Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πλακα κανεις? Στα μισα games εχεις πανω απο  10 deaths, ποιο team μου λες τωρα? Εισαι μια ανασα μακρια απο τα 10 deaths / game και συζηταμε για το αν σου φταιει το team? Σοβαρα τωρα? Oσο για το pentakill, αμα δεν το πηρες 1v5 δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει, απλα εκανες τα last hit

Kατα τα αλλα, εχεις το χειροτερο kda στο team σου στα περισσοτερα games, αθλια item builds, κακο farming και παρα πολλα deaths. Βtw, και γω πηρα account bronze V και το φτασα gold 2 σε 2 βδομαδες. Παιζει να εχασα 10 games συνολικα, και απο αυτα στα περισσοτερα θα ημουν support που δεν εχω ιδεα. Αρα οχι, αμα εισαι καλος ανεβαινεις, δεν σου φταιει κανενα team

αλήθεια βρε φίλε κάθεσαι και απαντάς στον τρολλά ? εκτός ότι ο τύπος πρέπει ναναι πιτσιρίκι είναι κ παντελώς άσχετος.και βέβαια έχει ένα τρόπο να τα γράφει σαν να σου λέει "δε πα να είσαι και diamond-master-challenger) εγώ ο bronzosilveras τα ξέρω καλύτερα από σένα άσχετε". τσάμπα χάνεις το χρόνο σου 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

L2P. κάνε εσύ τόσα Cs

screenshot_51.png

σε 40Min Game και μετά τα λέμε.

αχαχαχαχα κλαίω :P

απαντήστε του τώρα 'ασχετοι. έχετε τόσα cs εσείς στα diamond? :P

Δημοσ.

Να ρωτησω!#4

Στον Garen αξιζει να βαλω Healh Regen Runes? :-D  :huh:

δεν είναι καλά τα hp regen, και γενικά δεν είναι καλός ο garen εκτός αν σου αρέσει τόσο πολύ

Δημοσ.

L2P. κάνε εσύ τόσα Cs

screenshot_51.png

σε 40Min Game και μετά τα λέμε.

Καλα, απο το build σου και μονο...πουλας τη μποτα πριν βγαλεις το hydra.

Να ρωτησω!#4

Στον Garen αξιζει να βαλω Healh Regen Runes? :-D  :huh:

Οχι, ουτε runes ουτε items για health regen. Ειναι το πιο αθλιο stat στο game

Παιχταρά μου εσύ:

Yolo Pentakill με Καταρίνα δεν υπάρχει! γιατί πολύ απλά θα το φας το CC σου. Όταν έχεις 5 μάτια πάνω σου, και τον θεό να έχεις μαζί σου, κάποιος θα σου ακυρώσει το Ulti. Άντε πάρε τους 5α μετά.

Άλλοι παίχτες όπως ο Yi μπορούν. (και το έχω κάνει τουλάχιστον 2 φορές).

Όσο για το Low KDA και τα 10 deaths.

Έχω πει ότι παίζω πολύ Passive. Δεν θέλω να έχω(ίσως και δεν μπορώ atm) 15-20Kills. Αν παρατηρήσεις, είναι πάρα πολλά Games που έχω 5-10 Kills και τα έχω πάρει! τυχαίο?

Επίσης, όταν έχεις 23 Kills, τα 10 deaths δεν θεωρείται Feed αγαπητέ μου. Απορώ που διάβασα κάτι τέτοιο. Κάνετε το λάθος να σκέφτεστε τον ιδανικό παίχτη με 1-2 Deaths... ε δεν γίνεται! θα δώσεις που***ο αλλά σίγουρα θα φας και λίγο. Μην τα θες όλα.

Αγαπητέ μου, 

όταν είσαι Mid και βλέπεις ότι στο 10αλεπτο το Bot lane τον έχει πιει ασταμάτητα. Όταν βλέπεις Vayne vs Tristana 0:5 στο 10αλεπτο, τι κάνεις? 

Όταν έχεις το boot να σε γα**αει και έναν ανύπαρκτο Jungler, περιμένεις από Τοπ-τανκ να Carry? ή περιμένεις από Mid(safe player) που είναι κάπου 3-1 (κερδίζει αλλά ούτε που φτάνει να καλύψει το Botlane)??

Κοίτα! υπάρχουν παίχτες/θέσεις που μπορώ να πάω για να αποτρέψω τέτοια πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα ανέβω, βαριέμαι όμως!

