RcManiac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπαίνω game με 98pts silver 5 west και μόλις νικάω μου λέει series won και με πήγε silver 3 . Δεν με έβαλε στα series και μετά να με πετάξει silver 3 αλλά μόλις πήγα 100pts .
Alchemist` Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Elo Hell, afkers, rage, matchups.... Τώρα εξηγούνται όλα... 1
Spartan117 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Elo Hell, afkers, rage, matchups.... Τώρα εξηγούνται όλα... 3
Sakiz105 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 http://www.gameover.gr/news/item/30047-nearos-katelikse-sto-nosokomeio-me-aformi-to-lol Φανταζομαι αυτος που τις εφαγε ηταν απο αυτους που λενε "πως σε λενε και που μενεις να βρεθουμε" 1
Nihilist Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μάγκες ψάχνω support plat/dia για duo. Όποιος mainάρει να με στείλει ένα μηνυματάκι.
παπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ ψάχνω για duo. Αυστηρά -+100 opggmmr 1900 Add nokanoki
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι silver main top kai jungle αλλά τώρα άρχισα να παίζω adc (vayne συγκεκριμένα). Ομως έχω ξενερώσει με το παιχνίδι γενικότερα (κυρίως τώρα που παίζω adc) για τους εξής λόγους: 1. Δεν αξίζει ΜΙΑ να παίζεις adc/supp αν δεν είσαι duo bot lane με παίκτη που ξέρεις και μιλάτε με skype/curse voise/team speak ktl 2. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ στο silver που είμαι δεν κάνει peel gia to adc με αποτέλεσμα στα tf να με κάνει dive o κάθε assassin ή bruiser και με 0 skills να με μηδενίζει. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Με ξενερώνει απίστευτα... Και μην μου πείτε οτι φταίει το positioning μου γιατί ξέρετε πολύ καλά οτι δεν είναι αρκετό με κάθε Zed, Vi, J4, Irelia, Lisandra που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι! Και κάτι ακόμα. Εχει ανέβει κατα πολύ το επίπεδο των παικτών σε σχέσει με s3-s4 ή μου φαίνεται? Βλέπω όλο και περισσότερους να έχουν 100 cs στα 13-14 λεπτά λες και είμαι platinum/diamond και δεν το ξέρω. Οχι οτι εγώ δεν μπορώ να τα βγάλω αλλά μου τη σπάει που ενώ κάνω τόσο καλό farming κοιτάω να δώ πόσο έχει ο αντίπαλος laner και βλέπω σχεδόν τα ίδια ή και παραπάνω! Και πέρυσι silver ήμουν αλλά θυμάμαι οι περισσότεροι με τα βίας είχαν 100 πριν τα 20 λεπτά! Που πήγαν τώρα όλοι αυτοί? Στο bronze πήγαν ή ξαφνικά έμαθαν να φαρμάρουν? Νέοι παίκτες δεν υπάρχουν στο lol? Εχει βρομίσει ο τόπος με smurfs. Εχω την εντύπωση οτι όσοι ήταν να ξεκινήσουν λολ το έχουν ήδη κάνει απο το s3-s4 και πλέον δεν μπαίνουν νέα άτομα στο game. Βλέπω σε κανα χρόνο απο τώρα το silver να είναι επίπεδο σημερινού platinum-low diamond gosu kai faker wannabes...
Sakiz105 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 1 παιξε passively και ακολουθα το support αν τον ξερεις ωστε ποτε να μην εκτεθεις 2 μαθε positioning. 3 παιζουν ολοι assasins και περιμενουν να πανε επιπεδο 6 για να σε φανε για αυτο εχουν καλο farm.Ευκαιρια για αυτους που επαιζαν παλιοτερα να παρουμε το first blood μας πισω (aka,ryze rene και τα συναφι του χωνεσαι στο 3 επειδη ειναι ψωμι,ba dum tss)
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 1. αν δεν είσαι premade με το support τι κάνεις? Τα περισσότερα supp παίζουν αναγκαστικά supp επειδή ήταν last pick ή ακόμα και αν ήθελα supp βλέπω οτι αίσχη μπορείς να φανταστείς. support που δεν παίρνουν sigthstone/wards, κάτι jannes sones nidalle supp με 21-0-9 masteries και 0 armor runes και ο αντίπαλος draven τις έχει 3 χιτ, support που σε σαμποτάρουν το last hiting σου και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς. 2. Αν δεν κάνει το team soy peel το μόνο ασφαλές positioning είναι να είσαι 100 μέτρα απο το tf και να περιμένεις κανέναν μισοτελειωμένο να ξεφύγει και να πάρεις το kill. Δεν αστειεύομαι. 3. Δεν κατάλαβα τον συνειρμό σου...
Sakiz105 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 1 οτι και να παρουν,απλα πες τους να κανουν harass και να μην ποιανονται.Αν ποιανονται ειναι αλλο το θεμα δεν ειναι συννενοησης 2 αν το positioning ειναι σωστο απο πριν (υψηλο map awareness,κοιτας τις κινησεις των αντιπαλων για να εχεις μια αποσταση κτλ) δεν χρειαζεσαι ουτε peel ουτε spa.Το flash και τα evage που εχουν τα περισσοτερα adc μπορουν να γινουν και πριν ξεκινησει το tf για να παρεις σωστη θεση.Δεν χρειαζεται να σε βαρανε πρωτα για να πατησεις flash 3 πριν 3 χρονια επαιρνες tanky επαιρνε burst ο αλλος,ηταν 50-50.Πριν μερικους μηνες οτι και να επαιρνες επαιρνε ο αλλος μια syndra η εναν zed και στο 6 πεθαινες.Τωρα με τα nerf παιρνεις παλι εναν rene και αστους να klene.
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 1 οτι και να παρουν,απλα πες τους να κανουν harass και να μην ποιανονται.Αν ποιανονται ειναι αλλο το θεμα δεν ειναι συννενοησης 2 αν το positioning ειναι σωστο απο πριν (υψηλο map awareness,κοιτας τις κινησεις των αντιπαλων για να εχεις μια αποσταση κτλ) δεν χρειαζεσαι ουτε peel ουτε spa.Το flash και τα evage που εχουν τα περισσοτερα adc μπορουν να γινουν και πριν ξεκινησει το tf για να παρεις σωστη θεση.Δεν χρειαζεται να σε βαρανε πρωτα για να πατησεις flash 3 πριν 3 χρονια επαιρνες tanky επαιρνε burst ο αλλος,ηταν 50-50.Πριν μερικους μηνες οτι και να επαιρνες επαιρνε ο αλλος μια syndra η εναν zed και στο 6 πεθαινες.Τωρα με τα nerf παιρνεις παλι εναν rene και αστους να klene. Uhm , what am i reading... 1
παπι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Απλα πραματα. Σε silver gold μην περιμενεις support. Εαν δεν μπορεις να farmαρεις με "wannabe carry support", τοτε μην παιρνεις adc. Adc χωρις cs ειναι ενα κινουμενο ward. Ειμαι απαισιος adc, αλλα βλεπω παλικαρια που με trollofeederosupport, κανουν και γαμο τα cs.
Sakiz105 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Uhm , what am i reading... atallos εισαι σε αλλο επιπεδο εσυ.Δεν μιλαμε για τζιμανια challenger οπως εσενα,μιλαμε για πιο νορμαλ καταστασεις.Εσυ κοιτα μην σε κανουν παλι snub για το lcs.Αλλωστε απο προηγουμενο post σου παιζεις μονο οτι παιζουν σε diamond 1< (κατι lulu adc κτλ τα στηριζεις φανταζομαι)
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Wut? Τι σχεση εχει το επιπεδο με τα random πραγματα που γραφονται? "Οτι και να παρουν πες τους να κανουν harass" Το harass το κανεις οταν σε παιρνει με τα support με τα οποια σε παιρνει vs τα support με τα οποια σε παιρνει . Τι harass να κανεις οταν εχεις Leona η Janna?Τι harass να κανεις οταν εχουν μεγαλυτερο wave? Το θεμα ειναι να αναγνωριζεις τι lane παιζεις κ με τι lane παιζεις απεναντι "Αν το positioning ειναι σωστο δεν χρειαζεσαι ουτε peel ουτε spa" Like , really? Θα παρατησεις το AD σου με μια Irelia απεναντι η εναν Jax . Oh wait , μπορει να κανει flash ΠΡΙΝ τη μαχη κ να βρεθει 30 μετρα μακρυα . Ετσι δεν θα μπορεσει να ειναι καν στο fight κ απλα θα τις παιξεις 4v5... Τα fights ειναι συνηθως front line vs back line . Ριχνεις το front line των αλλων πριν ριξουν το δικο σου . Μιλαμε παντα για 5v5 ( εκτος αν ειναι να κανεις pick η να κανεις insta pop καποιον με καποιο CC )
Προτεινόμενες αναρτήσεις