Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 phantom dancer για first item>ALL βασικά phantom dancer γενικότερα>ALL
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 phantom dancer για first item>ALL βασικά phantom dancer γενικότερα>ALL Οχι για καθε champ και γενικα δεν παει ακριβως ετσι Υπηρχε ενα walloftext στο reddit με μath σχετικα με Atk Spd και AD,ποιο ειναι καλυτερο δηλαδη στην πραξη αλλα δεν μπορω να το βρω
koularasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εγω εχω την εξης απορια:οταν παιζω με xin παιρνω μονο PhamDancer & BloodTh & InfEdge και καπου πιο πανω διαβασα πως αυτα δν ειναι καλα items για ad carry,αληθευει?μην παραξεγισετε την ερωτηση καινουριος ειμαι
Tmark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μην παίρνεις standard items σε κάθε παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνιδι διαφέρει, ανάλογα με τους αντιπαλους. Καλό ειναι να έχεις μια "βάση" από 2-3 core items και τα υπόλοιπα να τα διαλέγεις ανάλογα το opposition.
koularasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αυτο δν το κανω στον xin αλλα στην kata,αλλα αμα ολοι ειναι ap θα παρω και ligo magic resist.
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Γενικά ναι είναι καλή ιδέα να παίρνεις και κάτι σε defensive αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στο team σου αλλα ένα στακαρισμένο BT με καλό positioning σου δίνει όσο survivability μπορείς να χρειαστείς (για range ad). Ο xin είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση και να το να τον πηγαίνεις ξερό dmg είναι απλά λάθος. Μιας και πιθανότατα θα είναι ο initiator και θα πρέπει να παίξει στα μούτρα τον οποιονδήποτε πρέπει να αντέχει το ξύλο και όχι να είναι instakill. Btw είχε πλάκα γιατί την στιγμή που διάβαζα το thread έβλεπα τον lamia που είχε ακριβώς IE,PD,BT,LW και μόλις έχανε το παρολίγο penta του.
παπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μην παίρνεις standard items σε κάθε παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνιδι διαφέρει, ανάλογα με τους αντιπαλους. Καλό ειναι να έχεις μια "βάση" από 2-3 core items και τα υπόλοιπα να τα διαλέγεις ανάλογα το opposition. Καλα τους λες πχ shaco 2 core items: IE dorians
greekboy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εχοντας συνηθισει σε dota τα γραφικα του lol μου μοιαζουν πολυ "σκοτεινα"...υπαρχει καποιος τροπος(skin ισως?) να αλλαξω τα χρωματα του χαρτη σε κατι πιο ξεκουραστο,πιο φωτεινο σε στυλ dota?
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εχοντας συνηθισει σε dota τα γραφικα του lol μου μοιαζουν πολυ "σκοτεινα"...υπαρχει καποιος τροπος(skin ισως?) να αλλαξω τα χρωματα του χαρτη σε κατι πιο ξεκουραστο,πιο φωτεινο σε στυλ dota? Αν δεν κανω τεραστιο λαθος δεν υπαρχει κατι τετοιο,δεν νομιζω ομως οτι ειναι σκοτεινα,το αντιθετο θα ελεγα Btw,υπαρχουν καποια tools που επεσαν τωρα τελευταια στην αντιληψη μου approved by Riot που ειναι αρκετα χρησιμα 1)Counter-pick app 2)Ingame Jungler Timer 3)Item Changer (Αλλαζεις τα recommended items οποιου champ θες)
koularasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εγω στον xin πεταω και ενα wurmog's armor και ειμαι μια χαρα
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Γειά σου κούλα με την κουλάρα σου. Για το παιχνίδι κατα τα άλλα υπάρχουν character skins που μπορείς να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου και να βλέπεις μόνο εσύ, η καινούρια colorblind επιλογή που κάνει τα spells διαφορετικά σε χρώματα και τέλος για τον χάρτη δεν ξέρω να έχει βγεί κάτι αλλα πιθανότατα αν παίξεις λίγο με τα settings και τα spell effects θα μπορέσεις να το κάνεις έτσι όπως θέλεις. Γενικά πρώτη φορά ακούω οτι το παιχνίδι είναι πιο "σκοτεινό" σε σχέση με τη dota αλλα φαντάζομαι αυτό εμπίπτει στην προσωπική προτίμηση. Αντίθετα οι περισσότεροι "dotάδες" έλεγαν οτι το παιχνίδι παραείναι καρτουνίστικο και χρωματιστό. ΕΚΤΟΣ αν είδες το lol μόνο απο το stream του tournament που έτρεχε τις τελευταίες μέρες και το οποίο ήταν κάκιστης ποιότητας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.
koularasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ρε ποια κουλα?ο κουλης ειμαι!και αυτα τα skin που ειπες πως τα βαζω?
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://leaguecraft.com/skins Κάπου στο leaguecraft έχει και οδηγό. Ουσιαστικά αντικαθιστάς τα ήδη υπάρχοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις