Just4fuN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Με το ζορι πατανε τα κουμπια τους εκει ρε συ Αμα κανει full rotation με panth για lvl 3 drag ανα 2 δευτερολεπτα θα παθει κοκομπλοκο Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Εγω την 1η φορα που το δοκιμασα, χωρις να εχω δει video κλπα μια χαρα το εβγαλα χωρις να προσεχω τα skill rotation. Ουτως η αλλος, ενα dagger για aspeed να παρεις κανεις 3 autos + Q + E, και στο επομενο attack W, και ουτο καθεξης. Και χιμπατζης να εισαι τα καταφερνεις
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι το ιδιο για ολους Bronze ηταν ο ανθρωπας , μπορει να μην παιζει Panth , μπορει να μην παιζει καν jungle . Ποιος ξερει Ουτε εγω θα το εκανα αν δεν ηξερα η δεν ειχα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου επειδη απλα μου το ειπε καποιος στο game 3
Just4fuN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι το ιδιο για ολους Bronze ηταν ο ανθρωπας , μπορει να μην παιζει Panth , μπορει να μην παιζει καν jungle . Ποιος ξερει Ουτε εγω θα το εκανα αν δεν ηξερα η δεν ειχα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου επειδη απλα μου το ειπε καποιος στο game Ε τοτε δοκιμασε το. Εγω οπως σου ειπα, δεν παιζω jungle, δεν παιζω καν pantheon, δεν ειχα καταλαβει καν οτι το passive του panth ηταν ο λογος που solaris dragon (μιας και δεν το ειχα δε ποτε μεχρι τοτε) και απλα πηγα και το κανα. Για να πω την αληθεια, εμεινα με 50hp γιατι δεν ειχα συνηδειτοποιησει πως γινεται. Τωρα το βγαζω σχεδον full hp
vag10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλά αυτό το solo dragon lvl3 από κάποιους champ κάποια στιγμή πρέπει να το διορθώσουν
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ε τοτε δοκιμασε το. Εγω οπως σου ειπα, δεν παιζω jungle, δεν παιζω καν pantheon, δεν ειχα καταλαβει καν οτι το passive του panth ηταν ο λογος που solaris dragon (μιας και δεν το ειχα δε ποτε μεχρι τοτε) και απλα πηγα και το κανα. Για να πω την αληθεια, εμεινα με 50hp γιατι δεν ειχα συνηδειτοποιησει πως γινεται. Τωρα το βγαζω σχεδον full hp Μονο που εσυ εισαι Diamond κ αυτος ειναι Bronze , both for a reason Δεν ηθελε να το δοκιμασε σε ranked , η δεν ηθελε να το δοκιμασει γενικα. Ειπαμε να κραζουμε , αλλα οχι κ ετσι.. @Vag Λογικα πρεπει να αυξησουν το Atk Spd του Dragon αλλα να κανει λιγοτερο dmg @Klain Rip WW σε PBE , περιμενε το rework Edit Μολις ειδα οτι στον PBE κανει true damage ο dragon οποτε there
παπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 xaxax εχει κατι ωραια στο yt, ειδικα το αλλο με nida lvl1 epic.
παπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Live απο bronze. Λεω στο pantheon jungler μας: -Pantheon go solo drake lvl 3. -I dont think i can solo it -Yes u can -You saw a video on youtube, that doesnt mean i can Δεν εχουν σωτηρια, το προβλημα ειναι κυριως διανοητικο σε αυτα τα elo. Εισαι υπερβολικος. Ζητας κατι το οποιο δεν ειναι mainstream. Απορω τι θα εκανες οταν διαβαζες: -im not going drake cuz its gives only 75g now. (17ο λεπτο, wwης jungler, gold elo hell tier) edit φρεσκο φρεσκο. να δεις τι εστι elo hell. Πε μου τωρα ποιον να κραξεις; Τον ατροξ ή τον ρενε; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2014 από παπι 1
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις noobmagnet, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, κάτι τέτοια μόνο σε σένα τυχαίνουν east παίζεις?
Johnwho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ σήμερα είδα το 1ο μου bug στο παιχνίδι. Είχα trynda και ο ww jungler τους μπορουσε να με κάνει smite στο endless rage (τρείς φορές έγινε μες στο game, στο 1ο δευτερόλεπτο του ulti πέθαινα) btw θέλει κανείς να αγοράσει το account μου; βαρέθηκα
Spartan117 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχει contest η Rito στο Polycount.com Μερικά από τα model που έχουν κάνει κάποια άτομα. Highlight Cait Κάποια απο τα υπόλοιπα Shyvana Vi Katarina Ahri Απλά δίνουν μαθήματα στους artist της Rito σε αυτό το forum. 1
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 RIP το καρκινιαρικο stream μαζι με τη γλαστρα που ειχε
haris013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 RIP το καρκινιαρικο stream μαζι με τη γλαστρα που ειχε μαζι τι παίχτικε? έχασα επισόδεια?
prospa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλά ο carebearισμός χτύπησε κόκκινο. Καλά κάναν και τον banάραν γιατί είναι δικό τους game, αυτοί βάζουν τους κανόνες και δικαίωμά τους να διαλλέγουν τους παίκτες τους ή οτιδήποτε. Το ότι γέμισε το reddit όμως και λογικά σε λίγο και το insomnia θα γεμίσει πανηγυρισμούς λες και ξαφνικά το 12χρονο community ενηλικιώθηκε πραγματικά δε το καταλαβαίνω. Επιτέλους έγινε ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος...
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ενας flamer λιγοτερος Και μαζι με αυτον , θα εξαφανιστουν κ μερικες εκατονταδες 15χρονες Fiores που στο πρωτο death φωναζουν " να πεθανει η μανα σου jungler που δεν κανεις gank μετα το 2o buff " So ναι , για οσους επαιζαν μαζι του , ο κοσμος indeed εγινε καλυτερο μερος To reddit post ειναι οντως αχρειαστο , μην μαθουν κ παραεξω τι σκατα ειμαστε ( οχι οτι δεν το ηξεραν ) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις