Just4fuN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Tα 2 morelo τα βγαζα εδω και καιρο σε ορισμενα champs. Οσοι αντιμετωπιζετε προβλημα με το game, κλειστε το lol replay / lol recorder. Εμενα μου βγηκε η ψυχη μεχρι να βρω τι εφταιγε, εκανα repair, μετα uninstall και το ξαναπερασα και τιποτα. Ειχα ~5-10 fps και 400+ ping. Εκλεισαι το lol replay και ΤΣΟΥΠ, ολα τελεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) permaban κι απτο twitch η ελληνικη cultιλα του lol Κατα τ'αλλα, ειδικα στα low elos, ετοιμαστειτε για "supp or troll/mid or feed" με sona picks. Ερχεται το ultimate skin της, λογικα soon. edit: elohell ιστοριες. Να ειμαι shaco jungler, να εχω afk mid απτο 1ο min που μπηκε καπου στο 10' εδωσε 3 kills και ξαναεκανε ragequit, να εχω μηδενισει το αντιπαλο jungle με counterjungling, να εχω κλεψει 2 δρακους με Q+smite αναμεσα σε 4 (και στη συνεχεια να πεθαινω), να εχω παρει αλλους 2 solo οσο οι αλλοι καθοντουσαν και παιζαν φαπες στο mid , να κανω backdoor στο 35min και να κερδιζω το game, να τελειωνω με 3/4/6 score και να εχω εναν Gold V 0 LP με 67wins-87defeats alistar supp με 3/12/5 χωρις sightstone να μου παραδιδει μαθηματα lol by gold tier, "shaco srsly u didnt nothing whole game except backdoor, u was totally selfish". Οχι απλα δεν παιρνουν χαμπαρι γιατι κερδιζουν/χανουν τα games, αλλα ειναι και στρατηγοι. Τετοιες περιπτωσεις, ειδικα απο το alt account μου που δεν μου καιγεται καρφακι, απλα θες να γυρισει ο χρονος πισω 40min. Για να μην παρεις κανενα drake, να μην κανεις backdoor και απλα να πηγαινεις mid για ξυλο 4vs5 να περασει η ωρα μεχρι να ερθει το defeat. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2014 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα το migration του EUNE θα μετατεθει για αρχες του χρονου.Λαβανε υποψιν τους τα προβληματα των μεγαλων ping που θα εχει μεριδα του serverκαι κοιταζουν αν ειναι να μεταφερουν τον client/patch εκει και να μεταφερουν αλλου ή και καθολου τον game serverμιας και δεν εχει την ιδια αναγκη να μεταφερθει σε πιο "καλο" datacentre οπως ειχε ο EUW .Θεωρητικα ειναι αυτα ακομα.Περισσοτερα απο αρχες '15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σκεφτονται και για MENA (middle east-north africa) server αποτι ειχε πει ενας rioter. Αν τον ανοιξουν ποτε, αναλογως και πού ακριβως, παιζει να βολευει εκει απο θεμα ping την Ελλαδα .Eπισης ενδιαφερουσα αλλαγη στο map που θα αλλαξει πολλα πραγματα στα "sieges". Μπηκε στον PBE , λογικα θα μπει και σε ενα απτα επομενα patches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τι ειναι αυτο το ανοιγματακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τι ειναι αυτο το ανοιγματακι; backdoor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπαινουν οι enemies μονο οι allies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σας μπαίνει; χθες ολά καλά, σήμερα καπουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Α να χαθεις σατυρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θλεω να πω... Σας ανοίγει; το λολ ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θλεω να πω... Σας ανοίγει; το λολ ε. Και σε εμενα το εκανε. και το ξανα εκανα εγκατασταση το Lol Και μπηκε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δε παιζει κατι σε repair? Reinstall ειναι υπερβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Οτι θεμα εχω το λυνω με repair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Και που είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις