Panagiotis32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μετριος να εισαι σε οποιαδηποτε θεση , φτανεις Diamond με αρκετο grind Είμαι περίεργος να μάθω τι ορισμό έχεις για την λέξη "μέτριος".... Τεσπα. Νομίζω είναι υπερβολή, κυρίως για diamond!!! Αλλά έστω και είναι έτσι. Πιστεύεις θα ισχύει το ίδιο στο s5? Actually προφανως και την ενδιαφερει το soloq αφου τα περισσοτερα patches που βγαζει με balance/nerfs champions ειναι βαση οσων συμβαινουν στο soloq. Η βαση του παιχνιδιου ειναι το soloq. Οσον αφορα τους καρκινους του soloq, στο ποστ μου δεν εννοουσα τους toxic players και γενικα δεν μιλαγα για banable περιπτωσεις. Εννοουσα τους παντελως ασχετους (που δεν εχουν timers, δεν πανε να παρουν σωστο positioning για ενα object, δεν wardαρουν σημεια για το object κλπ) και τους refusing to communicate που απλα εχουν γραμενο το team και δεν βοηθανε στα objects. Σε αυτα ποναει το soloq κυριως. Και λεω απλα οτι το νεο lol θα βασιζεται αρκετα περισσοτερο σε objects, αρα καλο μας soloqq. τι εννοείς να μην έχουν timers? αφού πλέον έχεις ingame timer για τα camp.
Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Kαθολου υπερβολη Το Diamond οσο κ αν σου φαινεται οτι ειναι κατι ως επιπεδο , δεν ειναι τιποτα Παιζεις 2-3 πραγματα καλουτσικα , παιζεις reactively περιμενοντας τον αλλο ( για τα lanes ) να κανει τα λαθη που του αναλογουν σε καθε game , τα εκμεταλευεσαι κ κερδιζεις . Και κυριως , παιζεις τον χαρτη Δεν αλλαζει κατι στο πως ανεβαινεις στην S5 οποτε δεν βλεπω γιατι να αλλαξει κατι , παλι ευκολο grind θα ειναι . Οπως εγινε απο την S2 κ μετα Το jungle αλλαζει μονο κ αυτο λιγοτερο απο οτι φαινεται . 2-3 φορες στον PBE κ το πιανεις το νοημα . Μιλαμε παντα για SoloQ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 τι εννοείς να μην έχουν timers? αφού πλέον έχεις ingame timer για τα camp.Το θεμα ειναι οτι οι μισοι δεν τα προσεχουν/δεν ενδιαφερονται για αυτα στο soloq γιατι περιμενουν απο σενα να βγαλεις το λαδι απτη φωτια. Επισης για τα new objects δεν ξερω κατα ποσο θα βαλουν timers. 1
kamasoutra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ισχυεί πώς το diamond δεν είναι κανά φοβερό επίπεδο αλλά gold,plat επικρατεί το χάος!Γενικά το elo είναι broken και δεν είναι σωστά φτιαγμένο ,τουλάχιστον στον eune που παίζουμε αλλά και στο eu west δεν θα είναι τελείως διαφορετικά υποθέτω.
sistah Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πάντως με τα χθεσινά rewards παρατήρησα πώς στα normals το mmr μου είναι καλύτερο ,σε φάση ότι πετυχαίνω και master άτομα. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Απλα οι περισσοτεροι μετα τα rewards παιζουν normals.
kamasoutra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Απλα οι περισσοτεροι μετα τα rewards παιζουν normals. Απο ποιά άποψη ..με φίλους πρίν τα rewards έπαιζα με silver,gold ενώ τώρα έχουμε plat,diam ακόμα και αν αυτοί είναι silver,gold.Ξέρω πώς το mmr του normal διαφέρει απο του ranked και μου φάνηκε παράξενο πώς άλλαξε έτσι μετά τα rewards. υγ μπορεί και αυτό που λές αλλά δεν έχει λογική αν το ξανά σκεφτείς.
sistah Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Απο την αποψη του οτι τωρα σταματησαν να παιζουν ranked και "χαλαρωνουν" στα normals.Επισης ειναι και η ωρα που παιζεις.Τα βραδια τυχαινει να παιζω πιο συχνα με diamond/challenger απο το πρωι και χωρις να εχω πολυ καλο normal mmr.Παντως σιγουρα δεν εχει σχεση με τα rewards ή το normal mmr με αυτο του ranked.
delpi4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μπορει να ειναι τα ιδια ατομα που απο silver/gold που ηταν ανεβηκαν κατηγορια!
Andy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 επαιξα το νεο map μολις στον ρωσικο server!!!ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ!
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μια απορία. Εφόσον μπορείς να κάνεις μεταφορά το account σου στην λατινική Αμερική μέχρι και στον σέρβερ της Ωκεανίας, γιατί δεν μπορείς να πας στους ασιατικούς (Κίνας ή Ν. Κορέας)? Αυτοί σε άλλο πλανήτη ζούνε? Εφόσον δεν είναι θέμα απόστασης τότε τι είναι?
Just4fuN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Την Riot δεν την ενδιαφέρει (ούτε θα πρεπε) τι επίδραση θα έχουν οι αλλαγές στο s5 στα low elo soloq. To LoL είναι και θα έπρεπε να το βλέπουμε ως ένα competitive e-sport game. Ο καρκίνος που υπάρχει στο game θα πρεπε να ενδιαφέρει την ομάδα του tribunal και αυτούς που ασχολούνται με τα bans και τον σωφρονισμό των τοξικών παικτών (λέμε τωρα). Οχι την ομάδα που φτιάχνει το νεο map πχ. Είναι σαν να λέμε οτι η Ferrari στο επόμενο μοντέλο που θα βγάλει, να μεριμνήσει για τους ελληνικούς καρόδρομους και να προσαρμόσει ανάλογα την Ferrari σε τέτοιες συνθήκες... Eισαι λαθος. Σε ολα τα competitive games (dota included) πρωτα κοιτας να ειναι balanced και "σωστο" το παιχνιδι στα low elo. Χωρις τους casual joe παιχτες, δεν θα υπηρχε και το competitive, αρα ασφαλως κρατας τους πρωτους για να ερθουν και οι δευτεροι. Ο icefrog, αυτος που εβγαζε τη dota 1 και τωρα dota 2 ειχε μιλησει σε συνεντευξη του γιαυτο ακριβως το θεμα, ηταν πολυ ενδιαφερον Νot really though Μετριος να εισαι σε οποιαδηποτε θεση , φτανεις Diamond με αρκετο grind Ειδικα στο bot , που τις περισσοτερες φορες βλεπεις ατομα που εξαναγκαζονται να πανε ως last picks Το ολο θεμα , κυριως μετα το Plat ειναι το ποιος παιρνει τον ρολο του Αν ο top καταληξει support κ παιξει vs support main πχ , ακομα κ αν τα AD ειναι παρομοιου επιπεδου , θα χασουν πανηγυρικα Μετριος ε? Aν και καταλαβαινω αυτο που θες να πεις,δεν ειναι ακριβως ετσι. Καταρχας να πω οτι η διαφορα μεταξυ ενος παιχτη d1 και d5, τουλαχιστον απο οτι εχω παρατηρησει, ειναι μεγαλυτερη απο οτι ειναι η διαφορα d5 με Gold 5. Οποτε με αυτη την αποψη, ναι ο d5 ειναι μετριος. Αλλα αντικειμενικα τωρα, εισαι στο top5% νομιζω στο d5 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Up το νεο rift σε team builder και bot mode. Αντε, με το καλο να μας μπει!
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Up το νεο rift σε team builder και bot mode. Αντε, με το καλο να μας μπει! και η Vi sto login screen
Προτεινόμενες αναρτήσεις