Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In other news, έκανα ένα leave από game στις 3 λόγω υποχρεώσεων και στις 6 που ξαναμπήκα μου ήρθε notice για το leave. Interesting!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nah , δεν χαραμιζεις το lane σου για ενα slow

Δεν λεω για upgradeble skill, αλλα για τα buff που μπορεις να παρεις. Πχ πεταγεται το supp στο mid, παταει ενα smite και γυριζει με oracle για 3 λεπτα!!!

Το αλλο που κανει σταν -βεβαια δεν ξερω αν πιανει σε champ- θα ηταν imba σε lane.

btw, με κοκκινο jungle item (δεν θυμαμαι τα ονοματα), ο wwης κατεβαζει adc ΧΩΡΙΣ q, οτι να'ναι

Δημοσ.

Το smite στα πουλιά εννοεί

Βέβαια κρατάει 90" και είναι για 1 ward οπότε δε συμφέρει

Και το stun από το smite στα πρώην golems περνάει μόνο στα creeps/monsters

Δημοσ.

<p>τι σημαίνει "snipearw" ?</p>

Όταν κάποιος streamάρει και μπαίνεις στο stream του για να το εκμεταλλευτείς γνωρίζοντας πού είναι αυτός και η ομάδα του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια γιατι μου το κανει αυτο το LoL?

Ειχα προβλημα με τον launcher,το εσβησα για να το ξανακατεβασω και μου εχει κολλησει στο 83% και ουτε να το ξαναρχησω δεν με αφηνει....

Edit:Ακυρο εφτιαξε μονο του.... :huh:

Επεξ/σία από Nautilus13
Δημοσ.

καλησπερα  :-)  θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας... κατεβασα εχθες το παιχνιδι και ολα καλα στο κατεβασμα κομπλε... εκει που το ανοιξα και αρχισε να κανει τις ενημερωσεις (βημα 1/ βημα 2 ) μεχρι ενα σημειο στο βημα 2 πηγαινε τελεια σε ενα σημειο ομως στο βημα 2 στα 310Mb σταματησε και τα Klbps αρχησαν να πεφτουν δραματικα μεχρι που εφτασαν τα 0 και αυτο ηταν δεν προχωρουσε... απο χθες το εχο δοκιμασει ξανα και ξανα για πανω απο 10 φορες και παλι παντα σταματαει στο ιδιο σημειο δηλαδη στα 310Mb και παλι τα Klbps πεφτουν στο 0...  :(   καμια ιδεα τι φταιει η πως μπορω να το φτιαξω η καημενη...??  :(  :(  :( αντε μπας και παιξω και εγω κανα παιχνιδακι  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

Aπλα αστο να τελειωσει , το κανει συχνα πυνκα . Τελειωνουν τα αρχεια που κατεβαζει απο καποιο συγκεριμενο folder κ απλα τα περναει/κανει install . Μην το κλεινεις , καποια στιγμη θα τελειωσει

Δημοσ.

δηλαδη αμα το αφησω θα ξαναρχισει καποια στιγμη τα Klbps να ανεβαινουν?? και να ξαναξεκινησει το κατεβασμα?  :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...