Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια απορία. Εφόσον μπορείς να κάνεις μεταφορά το account σου στην λατινική Αμερική μέχρι και στον σέρβερ της Ωκεανίας, γιατί δεν μπορείς να πας στους ασιατικούς (Κίνας ή Ν. Κορέας)? Αυτοί σε άλλο πλανήτη ζούνε? Εφόσον δεν είναι θέμα απόστασης τότε τι είναι?

Είναι θέμα νομοθετικό στις συγκεκριμένες χώρες.

Δημοσ.

Μετριος ε? :D

Aν και καταλαβαινω αυτο που θες να πεις,δεν ειναι ακριβως ετσι. Καταρχας να πω οτι η διαφορα μεταξυ ενος παιχτη d1 και d5, τουλαχιστον απο οτι εχω παρατηρησει, ειναι μεγαλυτερη απο οτι ειναι η διαφορα d5 με Gold 5. Οποτε με αυτη την αποψη, ναι ο d5 ειναι μετριος. Αλλα αντικειμενικα τωρα, εισαι στο top5% νομιζω στο d5

Δεν διαφωνουμε για την διαφορα που λες

Και i guess εξαρταται πως το βλεπει κανεις . Το 5 % δεν λεει κατι , ειναι απλα ενα νουμερο . Το παιχνιδι εχει γινει απειρα ευκολοτερο στο να ανεβεις απο την S2 κ μετα . Χρονο χρειαζεται κυριως κ βασικα πραγματα . Actually , περυσι ισως ηταν πιο ευκολο απο οτι ηταν φετος που το παιχνιδι εγινε περισσοτερο team fighting based αλλα still

Δημοσ.

Είναι θέμα νομοθετικό στις συγκεκριμένες χώρες.

Αντε για την Κίνα να το καταλάβω. Αλλά η Ν.Κορέα γιατί έτσι? Νόμιζα ήταν δημοκρατική χώρα...

Στους κορεατες μετράει το αίμα!

Japanese-Chinese-Korean-Girls.jpg

Οι γιαπονέζες είναι ωραίες. Πάντως πως και έτσι δεν ασχολούνται με το LoL αυτοί? Ούτε και dota παίζουν απ'οσο ξέρω στην Ιαπωνία...

Δημοσ.

Ποσο σας ειναι η μεση διαρκεια στα ranked παιχνιδια?

Εγω κατω απο 30 mins δεν βλεπω game και αρχιζει να με κουραζει αυτο.

Kai 50 mins παιχνιδι εχω δει, και στο τελος χασαμε, χαμενα 50 λεπτα απο τη ζωη μου

Δημοσ.

Ποσο σας ειναι η μεση διαρκεια στα ranked παιχνιδια?

Εγω κατω απο 30 mins δεν βλεπω game και αρχιζει να με κουραζει αυτο.

Kai 50 mins παιχνιδι εχω δει, και στο τελος χασαμε, χαμενα 50 λεπτα απο τη ζωη μου

τυχαίνουν και 18λεπτα, τυχαίνουν και 50-60λεπτα. μέσος όρος 30-45 min (οπως γράφει και στο game)

Οσο περισσότερη ώρα, τόσο περισσότερα IP. Οπότε δεν είναι τόσο χάσιμο όσο νομίζεις.

χθες είχα μια ήτα 56 λεπτά παιχνίδι. Μου έδωσε 94 ip.

Σήμερα 2 νίκες γύρω στο 20λεπτο και τα δυο μου έδωσαν 76 ip.

Η νίκη δίνει παραπάνω, αλλά παίζει ρόλο και ο χρόνος. Οπότε μπορεί και η ήτα να σου δώσει παραπάνω απο μια γρήγορη νίκη!

Δημοσ.

Για να τα κανεις αυτα ποσο spam θες??

Πραγματικα δλδ! Ειδικα το Q - Q - E + R μου φαινεται απιστευτα δυσκολο..

Παιζει ρολο το πληκτρολογιο? Γτ πραγματικα ημουν 1 ωρα custom και τα απιθανα combos οπως το cancel ult + shield animation δεν το εβγαλα με τπτ! 
Δημοσ.

Κοίτα, εγω πλέον εχω 69-82 δηλαδή πάρα πολύ καλό.. Αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα να βγάλω τπτ..

Μιλάμε έκανα τρομερό spamming και λόγο μεγάαααααααλης προυπηρεσίας στο L2 με mains dagger και cardinal .. ξέρω από spamming..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω δεν είδα κανένα cancel animation. Μια χαρά φάνηκε το ult cast. Και στο κάτω κάτω τι κερδίζεις με το να το κόψεις το animation κάποια ελάχιστα millisec? Παλί θα φανεί έστω και λίγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει αντιληπτό.

για να μην αναφέρω επίσης οτι στο 0:58 κόβει το βίντεο. οτι να'ναι....

Δημοσ.

Κοίτα, εγω πλέον εχω 69-82 δηλαδή πάρα πολύ καλό.. Αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα να βγάλω τπτ..

Μιλάμε έκανα τρομερό spamming και λόγο μεγάαααααααλης προυπηρεσίας στο L2 με mains dagger και cardinal .. ξέρω από spamming..

Sent from my iPhone using Insomnia

το 69-82 δεν ειναι καλο ping αν σκεφτεις οτι στην κορεα παιζουν με 10 ξερω γω και στο usa με 30

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...