Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Soft reset ειπαν οπως περυσι οποτε δεν νομιζω να αλλαξει κατι Το base elo ηταν παντα 1200
παπι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 21 Γεναρη αρχιζει η S5 με soft reset ΑΛΛΑ με τα placements να εχουν λιγοτερο impact στο MMR απο οτι πριν http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/competitive/get-ready-2015-ranked-season Δηλαδη ο master που θα γινει gold (δεν παει παραπανω απο gold στα placement, σωστα; ), ποσα lp θα παιρνει; 100 hahah
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Mεχρι Plat 1 πας απο τα placement 50ish λογικα ολοι απο D1 MMR κ πανω
MavroManitari Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Να ένα καλό που όταν μπήκα στην διαδικασία να δω παλιότερα τον Αρχηγό. Aν θυμάστε παλιότερα mainara ADC ως ειν κλασσικός FPSας και στο LoL τα ίδια γούστα έιχα (Jinx,Lucian,Caitlyn τα favorites). Βλέποντας PerfectBalance 2-3 φορές έτσι για να δω τι σκατά είχε ο μόγγολος και ψωφάγαν όλα τα πιτσιρίκια να μιλάνε γιαυτόν είδα πως με OK plays ήταν diamondάς και μου ήθελε και challenger/master. Έτσι είπα να πιάσω την fiora να δω τι λέει και έμαθα τι έχανα.Ο παίχτης είναι ένα αισχρό ψέμα και στο freelo στο λάκο των σιλβεράδων. Χαζεύω το κουτό win ratio που έχω για την ώρα ενώ καλά καλά δεν ξέρω τον παίχτη.
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Να ένα καλό που όταν μπήκα στην διαδικασία να δω παλιότερα τον Αρχηγό. Aν θυμάστε παλιότερα mainara ADC ως ειν κλασσικός FPSας και στο LoL τα ίδια γούστα έιχα (Jinx,Lucian,Caitlyn τα favorites). Βλέποντας PerfectBalance 2-3 φορές έτσι για να δω τι σκατά είχε ο μόγγολος και ψωφάγαν όλα τα πιτσιρίκια να μιλάνε γιαυτόν είδα πως με OK plays ήταν diamondάς και μου ήθελε και challenger/master. Έτσι είπα να πιάσω την fiora να δω τι λέει και έμαθα τι έχανα. Ο παίχτης είναι ένα αισχρό ψέμα και στο freelo στο λάκο των σιλβεράδων. Χαζεύω το κουτό win ratio που έχω για την ώρα ενώ καλά καλά δεν ξέρω τον παίχτη. Εχει δυο gap closer και την ulti και την κανει θεο αν δεν ξερεις να ξεφευγεις.Κατα τα αλλα ,ενα σταν ειναι παντως
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 DFG τελος απο το game στο 5.2 Θα αλλαξουν καποια πραγματα σε οσους το επαιρναν , οχι σε ολους http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/gameplay-balance/GinIa17t-52-live-gameplay-patch-forecast
jonakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 To κλασσικο φανταζομαι Τωρινο MMR + 1200 /2 PS Μαλλον Plat 4 MMR εννοεις Οχι.οπως το ειπα.ειχα 60 νικες πανω αππ ηττες.σε μονιμη βαση επαιζα με diamond 4-5 plat 1 Τελος τα one shot δηλαδη αππ feedαρισμενα ap carries
omghi2u Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ασχετο... πανω στην τρελα μου ηρθε και δεν ξερω αν εχει γινει αναφορα παλιοτερα... για τους μεγαλυτερους σε ηλικια (25+) εβλεπε κανεις BraveStarr ? Λετε να ειναι reference απο εκει ο udyr? Ο BraveStarr επαιρνε δυναμεις απο animal spirits 2
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ασχετο... πανω στην τρελα μου ηρθε και δεν ξερω αν εχει γινει αναφορα παλιοτερα... για τους μεγαλυτερους σε ηλικια (25+) εβλεπε κανεις BraveStarr ? Λετε να ειναι reference απο εκει ο udyr? Ο BraveStarr επαιρνε δυναμεις απο animal spirits Και εγω παιρνω δυναμη οταν με φηνταρουν τα ζωα,δεν παει να πει κατι αυτο 1
billsnake21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 fiddle me tibers :3 και η φάση είναι ότι όταν είχαν 'ξεσπάσει' τα chat ban είχα κανένα 50αρακι
MavroManitari Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 High Command Katarina Ενώ είμαι στο 5ο στη σειρα Ranked Restricted/Chat restricted ban 2
aris1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Tιποτα ακομα αν δεν τελειωσε ο μοιρασμος, μονο 2 warnings εχω φαει για bad day...
jonakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εναν να βρω π θα με περασει.αυτη τη στιγμη διανυω το πεμπτο σε σειρα chat ban με ακομη 1100 games left.απορω για τα δυο τελευταια.τα 3 ηταν απολυτως δικαιολογημενα αλλα τα δυο τελευταια δεν εχουνε νοημα.δεν ragara ειλικρινα ποτε.μονο calls για dragons και να προσπαθω να πεισω κατι lee sin jungle να πανε tank καθως ειμουνα feeded adc και απλα ηθρλα υποτυπωδες frontline.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχω να μπω σχεδόν απο 11 Νοεμβρίου στο main acc μου. Έχω μπεί μόνο 4-5 vs ai απο τότε (το τελευταίο χθές) που προφανώς δε λέω κουβέντα απλά παίρνω το winoftheday. Μπαίνω σήμερα και βλέπω warning, "Your recent behavior is not in line κτλ.... Negative attitude..". What, the actual, fuck....
aris1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχω να μπω σχεδόν απο 11 Νοεμβρίου στο main acc μου. Έχω μπεί μόνο 4-5 vs ai απο τότε (το τελευταίο χθές) που προφανώς δε λέω κουβέντα απλά παίρνω το winoftheday. Μπαίνω σήμερα και βλέπω warning, "Your recent behavior is not in line κτλ.... Negative attitude..". What, the actual, fuck.... δεν το ξερεις τους δερνεις δεν μιλας καθολου report. Χτες με ξεφτιλισε ενας lee και μου κανε honor. Ετσι παει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις