MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δε ξερω τι λεφτα βγαζουν εκει στη riot παντως σιγουρα δεν σπρωχνουν οσα πρεπει για να αποκτησουν επιτελους stable servers/network. Ητοι μην μπειτε game , αυτη τη στιγμη που μιλαμε στον eune εχει epic lag spikes καθε 10-20sec.
Johnwho Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δε ξερω τι λεφτα βγαζουν εκει στη riot παντως σιγουρα δεν σπρωχνουν οσα πρεπει για να αποκτησουν επιτελους stable servers/network. Ητοι μην μπειτε game , αυτη τη στιγμη που μιλαμε στον eune εχει epic lag spikes καθε 10-20sec. Το νιωσα 2 games τώρα... Πάλι καλά έχει loss prevented
Ακραίος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αρκετα θα ελεγα Γυρω στα 700 εκατομυρια εβγαλαν περυσι . Φετος εχουν ηδη ξεπερασει το 1 δις Και ένα Server της προκοπής δεν λένε να κάνουν. Απληστία.
zisis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντως την τυχαια ηττα μου την εφαγα επειδη ημουν απο τους πρωτους που χασανε λογω lag.Φταιω εγω τωρα να τους σπαμαρω mails οτι τον παιζουνε?Παει το προμοσιον....
dimitrisOP Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 εχω να παιξω 2 εβδομαδες και ως δια μαγειας δεν εχω αρρυθμιες ποια...lol πολυ τοξικ βρε παιδια 2
SakafliaC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έκανα χθες την 3η νίκη και icon δεν έπαιξε. Αμέσως το δωσε σε σας ή άργησαν? Και επίσης προσπαθώ να κάνω subscribe στο κανάλι της Riot στο youtube για να πάρω τον Unchained Alistar και μου βγάζει και σε μένα και σε 2 φίλους που δοκίμασαν το ίδιο ότι και καλά γράφουμε λάθος τον κωδικό μας, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Βάλε και τα τρελά lag χθες, γενικότερα δε δούλευε τίποτα..
infin1tyGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έκανα χθες την 3η νίκη και icon δεν έπαιξε. Αμέσως το δωσε σε σας ή άργησαν? Και επίσης προσπαθώ να κάνω subscribe στο κανάλι της Riot στο youtube για να πάρω τον Unchained Alistar και μου βγάζει και σε μένα και σε 2 φίλους που δοκίμασαν το ίδιο ότι και καλά γράφουμε λάθος τον κωδικό μας, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Βάλε και τα τρελά lag χθες, γενικότερα δε δούλευε τίποτα.. Πρέπεις να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να σου δώσει το εικονίδιο. Για τον Unchained Alistar δοκίμασε εδώ αν είσαι EUNE, ίσως έχεις επιλέξει EUW στο site.
Alchemist` Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μόλις πήρα spirit guard udyr από mystery gift!!! 5
Nautilus13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τι bug/lag πεφτει στον west ειναι απιστευτο.....
nrkmaiden Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τι bug/lag πεφτει στον west ειναι απιστευτο..... παιρνεις last hit και στο δειχνει μετα απο 1 - 2 δευτερα
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Open beta για το καινουριο Summoners Rift soon Top 20 rune pages για καθε ρολο απο τα Worlds Και 3 σεντονια για το πως να χειριζεστε τα minionz που εχουν ενδιαφερον 1) A Series in Creep Wave Management: 'The Even Minion Rule' 2) A Series in Creep Wave Management: 'The Uneven Minion Rule' 3) A Series in Creep Wave Management: 'Creating an Opening Script' 5
Nautilus13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω! Ο Shaco περα απο jungle που αλλου μπορει να παει; Επισης ο Kassadin παει μονο mid;
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σε ενα τυπικο game , μονο Jungle ο Shaco O Kass παιζεται top πλεον κυριως αλλα σε Solo Q δεν θα στο προτεινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις