MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το jungle control φαινεται να ειναι πιο σημαντικο απο ποτε πλεον.
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πως τα βλέπετε τα tanks στο νέο season? μου άρεσαν οι αλλαγές με την αναπλήρωση ζωή και του warmongs. Σε champion όπως ο Garen ο συνδυασμός του passive του kai tou warmongs θα είναι OP! Κανένα νερφ σε LW kai void staff παίζει να δούμε?
GeorgeGK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μου δωσαν τα 4 IP Boost επειδή ήμουν καλό παιδί
nrkmaiden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μου δωσαν τα 4 IP Boost επειδή ήμουν καλό παιδί και μενα. Λιγο μου φαινεται αλλα τι να πεις.btw εχουμε ακουσει τπτ για το honor system. ετσι οπως ειναι τωρα ειναι αχριστο
Nautilus13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το IP Boost ειναι το ιδιο Boost με αυτο που εχουν στο Store;
klainmaingr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι, τα items και τα op picks θα αλλάξουν καμια 4εις φορές μέχρι να μπεί η επόμενη season. Afaic αν το rank είναι που σας τραβάει στο game, μη σκάτε ιδιαίτερα να μάθετε τι είναι σπασμένο απο τώρα. Μπείτε στον κόπο μια δυο βδομάδες πριν την αρχή της νέας season που όλα θα έχουν αρχίσει να στρώνουν. 1
nrkmaiden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το IP Boost ειναι το ιδιο Boost με αυτο που εχουν στο Store; yeap
kamasoutra Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ωραίες οι αλλαγές!!Ο ρόλος του jungler έχει περισσότερα πράγματα να κάνει και γενικά το παιχνίδι δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στα objectives.Πιστεύω ίσως ξυπνήσουνε και στα low elo σε αυτό το κομμάτι,αν και παίζει και πάλι μην νιώσουνε απο τις αλλαγές. υγ ξέχασα πώς και το tower dive θέλει περισσότερο μυαλό τώρα για να το κάνεις.επιπλέον δεν ξέρω μήπως αυτές οι αλλαγές πάνε τα παιχνίδια σε μεγαλύτερη διάρκεια. btw ένα καλό guide απο high elo παίκτη για tips στους junglers με το patch 420 blaze it fgt. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U_l0GPl6LVdYJeqa70Vdfdok4QcgxfebWX34cuzUyGM/htmlview?usp=sharing&sle=true
Atallos1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Nah , δεν χαραμιζεις το lane σου για ενα slow Τα πιο popular atm ειναι το Skirmishers + Devourers enchantment για τους AA based τυπου Xin , Yi , WW που μπορεις ανετα να κανεις 1 shot καποιον κ το Trailblazers + Juggernaut που στην ουσια ειναι το παλιο Golem item . Το Stalkers imo ειναι meh , ισως σε junglers που δεν εχουν καποιο CC για early ganks , αλλα με το Skirmishers εισαι μακραν καλυτερος στο lategame Zac/Elise εχουν πολυ καλα πρωτα clears . Ισως οι μονοι που μπορουν να κανουν gank μετα απο 3-4 camps στο πρωτο τους clear Aλλα 2 vids με items κ paths
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εκανα spec ενα ranked game (mmr dia IV) ολοι εκτος απο το adc ειχαν smite.Στο τελος..χασανε. 1
OhgmaAurvanium Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ατιμη Riot τελειωσες τη season οταν ειχα αδεια και ελειπα ταξιδι.. 12-1 το σερι και ειμαι Gold..
TSMGeorge Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το new jungle (new items) πολύ OP. μπήκα EUNE me 15lv Account με φίλο Gold premade και τους έβγαλα τα μάτια έξω. Το Smite-Slow is fucking op! ότι πρέπει για τον Yi. http://eune.op.gg/summoner/userName=ctibbers
Προτεινόμενες αναρτήσεις