Spartan117 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 http://www.lolking.net/champions/ahri®ion=all&map=sr&queue=1x1#statistics Όταν έλεγα ότι όλα τα δύσκολα matchup που είχε χτυπήθηκαν πιο άσχημα και παρότι το itemization έφαγε nerf όλο το base dmg και utility έφαγε buff μου λέγατε ότι έλεγα βλακείες, τουλάχιστον για τον champ που έχω παίξει περισσότερο στα ranked ξέρω τι παίζει. Ελπίζω να buff-άρουν τους άλλους παρα να φάει nerf η Ahri (νέα item δλδ).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ποιο nerf ρε παιδια,σε καθε game ahri και kassa βλεπω στο mid ,δεν παιζουν και τιποτα αλλο. 1
smoke0man2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παιδιά άνοιξα stream http://www.twitch.tv/smoke0manmθα παρακαλούσα πάρα πολύ επειδή είναι καινούργιο το κανάλι να είχα την υποστήριξη σας. Μιας και θέλω ελληνικό support :-P Κάντε follow και κάθε Τρίτη τετάρτη πέμπτη παίζω με φιλαρακια cusTom Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΣ ΝΙΚΉΣΕΙ
jonakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 plat again baby.αν και πιο easy αυτην την φορα.χρονια με την χρονια αντιλαμβανομαι περισσοτερο την εννοια carry Μηπως εχουμε την mini συνεντευξη του forgiven στο analyst desk μετα απο το match ?εκεινη που τον ρωταει η sjokz αμα νομιζει οτι εχει το καλυτερο bot lane στο eu lcs και εκεινος απανταει by far.Απλα ολοκληρο
smoke0man2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παιδιά άνοιξα stream http://www.twitch.tv/smoke0manmθα παρακαλούσα πάρα πολύ επειδή είναι καινούργιο το κανάλι να είχα την υποστήριξη σας. Μιας και θέλω ελληνικό support :-P Κάντε follow και κάθε Τρίτη τετάρτη πέμπτη παίζω με φιλαρακια cusTom Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΣ ΝΙΚΉΣΕΙ κανενας δεν εκανε ... ¨
Nautilus13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 plat again baby.αν και πιο easy αυτην την φορα.χρονια με την χρονια αντιλαμβανομαι περισσοτερο την εννοια carry Μηπως εχουμε την mini συνεντευξη του forgiven στο analyst desk μετα απο το match ?εκεινη που τον ρωταει η sjokz αμα νομιζει οτι εχει το καλυτερο bot lane στο eu lcs και εκεινος απανταει by far.Απλα ολοκληρο 1-2 σελιδες πισω το εχει ποσταρει ενα παιδι
MeSiaSs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως εχουμε την mini συνεντευξη του forgiven στο analyst desk μετα απο το match ?εκεινη που τον ρωταει η sjokz αμα νομιζει οτι εχει το καλυτερο bot lane στο eu lcs και εκεινος απανταει by far.Απλα ολοκληρο Στο 52:45 και μετά είναι η συνέντευξη.
Luxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι λετε οτι η ahri εφαγε buff; Απο το speed που παιρνει οταν πεταει το orb; Πως βοηθαει αυτο;; Ειχα να παιξω 4 μηνες το παιχνιδι. Εχθες ξεκινησα και εκανα 5-5. Με πεταξε silver 3.. Αντε να δω πως θα ανεβω ξανα gold.. Επειδη εχω μεινει πισω. Ποιοι ειναι καλοι junglers πλεον; Και τι runes παιζουν;
jonakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 God tier:jarvan,lee. Meh:οτιδηποτε αλλο. Στο ελο που σε πεταξε δεν σε αφορα και πολυ
andreapaog328 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 λαγκαρει παραπανω ο client μετα το τελευταιο update η είναι η ιδέα μου?
Nautilus13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι λετε οτι η ahri εφαγε buff; Απο το speed που παιρνει οταν πεταει το orb; Πως βοηθαει αυτο;; Ειχα να παιξω 4 μηνες το παιχνιδι. Εχθες ξεκινησα και εκανα 5-5. Με πεταξε silver 3.. Αντε να δω πως θα ανεβω ξανα gold.. Επειδη εχω μεινει πισω. Ποιοι ειναι καλοι junglers πλεον; Και τι runes παιζουν; GODYR.....nough said
Sakiz105 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 λαγκαρει παραπανω ο client μετα το τελευταιο update η είναι η ιδέα μου? yeap.3 Δευτερολεπτα θελει για να μπει στο champion pick
Luxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχουν αναβαθμισει τους server; Εχω σταθερα 80ms ping. Ποτε δεν ειχα τοσο χαμηλο και μαλιστα σταθερα ολη την ημερα.
Sakiz105 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχουν αναβαθμισει τους server; Εχω σταθερα 80ms ping. Ποτε δεν ειχα τοσο χαμηλο και μαλιστα σταθερα ολη την ημερα. Προ 3ετιας δεν ανεβαινα πανω απο 45 ping.Τωρα ζητημα να δω 80αρια.Στον west εχω 63 -.-
GeorgeGK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχουν αναβαθμισει τους server; Εχω σταθερα 80ms ping. Ποτε δεν ειχα τοσο χαμηλο και μαλιστα σταθερα ολη την ημερα. Εγώ το αντίθετό! Ενώ έπαιζα με 80ms ping τις τελευταίες μέρες έχω 144 μόνιμα! Βέβαια δεν είναι ορατό στο παιχνίδι οπότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις