klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Απορώ γιατί δεν την μπανάρουνε αυτή την αηδία. Αφού βλέπουνε οτι την έχουν pickάρει σε ότι game έχει παιχτεί μέχρι τώρα και πάντα καταλήγει σε stomp. Saintvicious the prophet με την shyvana...
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και γω. Την έχουν πάρει σε κάθε μαμιμένο game και το παίρνει μόνη της κάθε φορά, μπαναρε την την πουτα#$%. btw είναι η επόμενη στη buy list μου...
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 νταξ, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω τι να πω. Οι τύποι δεν έχουν μυαλό. Δίκαια θα το χάσουν.
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Προφανως δεν πιστευουμν οτι επηρεαζει τοσο πολυ το παιχνιδι,παρολο που στο πρωτο game του τελικου το πηρε μονη της... Το θεμα ειναι οτι την διαλεγουν και ως πρωτο pick,που σημαινει οτι την θερωουν essential
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Στην αρχή πίστευα οτι επίτηδες την αφήνουν μέσα γιατί έχουν κάτι σε σίγουρο counter. Πλέον είμαι σίγουρος οτι είναι περισσότερο εγωισμός παρά στρατηγική.
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εγώ τουλάχιστον που το βλέπω ως τρίτος (παρατηρητής), βλέπω ότι η shyvana κάνει το παιχνίδι, τανκάρει όλη την ομάδα και το τουρετ και διαλύει το ap ή ad carry κάθε φορά. Τι να πω. Προφανώς οι 'pro' ξέρουν καλύτερα, όταν παίρνουν gold/5 στον jungler και τον έχουν απλά για ασπίδα και κάνα cc.
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 5,7% AS, 13 armor, 15 physical damage και 9/21/0 χρησιμοποιούν για την shyvana αν καταλαβαίνω καλά απο τα rune/mastery pages του darien/diamondprox. Καλή άρχη για TSM. Πάμε ρε ομάδα!
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κοίτα ρε φίλε, πάλι η shyvana θα το γυρίσει. Απλά περιμένετε Κοίτα πώς ένα λάθος στην αρχή σου ταράζει όλο το παιχνίδι. Έλα πάμε και για τρίτο τώρα
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 TSM dominated,πολλα λαθη για πρωτη φορα απο τους M5 και fail picks Shyvanah+Morde 0 cc για ganks στην cass που πηρε το game μονη της μαζι με chaox που εκανε outfarm τον kog Δεν ειχαν κανεναν να εκμεταλευτει τα blue buffs για αυτο και δεν εκαναν και καθολου counterjungle για πρωτη φορα στο tournament
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 άμα δεν έκαναν τη μαλακία στην αρχή θα ήταν αλλιώς τα πράματα γιατί είχαν ξαναπαίξει shyvana και morde μαζί και είχαν πάρει και οι δύο frozen mallet και rylais αντίστοιχα και τα slow έπεφταν αβέρτα. Αλλά όταν έχεις cassiopeia με blue στα level 1-6 άντε γεια, τι να κάνεις. Άν την έτρωγαν εκεί στο πρώτο gang που έκαναν και ξέφυγε με flash στα 30hp ίσως να γύρναγε.
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κανενα παιχνιδι δεν χανετα απο 2 kills στη αρχη,δεν λεει κατι Εκαναν αρκετα λαθη,πχ η shyvanah πηγε και αυτοκτονησε για να κανει smite στον dragon και δεν πηγε καν κοντα
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 karthus σε τελικο! αντε να δουμε πως παιζεται ο karthus
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δεν ήταν τα δύο kills στην αρχή αλλά το blue στην cassiopeia. Μετά έρχεται η κατρακύλα, δεν είναι solo queue να γυρίσει. Όποιος πάρει το προβάδισμα ξέρει πώς να το εκμεταλλευτεί και να το κρατήσει και να νικήσει. Όλο το θέμα είναι στην αρχή που είναι στα ίδια ποιος θα παίξει καλύτερα και θα πάρει το προβάδισμα, μετά δε χάνει μόλις το πάρει. Τουλάχιστον οι m5 μαθαίνουν από τα λάθη τους. Ban cassi και κλέβουν sona. Οι tsm το χαβά τους. Για να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις