Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας 300-400ms είναι το καθαρό reaction time. Όχι αυτό που περιμένεις να το πατήσεις πανω από την οθόνη και έκανες 45 προσπάθειες για να πεις πως έχεις αντανακλαστικά shinobi.

Κατα δεύτερον δηλαδή στα λόγια μου έρχεσαι πως πιο πολύ μετράει η πρόβλεψη παρά τα καθαρά αντανακλαστικά που είναι ακριβώς αυτό που πιστεύω και εγώ. Η εμπειρία του πεχνιδιού δεν σου βελτιώνει καθαρά τα αντανακλαστικά αλλά πολύ απλά σε προετιμάζει να αντιδράσεις σε κινήσεις πριν αυτές συμβούν. (Θυμάμαι ξεκάθαρα  που είδα ένα front flash στο LCS σε Ashe που έκσασε escape arrow στο αντίπαλο ADC μπροστά στην μούρη του.) 

Αντανακλαστικά κάτω από 100ms δεν υπάρχουν εάν δεν νιαουρίζεις και η αγαπημένη σου τροφή είναι τα Wiskas. Κάτι δεν διατύπωσες σωστά γιατί αυτή η πρόταση μόλις αντίκορυσε αυτό που είπες πριν.

Τέλος σου παραθέτω είναι ότι πιο βασικό στο να αποκριθείς γρηγορότερα ( Άραξε το ποντίκι σε μια μπάρα και οταν αλάξει χρώμα κλίκαρε σε μια κενή σελίδα που δεν σου αποσπά την προσοχή) και ακόμα και εκεί ο μέσος όρος του test είναι 215ms . Δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις πως κατα την διάρκεια του game αυτό το reaction time διπλασιάζεται την στοιγμή που πρέπει να βλέπεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα (minimap+ήχοι που επηρεάζουν το παιχνίδι (Ults/heals κλπ)+μπάρες ζωής/mp/energy+μπάρες cooldowns+κινήσεις εχθρών+κινήσεις συμπαικτών). 

Oπότε τα 20-40ms διαφορά δεν κάνουν την καριέρα. Η ίδια η καριέρα (Challengers) σου κάνει να έχεις 20ms ping γιατί παίζεις σε gaming house και η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από το LoL.

1) Στη 2η προσπαθεια παταγα 78 ms. 

2) Στο lol το παραδειγμα σου του να σφυριζεις αδιαφορα και ξαφνικα να πρεπει να δουλεψουν τα αντανακλαστικα σου δεν υπαρχουν. Ξερεις , υπολογιζεις , προβλεπεις

3) Αμα τα αντανακλασικα σου στα τεκταινομενα του παιχνιδιου ειναι της ταξης του 400ms τοτε δυσκολο να πας πανω απο bronze V (δεν αναφερομαι σε σενα, γενικα ειναι το σχολιο). Θα ημουν εκπληκτος αν εχω πανω απο 100

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με ποια κριτηρια nerfαρουν τους champs?

Οταν βλεπουν οτι καποιος ειναι op τον nerfαρουν. Θυμασαι οταν βγηκε ο kha zix τι ειχε γινει; Δεν νικαγες game vs kha.. Εε, γι αυτο τον νερφαραν.. Θυμασαι που εκαναν ενα χαζοrework τον ρενγκαρ και αλλαξαν λιγο τα σπελς του και μπορουσε να κανει crit με το q on και να σε κανει one shot θες δεν θες; Ε, τον νερφαραν.. Αυτα κοιτανε..

Δημοσ.

Φταίει και το matchmaking (συγκεκριμένα ο τρόπος που μοιράζονται οι ρόλοι στην ομάδα) αλλά και η ίδια η Riot που δεν είναι ξεκάθαρη στο αν ισχύει ή οχι το pick order (για draft-ranked) και το call order (για normal blind pick).

