Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τον jax πολυ καλο τον εκαναν!με 100/100 dodge σε teamfight με lvl 18 ειναι ο μονος που επιζει απο ολους με σχεδον full hp!

για μερικά δευτερόλεπτα, σιγά, CC και τέλος...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πιο ξεκαρδιστικό είναι οι κραυγές από πίσω, που είναι βαλμένες επίτηδες. Ωραίοι οι τύποι!!!

Όχι πως ενδιαφέρεται κανείς αλλά έχω παρατήσει το LoL εδώ και 3 μήνες περίπου, και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Είχε αρχίσει να με πειράζει στο στομάχι πιά :mrgreen: και, όσο και να μου λείπει ο ChoGathουλάκος μου και οι χαριτωμενιές του η σαπίλα που έφαγα μου φτάνει και μου περισσεύει.

Καλή τύχη και καλό κουπί σε όσους συνεχίζουν, και όσο μπορείτε πάρτε το χαλαρά. Εγώ απλά δε μπορούσα :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω το LoL όπως το WoW, δλδ σαν "πρέπει" να παίξω, στη χειρότερη με 1 win of the day per day είμαι ικανοποιημένος...

casualιά στο μεγαλείο της :P

Δημοσ.

η kata είναι απλά ένας fun char, δεν παίζεται συχνά στα high elo games! και όταν παίζεται συνήθως failarei.

Δημοσ.

Ενας απλα καλουτσικος παικτης [ακομα και σε low ελο]θα κρατησει το silence -stun-fear-taunt του για την ακτα οταν κανει ulty.Με αυτον τον τροπο το game ειναι 4 vs 5 καθως η κατα βασεζετε παρα πολυ στην uly της

Δημοσ.

υπάρχουν και εξαιρέσεις pro παιχτών που με αντίπαλο team sion (ap mid), και άλλα 2 disables η kata mid το πήρε μόνη της στα 1600 elo.

Δημοσ.

O jax φαινεται αρκετα δυνατος τωρα,απο το λιγο που τον δοκιμασα βεβαια

Η Sejuani δεν μου πολυγεμιζει το ματι,επαιξα 3-4 games με διαφορετικο skill build up αλλα δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος,το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι ganker και οχι farmer

Vlad αρκετα πιο δυνατος στα early lvls

Αυτα τα ολιγα μου ερχονται τωρα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε με jax/sejuani αλλα ούτε με vlad μετα το patch. Ο vlad μόνο σπάει μπάλες λίγο περισσότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...