Θα μπορούσα να πάω Support (είμαι πολύ καλός) και να αποτρέψω το Feed σε ένα κρίσιμο Lane. Αλλά τα βαριέμαι τα Supports.

Για αυτό ψάχνω Duo, γιατί πιστεύω πως αν κάνω Carry ένα Lane (Βοτ πχ) και αυτός απλά να κρατήσει το δικό του (Mid πχ) , δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε.

Πέρα από Support, υπάρχουν Champions που μπορώ εύκολα να Carry. Όπως ο Veigar (δες το Win rate Μου). ΑΛΛΑ και αυτόν τον βαριέμαι γιατί θέλει στακς.

Κοίτα. δεν σκάω να ανέβω. γουστάρω και λίγο τρολοκαταστάσεις.

Αμα μου δωσεις το account σου σε 3-4 μερες θα σε εχω παει silver, σε 5-6 gold, σε ~10 μερες platinum. Εμενα δεν θα μου φταιει το team? Ειμαι κολοφαρδος και με κουβαλανε? Τι λες να φταιει?

Επισης, πως γινεται και παιζεις passive και μαζευεις 10 death!??

Δημοσ.

Passive ειναι να χανεις το lane και να εχεις 1 death.Το να χανεις το lane και να ξαναπας να σε ξαναφαει λεγεται ηλιθιοτητα

Εγω εδω και δυο χρονια λεω θα ξαναπαιξω σοβαρα ranked να ξαναπαω plat,αλλα δεν μας δινουν κινητρα οι ατιμοι.Να σου πουν τελειωνεις plat παιρνεις 2 σκιν αντι για ενα.Τωρα να κατσω να φαω στην μαπα τα τρολλια για να παιζω με χειροτερα τρολλια δεν λεει :D

Μιας και μιλαμε για penta το πρωτο περσινο μου σε ranked ηταν με renekton.2vs5 εγω με leona.Ειχα βγαλει και thornmail (καταραμενη vayne,ουτε ζωη δεν μας αφηνεις να βγαλουμε) και ενας αυτοκτονησε

• Like 1
Δημοσ.

Αμα μου δωσεις το account σου σε 3-4 μερες θα σε εχω παει silver, σε 5-6 gold, σε ~10 μερες platinum.

ΟΠΑ ΟΠΑ μπαστα μάστορα!

Μην λες μεγάλες κουβέντες και του ανεβάσεις το MMR και τον πετύχουμε στην ομάδα μας σε κανα game :P

• Like 1
Δημοσ.

ΟΠΑ ΟΠΑ μπαστα μάστορα!

Μην λες μεγάλες κουβέντες και του ανεβάσεις το MMR και τον πετύχουμε στην ομάδα μας σε κανα game :P

Θα τον κανω transfer turkey μετα...ολα τα εχω σκεφτει :P

• Like 2
Δημοσ.

δεν είναι καλά τα hp regen, και γενικά δεν είναι καλός ο garen εκτός αν σου αρέσει τόσο πολύ

Ε συνηθως οταν πηγαινω τοπ παιρνω garen/mao....

Δημοσ.

αχαχαχαχα κλαίω :P

απαντήστε του τώρα 'ασχετοι. έχετε τόσα cs εσείς στα diamond? :P

α να χαθείς μούτρο.τον είχα κάνει μπλοκ έπρεπε να κάνεις παράθεση? :(

και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι ασχολείστε με αυτο το παρτάλι-κακό παίχτη από τη στιγμή που είναι έτσι από επιλογή του και δεν είναι ο λεγόμενος newbie ή έστω noobas που προσπαθεί να μάθει.

• Like 1
Δημοσ.

Hahaha κακό παίχτη λέει. Δεν θέλω να σε αρχίσω στις γρήγορες γιατί έχει και κανόνες το Φορουμ. Από τι καταλαβαίνω έχεις κάποιο κομπλεξ μαζί μου και δεν ξέρω τον λόγο. Βασικά δεν με απασχολεί.

Μα αυτό το πράγμα ρε παιδί μου... "Εγώ είμαι καλός και οι υπόλοιποι feeders"... psss 

Αγαπητέ μου Δημήτρη, τα 10 Deaths τα έχω γιατί με χώνανε αυτοί ΠΟΥ άλλοι είχανε φεενταρει. Δηλαδή άμα η ομάδα μου φεενταρει, να μην πηγαίνω fights ;(όχι σολο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...