Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

atallos, εχει μεγαλη σχεση το tier με την στρατηγικη. Πχ, στο silver δεν υπαρχει late. Αρα το "μιλαμε παντα για 5v5" παει περιπατο εφοσον το παντα ειναι ενα στα 10 game..

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

atallos, εχει μεγαλη σχεση το tier με την στρατηγικη. Πχ, στο silver δεν υπαρχει late. Αρα το "μιλαμε παντα για 5v5" παει περιπατο εφοσον το παντα ειναι ενα στα 10 game..

δεν υπάρχει late? με το feed που πέφτει το late στο silver ξεκινά πολύ νωρίτερα απο οτι σε high elo games. και late υπάρχει και 5v5 tf υπάρχουν. Εκτός και αν εννοείς οτι χάνεται το game απο το mid game απο τα πολλά deaths kai throws και αρχίζουν και snowballaroyn άγρια οι αντίπαλοι. Αλλο αυτό.

Δημοσ.

Έχω κανει μεταπτυχιακό στο ασήμι. Meta θα δεις μετα το g4. Εκεί και πανω, εαν δεν μπορείς να groupαρεις, χάνεις.

g3 πιστευω ειναι χειροτερο.Και μετα plat 1.Να παιζεις με d5 και αν σου λενε μεινε εκει που εισαι :P.

Δημοσ.

Είμαι silver main top kai jungle αλλά τώρα άρχισα να παίζω adc (vayne συγκεκριμένα). Ομως έχω ξενερώσει με το παιχνίδι γενικότερα (κυρίως τώρα που παίζω adc) για τους εξής λόγους:

1. Δεν αξίζει ΜΙΑ να παίζεις adc/supp αν δεν είσαι duo bot lane με παίκτη που ξέρεις και μιλάτε με skype/curse voise/team speak ktl

2. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ στο silver που είμαι δεν κάνει peel gia to adc με αποτέλεσμα στα tf να με κάνει dive o κάθε assassin ή bruiser και με 0 skills να με μηδενίζει. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Με ξενερώνει απίστευτα... Και μην μου πείτε οτι φταίει το positioning μου γιατί ξέρετε πολύ καλά οτι δεν είναι αρκετό με κάθε Zed, Vi, J4, Irelia, Lisandra που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι!

Και κάτι ακόμα. Εχει ανέβει κατα πολύ το επίπεδο των παικτών σε σχέσει με s3-s4 ή μου φαίνεται? Βλέπω όλο και περισσότερους να έχουν 100 cs στα 13-14 λεπτά λες και είμαι platinum/diamond και δεν το ξέρω. Οχι οτι εγώ δεν μπορώ να τα βγάλω αλλά μου τη σπάει που ενώ κάνω τόσο καλό farming κοιτάω να δώ πόσο έχει ο αντίπαλος laner και βλέπω σχεδόν τα ίδια ή και παραπάνω! Και πέρυσι silver ήμουν αλλά θυμάμαι οι περισσότεροι με τα βίας είχαν 100 πριν τα 20 λεπτά! Που πήγαν τώρα όλοι αυτοί? Στο bronze πήγαν ή ξαφνικά έμαθαν να φαρμάρουν? Νέοι παίκτες δεν υπάρχουν στο lol? Εχει βρομίσει ο τόπος με smurfs. Εχω την εντύπωση οτι όσοι ήταν να ξεκινήσουν λολ το έχουν ήδη κάνει απο το s3-s4 και πλέον δεν μπαίνουν νέα άτομα στο game. Βλέπω σε κανα χρόνο απο τώρα το silver να είναι επίπεδο σημερινού platinum-low diamond gosu kai faker wannabes...

2. guardian angel ουτε καν?

Δημοσ.

παιδια σορρυ αν εχει ξανασυζητηθει αυτο το πραμα.

εχεις κανεις σπαικς (φριζ οθονης για 1 σεκ) με αποτομο ντροπ στα fps ή μονο σε μενα συμβαινει αυτο? Ειναι θεμα το game ή το δικο μου #$%$#?

Δημοσ.

τι παραμύθια μας πουλάνε μωρέ με την Sona στα patch notes 5.3? Τα πιστεύουν και τα γράφουν? Γιατί δεν το λένε στα ίσια τώρα που βγαίνει το legentary skin είπαν να την buffaroun για να πουλήσουν πιο πολλά?

edit: Gragas jungle incoming? Βλέπω να γίνεται ο νέος broken jungler μετά την nida...

Δημοσ.

Eh , δεν ειναι ευκολο το bot lane . Μονο κ μονο που χρειαζεται 2 ατομα να συνεργαστουν για ενα lane φτανει

Απο την μερια του AD ειναι σαφως πιο ευκολο , την βγαζεις κ χωρις support main ενω το αντιθετο ειναι εξαιρετικα χλωμο

• Like 3
Δημοσ.

Απο τα καλα τα patch και αυτο...

Fail η πρωτη προσπαθεια. για να δουμε και την επομενη.

Χρονια το κανει αυτο.Fail,το κλεινεις,το ξαναανοιγεις εφτιαξε :P

Δημοσ.

Χρονια το κανει αυτο.Fail,το κλεινεις,το ξαναανοιγεις εφτιαξε :P

Εμένα για πρώτη φορά το έκανε σήμερα :( και αυτο γιατί από το πρωί η forthnet το χει κάνει περδικολάστιχο! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...