πχ για το blind pick έχει πει Rioter οτι το γεγονός οτι έκανες πρώτος call το lane που θέλεις, δεν σου δίνει το δικαίωμα να απαιτήσεις το συγκεκριμένο lane no matter what. Το ίδιο το matchmaking όμως δεν σου δίνει άλλα περιθώρια, γιατί αν δεν απαιτήσεις το lane σου, θα το κάνουν οι άλλοι 4 και εσύ θα αναγκαστείς να κάνεις fill in. Το 90% της τοξικότητας στο παιχνίδι ξεκινά απο το champion select lobby γι'αυτο το λόγο!

Αν η Riot δεν κάνει μια ριζική αλλαγή στο matchmaking ή δεν δώσει έναν ξεκάθαρο κανόνα που πρέπει να σέβονται όλοι δεν θα δούμε άσπρη μέρα!

Μια πολύ καλή λύση θα ήταν να κάνουν τα ranked περίπου σαν το team builder. Ο καθένας να διαλέγει το lane του (ή έστω να διάλεγε 2 lane/roles και να περίμενε το matchmaking system να του βρεί παιχνίδι με εναν απο τους 2 ή ακόμα και 3 επιθυμητούς ρόλους) και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Στα high diamond kai chalenger πως παίζουν δλδ όλοι τον ρόλο τους? Γιατί να μην συμβαίνει αυτό σε όλους?

Εχετε δεν πχ τον hi im gosu να παίζει τίποτε άλλο πέρα απο ad carry?

Draft παιζεις αδερφε 

Deal with it . Για το blind δεν σχολιαζω καν

Το μονο issue που υπαρχει στο draft , ειναι το random order . Σε αυτο συμφωνω

Αλλα μην μου λες οτι στο Silver η στο Gold σου φταιει το matchmaking , γιατι ειναι σαν να μου λες οτι της κοντης @@@ της φταινε οι τριχες..

@ Παπι

Εφοσον σε κανει match με αυτους , εχεις περιπου το ιδιο MMR κ εκει καπου τελειωνει η συζητηση

Κακουληδες υπαρχουν παντου 

Αλλα οταν στο 35 εχετε 2 ατομα απο 25 kill κ οι αλλοι εχουν 55 death , ε τι περιμενεις να γινει δηλαδη ? Να μην κερδισεις?

Δημοσ.

Στα high diamond kai chalenger πως παίζουν δλδ όλοι τον ρόλο τους? Γιατί να μην συμβαίνει αυτό σε όλους?

Εχετε δεν πχ τον hi im gosu να παίζει τίποτε άλλο πέρα απο ad carry?

Εκει πρωτα απο ολα μπορουν να κανουν fill γιατι ξερουν

να παιζουν και κανα δυο αλλα roles ικανοποιητικα.

Πολλες φορες σεβονται το call του αλλου και ας

ειναι first pick και τελος λιγο πολυ ξερουν ο ενας τον αλλον.

Αμα δουν gosu παιζουν αλλα roles.

Αμα δει ο gosu οτι ειναι στο ιδιο team με τον turtle π.χ

απο "respect" θα παιξει κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν βλεπουν οτι καποιος ειναι op τον nerfαρουν. Θυμασαι οταν βγηκε ο kha zix τι ειχε γινει; Δεν νικαγες game vs kha.. Εε, γι αυτο τον νερφαραν.. Θυμασαι που εκαναν ενα χαζοrework τον ρενγκαρ και αλλαξαν λιγο τα σπελς του και μπορουσε να κανει crit με το q on και να σε κανει one shot θες δεν θες; Ε, τον νερφαραν.. Αυτα κοιτανε..

επίσης νερφάρουν (ή κανουν και rework) και με άλλα χαζά κριτήρια πέρα απ'το βασικό που ανέφερες.

πχ θέλουν να εξαφανίσουν όλα τα global passives (ίσως και τα ult μια μέρα).

Αλλαξαν την παλιά παθητική της Σοράκας που έδινε global MR επειδή δεν ήθελαν να έχει global επιρροή και να δημιουργεί θέματα με unbalanced lanes..

Αλλαξαν και την παθητική του Zilean απο global σε μικρότερη ακτίνα για τον ίδιο λόγο.

Το ίδιο θα κάνουν και με την ult του Shen αν και όταν τον δούμε σε lcs και μπεί ξανά στο meta. Αλλιώς δεν θέλουν να νερφάρουν "ξεχασμένα" champion.

Draft παιζεις αδερφε 

Deal with it . Για το blind δεν σχολιαζω καν

Το μονο issue που υπαρχει στο draft , ειναι το random order . Σε αυτο συμφωνω

Αλλα μην μου λες οτι στο Silver η στο Gold σου φταιει το matchmaking , γιατι ειναι σαν να μου λες οτι της κοντης @@@ της φταινε οι τριχες..

@ Παπι

Εφοσον σε κανει match με αυτους , εχεις περιπου το ιδιο MMR κ εκει καπου τελειωνει η συζητηση

Κακουληδες υπαρχουν παντου 

Αλλα οταν στο 35 εχετε 2 ατομα απο 25 kill κ οι αλλοι εχουν 55 death , ε τι περιμενεις να γινει δηλαδη ? Να μην κερδισεις?

Γιατί δεν σχολιάζεις καν? Αμφιβάλεις οτι είναι ένας απο τους κυριότερους λόγους που δημιουργείται η τοξικότητα σε ένα παιχνίδι?

Οσον αφορά το draft, θα έπρεπε η σειρά να είναι 100% random ακόμα και στο first pick. Αυτό είναι το ΔΙΚΑΙΟ. Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι πρέπει να καθορίζεται η σειρά ανάλογα με την μικρή διαφορά του MMR ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, λυπάμαι αλλά αυτό απέχει απο το δίκαιο...

Το να έχεις λίγο παραπάνω μμρ απο κάποιον άλλον δεν σε κάνει απαραίτητα ούτε καλύτερο παίκτη ούτε θα έπρεπε να έχεις παραπάνω δικαιώματα εις βάρος των άλλων.

Το δίκαιο είναι το random (=ίσες πιθανότητες σε όλους και 20% πιθανότητα σε κάθε σειρά σε βάθος χρόνου σε όλους!). Αλλιώς κάνει ranked team builder και όλοι είναι χαρούμενοι = καταπολέμηση της τοξικότητας, η οποία είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού και ο νο1 λόγος που φεύγει κάποιος απο το LoL.

Δημοσ.

Δεν με απασχολουν τα normal games

Εφοσον ξερεις οτι ειναι blind pick , δεν μπορεις να παραπονιεσαι που δεν πηρες αυτο που θες

Υπαρχει το draft , υπαρχει κ το Team Builder πλεον

Το random pick order ειναι η χειροτερη αποφαση που εχουν παρει imo . Και συμφωνουν αρκετοι γιατι πιο πολλα παιχνιδια καταληγεις να χανεις παρα να κερδιζεις . Ειδικα στο d1+ οταν καποιος δεν παιρνει το main role του

Ναι , η ελαχιστη διαφορα MMR με κανει καλυτερο παιχτη απο τον αλλο . Για αυτο υπαρχει στο παιχνιδι , πως να το κανουμε? Εφοσον μας εβαλε στο ιδιο lobby , θα επρεπε εγω με το καλυτερο MMR να μπορω να παιξω τον ρολο μου γιατι αποδεδειγμενα ( εστω κ με ελαχιστη διαφορα ) παιζω καλυτερα απο αυτον . Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι θα κερδισω sony playstation κ ντε

Δημοσ.

1) Στη 2η προσπαθεια παταγα 78 ms. 

Καλά κατάλαβα την σοβαρότητα από αυτό...

Ψήσου να γραφτείς στην NASA και και ανέβασε και το highscore σου στα leaderboard

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι στο &&&&@@##¥¥ συμβαίνει με το ping?????

Ξαφνικά με πετάει στο θεό,κολλάει το σύμπαν,(4000-7000-10000) και μετά πέφτει...βέβαια το disconnect έχει γίνει...

Τόχει κανένας από εσάς ή έχω θέμα στην γραμμή???

Στο west είμαι εδώ και 3 χρόνια...αλλά τέτοιο πράγμα......

Δημοσ.

Ετσι ειναι, οποιος δεν εχει περασει απο τα χαμηλα δεν καταλαβαινει τι του λεμε.

Φυσικο ειναι αμα ειμαι αραβας που να καταλαβω τον αλλον που ζει στο στενο σε μια κουτα!

Υπαρχει κανεις που να ειναι diamond challenger και να μην εχει περασει απο τα χαμηλα?Φυσικα και εχει περασει,και ειναι easy as fuck[σορρυ κιολας].Και στο diamond πιστεψτε με,οταν εγω λεω να μe αφησουν top με αφηνουν λογω lolking.Οταν μπαινουν στο Lolking μου κι βλεπουν main riven fiora jax,θα με αφησουν,τωρα οταν ενας σιλωερ λεει ασε με τοπ και εχει με ολους τους top laner αρνητικο σκορ ειναι λογικο που δεν τον αφηνουν.

Δημοσ.

Δεν με απασχολουν τα normal games

Εφοσον ξερεις οτι ειναι blind pick , δεν μπορεις να παραπονιεσαι που δεν πηρες αυτο που θες

Υπαρχει το draft , υπαρχει κ το Team Builder πλεον

Δεν παραπονιέμαι για τίποτα. Άλλωστε αυτό είναι και ο λόγος που τελευταία παίζω σχεδόν πάντα team builder και έχω κόψει τα blind pick. Απλά λέω πως έχουν τα πράγματα.

Το random pick order ειναι η χειροτερη αποφαση που εχουν παρει imo . Και συμφωνουν αρκετοι γιατι πιο πολλα παιχνιδια καταληγεις να χανεις παρα να κερδιζεις . Ειδικα στο d1+ οταν καποιος δεν παιρνει το main role του

Δεν ισχύει αυτό που λες. Και καταρχήν δεν είναι ραντομ. μιας και το first pick είναι ανάλογα το mmr. Αν χάνεις περισσότερα απ΄όσα κερδίζεις σημαίνει οτι για το επίπεδο που έχεις (γενικά αναφέρομαι) δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις σε υψηλότερου επιπέδου παιχνίδια ή οτι δεν είσαι αρκετά καλός σε άλλα lanes πέρα απο το main σου. 

Ναι , η ελαχιστη διαφορα MMR με κανει καλυτερο παιχτη απο τον αλλο . Για αυτο υπαρχει στο παιχνιδι , πως να το κανουμε? Εφοσον μας εβαλε στο ιδιο lobby , θα επρεπε εγω με το καλυτερο MMR να μπορω να παιξω τον ρολο μου γιατι αποδεδειγμενα ( εστω κ με ελαχιστη διαφορα ) παιζω καλυτερα απο αυτον . Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι θα κερδισω sony playstation κ ντε

Διαφωνώ κάθετα. Τα 10-20 παραπάνω mmr που μπορεί να έχει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον μπορεί να είναι απο 1-2 παιχνίδια διαφορά στο win ratio που σε καμία περίπτωση δεν λένε κάτι για τον παίκτη. Δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μια τόσο μικρή διαφορά.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Και καταρχήν δεν είναι ραντομ. μιας και το first pick είναι ανάλογα το mmr. Αν χάνεις περισσότερα απ΄όσα κερδίζεις σημαίνει οτι για το επίπεδο που έχεις (γενικά αναφέρομαι) δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις σε υψηλότερου επιπέδου παιχνίδια ή οτι δεν είσαι αρκετά καλός σε άλλα lanes πέρα απο το main σου. 

Διαφωνώ κάθετα. Τα 10-20 παραπάνω mmr που μπορεί να έχει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον μπορεί να είναι απο 1-2 παιχνίδια διαφορά στο win ratio που σε καμία περίπτωση δεν λένε κάτι για τον παίκτη. Δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μια τόσο μικρή διαφορά.

οχι. εχει αλλαξει αυτο. Ακομα και στα ranked η σειρα ειναι τυχαια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...