Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πως τα βλέπετε τα tanks στο νέο season? μου άρεσαν οι αλλαγές με την αναπλήρωση ζωή και του warmongs. Σε champion όπως ο Garen ο συνδυασμός του passive του kai tou warmongs θα είναι OP!

Κανένα νερφ σε LW kai void staff παίζει να δούμε?

Δημοσ.

Μου δωσαν τα 4 IP Boost επειδή ήμουν καλό παιδί :P

και μενα. Λιγο μου φαινεται αλλα τι να πεις.btw  εχουμε ακουσει τπτ για το honor system. ετσι οπως ειναι τωρα ειναι αχριστο

Δημοσ.

Το παιχνίδι, τα items και τα op picks θα αλλάξουν καμια 4εις φορές μέχρι να μπεί η επόμενη season. Afaic αν το rank είναι που σας τραβάει στο game, μη σκάτε ιδιαίτερα να μάθετε τι είναι σπασμένο απο τώρα. Μπείτε στον κόπο μια δυο βδομάδες πριν την αρχή της νέας season που όλα θα έχουν αρχίσει να στρώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες οι αλλαγές!!Ο ρόλος του jungler έχει περισσότερα πράγματα να κάνει και γενικά το παιχνίδι δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στα objectives.Πιστεύω ίσως ξυπνήσουνε και στα low elo σε αυτό το κομμάτι,αν και παίζει και πάλι μην νιώσουνε απο τις αλλαγές. :P

υγ ξέχασα πώς και το tower dive θέλει περισσότερο μυαλό τώρα για να το κάνεις.επιπλέον δεν ξέρω μήπως αυτές οι αλλαγές πάνε τα παιχνίδια σε μεγαλύτερη διάρκεια.

btw ένα καλό guide απο high elo παίκτη για tips στους junglers με το patch 420 blaze it fgt.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U_l0GPl6LVdYJeqa70Vdfdok4QcgxfebWX34cuzUyGM/htmlview?usp=sharing&sle=true

Δημοσ.

Nah , δεν χαραμιζεις το lane σου για ενα slow

Τα πιο popular atm ειναι το Skirmishers + Devourers enchantment για τους AA based τυπου Xin , Yi , WW που μπορεις ανετα να κανεις 1 shot καποιον κ το Trailblazers + Juggernaut που στην ουσια ειναι το παλιο Golem item . Το Stalkers imo ειναι meh , ισως σε junglers που δεν εχουν καποιο CC για early ganks , αλλα με το Skirmishers εισαι μακραν καλυτερος στο lategame

Zac/Elise εχουν πολυ καλα πρωτα clears . Ισως οι μονοι που μπορουν να κανουν gank μετα απο 3-4 camps στο πρωτο τους clear

Aλλα 2 vids με items κ paths

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...