Bigi444444 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ο shaco op με αυτες τις αλλαγες για jungle τι φαση εχει αυτος ο τυπος ρε παιδια..Ο gpwnz πεθανα στα γελια ειδικα στο 7 και μετα https://www.youtube.com/watch?v=KwSfqopmJ4A Σαν ένα φίλο μου που μου λεγε παλιότερα που παίζαμε, όταν παίρνω udyr, και σκάω από ζούγκλα, θα σου λέω γκανκάρω και θέλω να μου βάζεις καγκέλια να ακούω το ωπωπωπωπωπωπωπωωωωωω!
Nautilus13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είμαι fan του, αλλά καμιά φορά έκανα χάζι το stream του... Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα, αλλά το θεωρώ άδικο υπό την έννοια ότι έβριζε σε ένα stream που στο κάτω-κάτω αν θες ΔΕΝ το βλέπεις. Ας βάλουν ένα content warning για 18+ και τέλος. Δεν είναι λόγος να σταματήσεις το stream κάποιου αυτό, εγώ ακριβώς για να γελάσω με τα καντήλια το παρακολουθούσα. Δεν μας έβγαλε και το λιλί του στην οθόνη... Από εκεί και πέρα, αν έβριζε και ingame στο chat, τότε καλώς πήρε το ban. Κάτι που γίνεται εκτός του παιχνιδιού aka σε stream δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με αυτό. Στο twich ειχε βαλει warning για υβριστικο περιοεχομενο
Pa0ki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σιχαμένο skin Headhunter Caitlyn Αυτός ο σπαστικός ήχος στα aa της μου σπάει τα νεύρα και με αποσυντονίζει τελείως 1
george-GR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το παιχνιδι αλλα ενω το update προχωραει κανονικα οταν μενουν 318mb μηδενιζει η ταχυτητα και σταματαει εκει εχω δοκιμασει πολλα που βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα δεν λειτουργησε
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αστο να παρει οση ωρα θελει , καποια στιγμη θα παρει μπρος ξανα Ετσι κανει σε ολους , αν εψαχνες πχ το θεμα θα το εβρισκες οτι εχει απαντηθει ξανα
jonakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 περιπου 500 σελιδες και απων απο το insomnia.εχω χασει τιποτα?? οπως πχ κανενα σχολια για pigtron η ''αρχηγο''?
aris1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τα μαζεύεις για να τοκιστουν στην τράπεζα;
aekoriginal21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Τα πιο ωραία που έχει βγάλει η riot είναι urf>snowdown showdown>=all for one (το πρώτο)>hexakill imho. 1
jonakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια μιας και ειδα τα σχολια απο πριν εχω να τονισω κατι.οσες φορες εμπαινα στο stream του ''αρχηγου''(ελεος) εβλεπα οτι εβριζε συγκεκριμενα καρκινους κλπ.το ban δικαιολογημενα το εφαγε ..
zisis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και ο nicktronn με τις πιπες στα μικροφωνα και με το κλαμα σε καθε death του να κυκλοφορει ελευθερος?Δεν λεω...να τιμωρουνται οσοι ειναι εναντια στους κανονες....αλλα οχι οποιος μας συμφερει
Just4fuN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια μιας και ειδα τα σχολια απο πριν εχω να τονισω κατι.οσες φορες εμπαινα στο stream του ''αρχηγου''(ελεος) εβλεπα οτι εβριζε συγκεκριμενα καρκινους κλπ.το ban δικαιολογημενα το εφαγε .. Νομιζω εβριζε στο stream, οχι ingame. Τι δουλεια εχει η riot με το stream. Eιναι σαν να κανει εσενα ban επειδη οταν πας τουαλετα σπιτι σου πετας το χαρτι μεσα στη λεκανη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις