! ακομα περιμενουμε build που προτεινεις στο dps για να ειναι αποδοτικο και να τελει τον ρολο του στο game και να ειναι το λεγομενο carry! Αν δεν ξερεις τι σημαινει ψαξε σε λεξικο αν οχι σταματα να παιζεις dps και παιξε κανα τανκ τουλαχιστον να ηρεμησεις..αν δεν μπορεις σταματα να παιζεις Lol υπαρχουν ενα σωρο παιχνιδια εκει εξω! Γινομαι εριστικός και σου απαντάω με τον τροπο που μου απαντησες!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το build για τα AD Carries ναι ειναι συγκεκριμενο. Αλλαγες γινονται μονο σε περιπτωσεις που χρειαζονται ειδικα items για να κατεβασουν συγκεκριμενους αντιπαλους champions. Ετσι καποιες φορες θα παρουν 2 BF's γιατι χρειαζεται απειρο lifesteal, αλλες φορες θα χρειαστουν atttack speed και παει λεγοντας. Παντα ομως, θα περνουν αντικειμενα για να κανουν carry το game. Φυσικα, καθε carry διαφερει απο το αλλο. Ενα BT δεν θα το χρειαστει τοσο η Cait (εξαρταται απο το αντιπαλο team βεβαια) ενω στην Vayne ειναι core. Τελοσπαντων, προσωπικα πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να αμφισβητει το πως παιζονται τα AD carries. Δεν ειναι ξερω γω ο Pantheon που μπορει να παει squishy assassin η bruiser και καθε game ειναι τελειως διαφορετικο ως προς το πως θα τον παιξεις. Ναι τετοιοι champs ειναι situational, τα AD Carries ομως, οχι.
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτά τα carry Cait/Ashe/MF και πάει λέγοντας ναι το built IE/PH/BH να το κάνεις συγγνωμη που ρωταω κιολας ε. αλλα τι ειναι τα IE PH BH? το AD/AP carry...? ετσι για να μαθαινουμε και τιποτα και εμεις....
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δές για παράδειγμα το trinity build του chaox (που γενικά είναι πολύ κοινό για corki) http://www.solomid.net/guides.php?g=12941 (για να μην πώ για το manamune/trinity build του reginald που είναι απόλυτα viable) ή το kog madred's build του westrice http://www.solomid.net/guides.php?g=3153'>http://www.solomid.net/guides.php?g=3153 και το trinity/bt ezreal build του voyboy http://www.solomid.net/guides.php?g=3 Αυτά είναι απλά μερικά παραδείγματα αλλα γενικά το ie/pd δεν είναι κανόνας. Επίσης σε όλα μα ΟΛΑ τα builds υπάρχει κάτι defensive είτε αυτό είναι banshee είτε GA είτε ακόμα frozen mallet. Afaic δεν προτιμώ το GA για τα λεφτά του και το ατελείωτο cd του. Προτιμώ με τα ίδια λεφτά να έχω τα μόνιμα cdr/mana/100armor του fh και να μπορώ να κάνω μισό βήμα χωρίς να φοβάμαι το παραμικρό poke. Απο κει και πέρα ανάλογα τι έχεις απέναντι αποφασίζεις αν χρειάζεσαι bv ή qss. Εννοείται μιλάμε για late game αφότου έχουν βγεί τα βασικά dmg items. συγγνωμη που ρωταω κιολας ε. αλλα τι ειναι τα IE PH BH? το AD/AP carry...? ετσι για να μαθαινουμε και τιποτα και εμεις.... Τα αρχικά των αντικειμένων IE = Infinity edge PD = Phantom dancer BT = Bloodthirster QSS= Quicksilver sash BV = Banshee's veil (μερικά απο όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα) ad= attack damage ap= ability power as= attack speed ms= movement speed http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=110065
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ασχετο με την κουβεντα περι AD Carries κτλ,οι TSM ηρθαν στον EUW Βλεπω τον Oddone και εχω ψοφησει στο γελιο να κανει leveling απο την αρχη και να χανει κιολας απο lvl 5(Smurfs φυσικα)but still.. (Δεν θα πω οτι εστειλα friend request περιπου 248202849238042 times ) Klain,το εκοψες το αθλημα η παιζεις ακομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις