shinigami Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εμεις σε 3 games που παιξαμε,απλα λιγο focus τον καναμε και ειμασταν κομπλε.πλεον κανει πιο πολυ dmg αλλα εχει πεσει πολυ το survivalbility του. Ακομα να νερφαρουν το ulti του trynda.... sigh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ε ναι, πλέον δεν κερδίζει HP από AD & AP...
nrkmaiden Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η sejuani με ενα frozen malet ειναι απιστευτη... Σημερα επαιξα λιγο τον jax αλλα δε μου αρεσε.Υπηρχαν και μερικα bugs,πχ το stun του αργουσε αισθητα να γινει και μ εφευγαν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 stackάρει το mallet με το passive της? καλά ο jax στην αρχή δεν είχε tooltips στα skills του...
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Λογικα stackαρει,οποτε εχεις frost+frozen mallet+perma frost=κολωνα... Δεν ειναι bug οτι αργει να γινει το stun του jax,δεν ειναι insta stun,απλα πρεπει να το κανεις time properly
nrkmaiden Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Λογικα stackαρει,οποτε εχεις frost+frozen mallet+perma frost=κολωνα... Δεν ειναι bug οτι αργει να γινει το stun του jax,δεν ειναι insta stun,απλα πρεπει να το κανεις time properly Στακαρει το ειδα σιγουρα σε ενα παιχνιδι.ΚΟΛΩΝΑ.Ναι το παρατηρησα και γω αυτο με το stun μαλλον εχεις δικιο..Τωρα ειναι δυσκολο να κανεις doge και stun ταυτοχρονα ειδικα στην αρχη και σε ενα ατομο,στα teamfights κατι γινεται..
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έχω ξεκινήσει ένα smurf στο west και τις τελευταίες μέρες μου βαράει ~7-8 λεπτά queue σε 13lvl account και επίσης τις περισσότερες φορές με βγάζει με τα ίδια άτομα.. Τι διάολο μπήκα queue με duo στα 2000 και δεν το ξέρω ή είναι τόσο νεκρά εκει κάτω πλέον; Έκανα reset στο queue και είμαι +5 λεπτά πάλι τώρα...
Impious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.twitch.tv/esltv_event_hd score
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.twitch.tv/esltv_event_hd score TSM ανετα και χαλαρα,παρολο που στα scrims ηταν αθλιοι... SK vs Crs για δευτεροι,για να δουμε!
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τα απογευματινά stream δεν παλευόντουσαν καθόλου. Για να τρέξει χωρίς κολλήματα το είχα στο 260p και low.. Πραγματικά μόνο pixel. TSM domination σήμερα. Να δούμε στους αυριανούς αγώνες.. Έχω πολλές ελπίδες για τους dignitas αν και τελευταία έφυγε ο jatt και δεν ξέρω τι θα γίνει.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Yep οντως το quality ηταν αθλιο,υπηρχε ενα γαλλικο που ηταν σε 720p αλλα το οποιο κολλουσε κι αυτο Εγω προσωπικα το ειδα απο εναν random τυπο απο το Mobafire που τον εκανε restream μεσω του own3d.tv και ηταν κομπλε Στο group B νομιζω οι M5 θα ειναι ανετα πρωτοι καθως φαινονται πολυ δυνατοι και οι υπολοιποι 3 θα παλεψουν για την δευτερη θεση Επισης,Sejuani με Frozen Mallet ειναι πραγματικα CC machine,το δοκιμασα και μου αρεσε πραγματικα. Build:Double g/10,merc threads/tabi,shurelyas,frozen mallet και μετα αναλογα πως παει το match.Frozen heart σιγουρα αν το αντιπαλο AD ειναι fed
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το πράγμα με τους generic junglers έχει παραγίνει κατα τα άλλα. Το ίδιο παραπάνω build μπορείς να το κάνεις στους περισσότερους champs και να είναι αποτελεσματικό με λιγη ποικιλία μετα το shurelias. Δεν έχω δεί καλή sejuani μέχρι τώρα. Ιδιαίτερα prepatch δεν θα συγκρινόταν για κανένα λόγο με permaslow skarner πχ. Ελπίζω αύριο να βρώ κάτι με καλύτερη ποιότητα. Το πρώτο παιχνίδι των tsm το είδα πολύ καλά αλλα όλα τα υπόλοιπα.. Αυτοί οι γάλλοι απο το millenium.org όντως είχαν καταπληκτικό 720p αλλα δεν buffαρε με τίποτα :\ DAT rammus bait btw... Τώρα για round B τα "ονόματα" είναι στους aAa και τους dignitas με τους M5 να έχουν μόνο τον alex ich. Να μου πείς δεν κάνουν τα ονόματα την ομάδα αλλα έχοντας δεί πάρα πολλές φορές scarra/voyboy να σιγοντάρονται απο dominate και qtpie πιστεύω οτι θα δούμε πολύ ωραίους αγώνες vs linak/soaz/yellowstar etc. Βέβαια οι aAa μου κάνουν λίγο "βετεράνοι" αλλα ίσως είναι επειδή δεν βγαίνουν πολύ στη φόρα με streams/fora/reddit etc. Τέλος τα λεφτά μου πάνε στους tsm. Ένας και ένας αν εξαιρέσεις τον trash man
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γιατι το λες αυτο? Trashman #1 Teemo...NOT!
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εχμ αυτά είναι χθεσινά. Σήμερα: 13:00 Group B - Round 1.1: Against All Authority vs. Sypher 14:40 Group B - Round 1.2: Moscow Five vs. Team Dignitas 16:20 Group B - Round 2.1: Moscow Five vs. Sypher 18:00 Group B - Round 2.2: Against All Authority vs. Team Dignitas Ώρες ελλάδας. Btw παράλληλα υπάρχει και το παρακάτω αλλα αν και γενικά τα αποτελέσματα είαι γνωστά δεν μπορώ να βρώ τα game κάπου :\ http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=302096 Oi clg ας πούμε είναι korea αυτές τις μέρες για αυτό το λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις