Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το master border μια παραλλαγή του silver border όπως το challenger είναι του gold, έχουμε αλλα δυο tier δηλαδή στις επόμενες σεζόν; :P

leagueoflegends2015-07buub.png

Το DJ Sona φαίνεται ωραίο, όπως είπαν και άλλοι ελπίζω το joke να είναι Darude Sandstorm μονο και μονο για το troll :D

Δημοσ.

5-5 στα placement... Gold 3 από Gold 1...

Σε ένα game ρε φίλε δεν έπαιξα άσχημα, ούτε σε 1... J4 ζούγκλα για σεμινάριο τους έπαιζα και πάλι είναι ακουβάλητοι οι τύποι... Vision control με τα sightstone και τα crabs. First bloods και ganK σε κάθε path... Τίποτα... Άμα δεν έχεις μια fiora ή ένα jax να σολάρεις 1v5 όπως ο αρχηγός δεν γίνεται δουλειά... Επενδύεις χρόνο σε plays και vision και δεν τα εκμεταλλεύεται κανείς...Κρίμα γιατί το να παίζεις σωστά δεν έπιβραβεύεται... Ουγκα-μπούγκα yolo carries μόνο μετράνε στο solo... Με τον press R το win Zed ο άλλος καλή ώρα μου έκοβε 700dmg σε 1sec, 6vs6 level o j4 με 65 armor και 9-21...

Δημοσ.

Pick or ban κυριολεκτικά η Ahri στο 5.2 στο EU LCS πρώτη μέρα.

Άμα δεν έχεις μια fiora ή ένα jax να σολάρεις 1v5 όπως ο αρχηγός δεν γίνεται δουλειά...

Μια χαρά γίνεται να κάνεις carry και δεν χρειάζεται να είσαι και ο αρχιμακακας του summoners rift.

• Like 1
Δημοσ.

5-5 στα placement... Gold 3 από Gold 1...Σε ένα game ρε φίλε δεν έπαιξα άσχημα, ούτε σε 1... J4 ζούγκλα για σεμινάριο τους έπαιζα και πάλι είναι ακουβάλητοι οι τύποι... Vision control με τα sightstone και τα crabs. First bloods και ganK σε κάθε path... Τίποτα... Άμα δεν έχεις μια fiora ή ένα jax να σολάρεις 1v5 όπως ο αρχηγός δεν γίνεται δουλειά... Επενδύεις χρόνο σε plays και vision και δεν τα εκμεταλλεύεται κανείς...Κρίμα γιατί το να παίζεις σωστά δεν έπιβραβεύεται... Ουγκα-μπούγκα yolo carries μόνο μετράνε στο solo... Με τον press R το win Zed ο άλλος καλή ώρα μου έκοβε 700dmg σε 1sec, 6vs6 level o j4 με 65 armor και 9-21... 

Εννοεις πως εκοβε 700 dmg μονο με την ulti ή και με ολο το combo.Και αμα εσκαγε 700 dmg 6 lvl,χωρις να ειναι fed,θελω να παρω μαθηματα.

Άμα δεν έχεις μια fiora ή ένα jax να σολάρεις 1v5 όπως ο αρχηγός δεν γίνεται δουλειά... 

Ασχολιαστο.

Pick or ban κυριολεκτικά η Ahri στο 5.2 στο EU LCS πρώτη μέρα.

Και ολοι λεγανε πως εφαγε nerf.Αυτο με νευριαζει με το community του lol(αν και γινεται και σε παρα πολλα αλλα παιχνιδια).Πριν καν δοκιμασουν,κρινουν.Circlejerk for the win..

Δημοσ.

Ητανε obvious το nerf στο 100-0 potential αλλα καποιος που δεν εχει games σε Ahri ( οπως εγω πχ ) ηταν το πρωτο πραγμα που θα ελεγε . Ειναι πολυ μικρες λεπτομερειες 

Προσωπικα δεν μου αρεσει το τωρινο kit γιατι την ειχα συνηθισει οπως παλια , την δοκιμασα σε μερικα ranked με meh αποτελεσματα . Although μου αρεσαν οι CDR boots που προτεινε ο Spartan οποτε props

Δημοσ.

Το να βλέπω τους τωρινούς Gambit και να ξέρω ότι είχαν κάποια σχέση με τους Moscow 5 s2 είναι τόσο περίεργο :P

Από τα χειρότερα games που έχω δει το CW vs GMB.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...