παπι Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θεε μου.. αυτο ηταν. φτιαχνω αλλο account. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ MATCHMAKING.
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Με μια γρηγορη ματια δεν βρισκω κατι αναλογο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν φταιει ο client η το παιχνιδι αλλα κατι παιζει με το pc σου Ειναι ολα updated? Drivers/Adobe Air/Net Framework/Direct X κτλ? Για να καταλαβω ακριβως Για να σου λεει να κανεις reconnect , εχεις κανει log in κανονικα , ξεκινας game κ στο loading screen σου πεταει το error ?
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ελπιζω να φαινεται η εικονα Δεν φαινεται Καντην upload στο imgur.com , κανε δεξι click πανω της , πατα copy image url , μετα ελα στο insomnia , πατα το εικονιδιο της εικονας κ κανε paste το λινκ της εικονας
Andy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 btw καθε 6 ωρες εχει skin sale.. κατα τις 4 τα ξημερωματα ξεκινα το επομενο
stavros 95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 γενικα ειμαι λιγο ασχετος οποτε δεν ξερω τι παιζει με τους drivers και τα αλλα που λες. απλα τα χω ανακουσει σαν ονομασιες. επισης κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μου βγαζει συχνα προσπαθεια επανασυνδεσης(και παραλληλα μου λαγκαρει το παιχνιδι γι καποια δευτερα) και γι αυτο σκεφτομαι μηπως φταιει το δικτυο μου. αυτα που λες που μπορω να τα βρω και να τα κατεβασω και να τα κανω και update? http://i.imgur.com/GtCHpkS.png
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αρα μπαινεις , παιζεις κ καποια στιγμη σε πεταει Οχι οτι δεν παιζεις καθολου Αρα pretty much φταιει το ιντερνετ σου Αν εισαι σε ασυρματο , δοκιμασε με ethernet
stavros 95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 μπαινω μετα απο πολλες φορες που μου βγαζει reconnect μεχρι που καποια στιγμη συνδεεται τελικα. και στο παιχνιδι βγαζει μετα αρκετες φορες προσπαθεια επανασυνδεσης.επισης δε μπορω να μπω καθολου στα tutorial. δε φορτωνουν καθολου και μου βγαζει μονο ''αναμονη για στατιστικα'' κι απο κατω κουμπι ''παραλειψη στατιστικων''
sistah Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Στο official support site της Riot μπορεις να αρχισεις να διαβαζεις για το πως κανεις update τους drives της καρτας γραφικων κτλ.Ελληνικα | AγγλικαΛογικα, μετα τα updates και το repair (αν χρειαστει), θα ειναι οk.Υποθετουμε οτι η συνδεση σου ειναι σταθερη..(αν εχει error στο site, απλα αλλαξε την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα γιατι τον παιρνει)
SakafliaC Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Harrowing 2014 Απο σημερα μεχρι 4 Νοεμβρη Για τα sum icons Ενα ειναι με IP , ενα για 3 games στο Hexakill κ ενα αν κανεις gift σε καποιον φιλο την περιοδο του Harrowing Atallos 3 νίκες θέλει τελικά για το icon ή 3 παιχνίδια? Στο δωσε εσένα μετά τα χθεσινά games?
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 3 νικες ειναι τελικα αλλα οχι , δεν το εχει δωσει ακομα
SakafliaC Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Θέλω μια νίκη ακόμα τότε, θα κάνουμε το dominate απόψε
Rib21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μαγκες μετα απο καιρο μου εχει έρθει η καψα να παιξω αλλα δεν κατεβαίνει το μαμημενο!!!τελος παντως το βαζω να κατέβει και στα 290 mb αρχίζει η ταχύτητα κατεβάσματος να.πεφτει Ραγδαία μέχρι 0!!εκει το ειχα αφησει 4 ωρες μια φορα και τπτ!!το pc και το ίντερνετ δν.φταίνε γτ ολοι οι.φιλοι μ με χειρότερα pc και internet 2(ατομα) το κατέβασαν!!για πειτε καμια ιδέα μήπως να το αφησω το βραδυ αλλα το pc μπενει σε.αναμονή ξέρετε αν συνεχίΖει να.κατεβαίνει όταν ειναι.σε.αναμονή και πως θα το κανω να μν μπαινει αναμονή :-P :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις