Pa0ki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 skt lee sin στον euw και δεν πολυπαίζω lee, ας ήταν του zed τουλάχιστον dat skt promo shit Επίσης είχα 3 leave προχθές(τα 2 με bots) επειδή είχα θέμα με το ρούτερ και με έβαλε για 5 games σε low priority, 5 λεπτά για queue Σήμερα έφαγα dc σε aram, μπήκα μετά από 5 λεπτά, έπαιξα κανονικά και όταν τελείωσε το game που έριξε άλλα 5 games low priority με 10 λεπτά ποινή bullshit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Dryad Soraka, Crimson elite talon σε 2 βλακοsmurf και 2 πλουμιστά @@ στα main accounts μου (χωρίς restriction κτλ ever). Sweet. Πήρα τον Armor of the fifth age taric που είναι σε sale για να μάθουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 mighty jax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Augmented Singed...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ακομα στελνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Manolo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Super teemo σήμερα το πρωί !!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ακομα στελνουν? Ναι eune ακόμη δεν έχω πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 sub-zero, ehm ... frozen shen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 s3 ειχα φαει εως 3ημερο ban για flame. Στο s4 1-2 ingame warnings ολα κι ολα, leave/quit/leaverbuster ποτέ και ακομα δεν εχω λαβει κατι (ή μαλλον εχω λαβει τα τρια αλλα δε το ξερω ). Αnyway αν κι εχω σταματησει να παιζω lol κι ελαχιστα με απασχολει ειτε λαβω snow day ziggs, ειτε assasin yi, η rito πρεπει να κανει πολλα αλματα περα απο αυτην την κινηση για να περιορισει στοιχειωδως τους toxic/trolls. Το new leaverbuster πχ, ειναι εξαιρετικοτατο, αν βγαζαν κατι αντιστοιχο και για θεματα attitude, τοτε θα ηταν κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSora94 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Zombie brand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 s3 ειχα φαει εως 3ημερο ban για flame. Στο s4 1-2 ingame warnings ολα κι ολα, leave/quit/leaverbuster ποτέ και ακομα δεν εχω λαβει κατι (ή μαλλον εχω λαβει τα τρια αλλα δε το ξερω ). Αnyway αν κι εχω σταματησει να παιζω lol κι ελαχιστα με απασχολει ειτε λαβω snow day ziggs, ειτε assasin yi, η rito πρεπει να κανει πολλα αλματα περα απο αυτην την κινηση για να περιορισει στοιχειωδως τους toxic/trolls. Το new leaverbuster πχ, ειναι εξαιρετικοτατο, αν βγαζαν κατι αντιστοιχο και για θεματα attitude, τοτε θα ηταν κομπλε. eune ακόμη περιμένω και γω, υπομονή Όσο για το leaverbuster Επίσης είχα 3 leave προχθές(τα 2 με bots) επειδή είχα θέμα με το ρούτερ και με έβαλε για 5 games σε low priority, 5 λεπτά για queue Σήμερα έφαγα dc σε aram, μπήκα μετά από 5 λεπτά, έπαιξα κανονικά και όταν τελείωσε το game που έριξε άλλα 5 games low priority με 10 λεπτά ποινή bullshit Στο teambuilder μπαίνεις κανονικά χωρίς time penalty και μετράει για τα 5 παιχνίδια που πρέπει να παίξεις ώστε να φύγει Σσσσσσ, μην το μάθει η rito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 21 Γεναρη αρχιζει η S5 με soft reset ΑΛΛΑ με τα placements να εχουν λιγοτερο impact στο MMR απο οτι πριν http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/competitive/get-ready-2015-ranked-season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις soft reset φιλε ατταλε?? In other news:απο diamond 4 mmr τωρα gold 2.απλα stuck plat v-iv.εδω και φυο εβδομαδες δεν ξεφυγα απο το barrier των 50 βαθμων στο plat v... :"( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 To κλασσικο φανταζομαι Τωρινο MMR + 1200 /2 PS Μαλλον Plat 4 MMR εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 To κλασσικο φανταζομαι Τωρινο MMR + 1200 /2 PS Μαλλον Plat 4 MMR εννοεις Ηταν (mmr+1200)/2 και νομιζω θα γινει (mmr+1350)/2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Παντως σεζον 3 η βαση (ηταν ακομα elo τοτε) ηταν 1100 elo δηλαδη περιπου silver 5.Περυσι η βαση ηταν silver 3,τωρα νομιζω εγινε silver 1 αλλα δεν ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις