Panagiotis32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο dodge σε dodge δεν μπορώ να παίξω ενα game την τρέλα μου Οχι στης 5 το πρωι.Τοτε παιζουν οι ξενυχτιδες.Στις 7-8-9 θελει που κοιμουνται αυτοι και οι πιτσιρηκαδες και παιζουν οι τυποι που εχουν σχολες κτλ Τις περισσότερες φορές που παίζω τις πρωινές ώρες που ανέφερες (8-10 πμ συγκεκριμένα σε μένα) έχω την εντύπωση οτι παίζω με παίκτες-ζόμπι που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν είναι άνθρωποι ή μποτάκια. Απλά δεν την παλεύουν.... Τους τελείωσε ο καφές? Tο πήραν σερί απο το προϊγούμενο βράδυ? Είναι σε hangover? Πάνε πίνουν, μεθάνε και μετά λένε πάμε για ενα λολ στο ιντερνετ καφε? Δεν ξέρω τι παίζει.... Επειδή πολλές φορές εχω κάνει τέτοιες συζητήσεις σχετικά με την καλύτερη ώρα να παίξεις λολ... κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν υπάρχει καλύτερη ώρα. Είναι καθαρά θέμα τύχης με ποιους θα σε κάνει matchmaking. Κατι ασχετο.... Γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω την γλωσσα στο ΛοΛ απο ελληνικα σε Κορεατικα? ξέρεις κορεατικά ή έτσι για το feeling?
Sakiz105 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο dodge σε dodge δεν μπορώ να παίξω ενα game την τρέλα μου Τις περισσότερες φορές που παίζω τις πρωινές ώρες που ανέφερες (8-10 πμ συγκεκριμένα σε μένα) έχω την εντύπωση οτι παίζω με παίκτες-ζόμπι που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν είναι άνθρωποι ή μποτάκια. Απλά δεν την παλεύουν.... Τους τελείωσε ο καφές? Tο πήραν σερί απο το προϊγούμενο βράδυ? Είναι σε hangover? Πάνε πίνουν, μεθάνε και μετά λένε πάμε για ενα λολ στο ιντερνετ καφε? Δεν ξέρω τι παίζει.... Ειναι σερι.Θυμαμαι προ τριετιας ειχε βαλει double ip weekend.Περιτο να πω πως ειχα παιξει σε 48 ωρες 40 ματς( ολα με τους ιδιους παρεα xD)
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Bard , the wandering caretaker revealed Support με healz/portalz και immunity Well hello there 2
dNt^ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Bard , the wandering caretaker revealed Support με healz/portalz και immunity Well hello there Για πες γνώμες
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ε το kit του εχει τα παντα , ειναι σαν μια πιο passive version του Thresh Πρεπει να δουμε νουμερα πρωτα αλλα το kit φαινεται οτι ειναι οτι χρειαζεσαι σε ενα support Ειμαι περιεργος though ποσο roam πρεπει να κανει για τις μαλακιτσες που μαζευει Στο lane παντως θα χανει πανηγυρικα απο all in supports
Nautilus13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τι διαολο ειναι αυτο το E Θα πεσει πολυ τρολλ.... 2
Andrew13_98 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν διαφωνώ στο ο,τι θα τρολλάρουν αρκετοί με τον συγκεκριμένο champ (λόγου χάρη, E σε τοίχο έτσι ώστε να αφήσεις τους αντιπάλους να έρθουν στους συμπαίκτες σου, R στους συμμάχους ενώ υποχωρείτε από fight), αλλά πιστεύω πως στα κατάλληλα χέρια μπορείς να κάνεις πράγματα. Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Support Champions, imo ο Βάρδος είναι ο μοναδικός που, μέσω του Roam, ωφελεί άμεσα το οποιοδήποτε lane σε οποιαδήποτε κατάσταση (W κοντά σε συμμαχικό Turret => Sustain δίχως την παρουσία του etc.) TL;DR: Instabuy 1
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 5,4 Patch Notes DJ Sona Confirmed για 5,4
Nihilist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις ήρθα West μετά απ'το cancurιασμα στον EUNE. Ψάχνω Support τουλάχιστον Platinum. Προτιμώ thresh, leona, braum αλλά αν κάποιος mainάρει sup δεν θα είχα πρόβλημα και με άλλα supports. Στείλτε μου μήνυμα όποιος ενδιαφέρεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 rip kassa εδω και πολλα patch...
Sakiz105 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις ήρθα West μετά απ'το cancurιασμα στον EUNE. Ψάχνω Support τουλάχιστον Platinum. Προτιμώ thresh, leona, braum αλλά αν κάποιος mainάρει sup δεν θα είχα πρόβλημα και με άλλα supports. Στείλτε μου μήνυμα όποιος ενδιαφέρεται. Θα πας μπροστα εσυ.Ευτυχως/δυστηχως σταματησα west και δεν θα συναντηθουμε
Pa0ki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εδω και πολλα patch... Εξακολουθούσε να είναι δυνατό pick παρά τα nerfs Εγώ τον παίζω πολύ Το να του πετσοκόψουν έτσι το mobility δεν έχει λογική...καλύτερα να έβγαζαν τελείως το damage από το R αφήνοντας το range 1
Sakiz105 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κανει instalock mid ενας αν και ειχε καλεσει αλλος απο πριν κοιταω τα ranked match του φετος σε ολα ηταν αφκ .3-4 level μικροτερος απο ολους.Thanks random instalocker.Saved my day 1-1 και σημερα.7-3 συνολο με εριξε κατηγορια λελ.Δεν πειραζει παμε μπροστα Πετυχα και τον dnt απεναντι σε ενα ματς Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2015 από Sakiz105
Προτεινόμενες αναρτήσεις