Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Yep ο TRM το εδωσε το game και ειναι φανερα ο χειροτερος των TSM...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 SEE HEERO KEEL HEERO. From Russia with love! Συγχαρητηρια στους M5.
hashashin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πολυ θα ηθελα να δω Fnatic vs M5!!!Θα ειναι σιγουρα απιστευτο παιχνιδι.
ritoras369 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Επειδη δεν πολυασχολουμαι με το παιχνιδι βλεπωντας τους αγωνες μου αρεσαν ο kogmaw Irelia παντως αυτο που μου αρεσε περισσοτερο και τρελαθηκα στα γελια ηταν οταν παρουσιαζαν τις ομαδες στην αμερικανικη ομαδα ολοι ηταν ασιατες Παντως οι Μ5 ηταν πολυ καλοι στο τροπο παιχνιδιου τους (βεβαια μαλακιστικαν πολυ αγρια και οι αλλοι ειδικα στον πρωτο αγωνα και τον τριτο)
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το οτι ειναι Ασιατες στην οψη δεν σημαινει οτι δεν ειναι αμερικανοι... Πραγματικα ομως η irelia και στα 2 games ηταν εντελως fail pick απο τον TRM
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 morde σε τουρναμεντ?Οπως ειπα πριν λιγες σελιδες,αυτα τα buff μετρανε...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι Ασιατες, ειναι Ασιατικης καταγωγης. To αστειο ειναι αλλο ομως. Οι 2 απο τους TSM ειναι Καναδοι και οχι απο USA.
zeniath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στο τελευταίο έδωσε το game η Irelia και το κέρδισε η Shyvana με το άπειρο jungle stealing που έκανε στον ανύπαρκτο Lee Sin. Η Sona καθάρισε για τα καλά το παιχνίδι με εκείνο το ωραίο flash-ulti μεταξύ Dragon-Blue buff. Ο Karthus απλά βάραγε ulti σε full life heroes έτσι, γιατί δεν είχε τι να κάνει. To bot lane έπινε κανονικά και ο Lee απέτυχε εντελώς να βοηθήσει την στιγμή που ο AD Kennen είχε περισσότερα creeps από Sivir. Tα games τα σοβαρά μετράει και το 1Κ g περισσότερα που έχει η ομάδα, και το ένα το buff. Σε αυτά τα games παίζεις με τα δευτερόλεπτα δεν είναι normal solo queue. Θέλω τώρα να κάτσω να δω τα 2 πρώτα games γιατί μόνο το τελευταίο πρόλαβα.
peter_pan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Που μπορούμε να δούμε το βίντεο του τελικού? Υπάρχει κάπου ανεβασμένο?
zeniath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=icv2xYW_2vQ http://www.youtube.com/watch?v=FpjDkbawWIY http://www.youtube.com/watch?v=iiyKj9DS8eo
Myro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Επειδη δεν πολυασχολουμαι με το παιχνιδι βλεπωντας τους αγωνες μου αρεσαν ο kogmaw Irelia παντως αυτο που μου αρεσε περισσοτερο και τρελαθηκα στα γελια ηταν οταν παρουσιαζαν τις ομαδες στην αμερικανικη ομαδα ολοι ηταν ασιατες Παντως οι Μ5 ηταν πολυ καλοι στο τροπο παιχνιδιου τους (βεβαια μαλακιστικαν πολυ αγρια και οι αλλοι ειδικα στον πρωτο αγωνα και τον τριτο) Δεν είναι απλά Αμερικανοί, για θεούς τους έχουν τα αμερικανάκια όπως και τα εγγλεζάκια. Μόλις γράψει ένα guide ο chaox ή ο theoddone τρέχουν όλοι τους να αντιγράψουν. Όμως το στυλάκι 'κάτσε κάτω από το turret, κάνε last hit και περίμενε μέχρι να βαρεθεί να παίζει ο αντίπαλος για να κερδίσεις' δεν περπατάει πάντα. Οι Ρώσοι παίζουν επιθετικά και παίρνουν ρίσκα. Επικίνδυνο παιχνίδι για όποιον δεν έχει αρκετό ταλέντο να το υποστηρίξει, αλλά σε αυτούς αποδίδει και μάλιστα θεαματικά. Τα δικά μας τα παπαγαλάκια βέβαια, επαναλαμβάνουν ό,τι διαβάζουν στο forum του west. "Οι Ρώσοι δεν ξέρουν να παίζουν", "ο west είναι καλύτερος από τον east γιατί ο east είναι γεμάτος Ρώσους" και άλλες τέτοιες ανοησίες που λέγονται κατά καιρούς και για τους Γάλλους, τους Πολωνούς κ.λ.π. Όταν βέβαια τρώνε την π@π@ρ@ δεν καταλαβαίνουν από πού τους ήρθε...
zeniath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το πιο κορυφαίο πράμα που έχω ακούσει από ατάλαντους είναι "εγώ παίζω West γιατί στο East είναι όλοι άχρηστοι" Αυτά τα αστεία τα σπάνε. Μιλάμε για άτομα που ακόμα παίζουν τα ΑD carry με PhamDancer & BloodTh & InfEdge και μετά απορούν γιατί τους κόβουν σαλάμάκια.
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το πιο κορυφαίο πράμα που έχω ακούσει από ατάλαντους είναι "εγώ παίζω West γιατί στο East είναι όλοι άχρηστοι" Αυτά τα αστεία τα σπάνε. Μιλάμε για άτομα που ακόμα παίζουν τα ΑD carry με PhamDancer & BloodTh & InfEdge και μετά απορούν γιατί τους κόβουν σαλάμάκια. Απο ποτε τα AD Carries ΔΕΝ πρεπει να παιρνουν IE?Sarcasm ελπιζω... Κανεις δεν τους εχει για θεους,απλα ειναι μια πολυ καλη ομαδα,αυτο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να το αμφισβητησει Τα cs ειναι αναποσπαστο κομμαι του game,οχι ομως το μονο Αυτο που φανηκε ηταν οτι οι M5 ειχαν στρατηγικη,ηξεραν ανα πασα στιγμη τι θα κανουν και ποια θα ειναι η επομενη κινηση τους μεσα στο παιχνιδι. Οι TSM απο την αλλη με εξαιρεση το δευτερο παιχνιδι δεν μπορω να πω οτι ειδα να εχουν καποια στρατηγικη. Οι ρωσσοι ειναι πιο πολυ ομαδα,παρολο που οι αλλοι ζουν ολοι μαζι,κοιτανε πιο πολυ την παρτη τους και τα stream τους με σκοπο να κανουν 12 ωρες την μερα stream σε soloQ και απλα να βγαζουν το μεροκαματο.Και οταν θυμουνται οτι ερχεται tourney αρχιζουν τα scrims,ετσι δεν γινεται. Τωρα λενε θα αρχισουν ολοι μαζι με νεα accs στον EUW,για να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις