MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Eγω παλι πιστευω οτι αναμεσα σε 500-1000-1500 ranked που θα εχει παιξει ενας, ειναι αναμενομενο στο μυαλο του να μενουν παιχνιδια που του κοστισαν περισσοτερο , εστω και σαν γενικη εικονα. Κι αυτα ειναι τα promos που οι συμπαικτες σου τρολαραν/feedαραν κλπ κλπ. Ε οσο παιζεις, ολο και πιο πολλα promos θα ανηκουν στην κατηγορια "shit happens" και στο τελος σου μενει η ιδεα οτι κατι περιεργο συμβαινει με τα promos. Θυμασαι ενα promo game που ειχες afk εναν jungler και το επομενο που feedare το bot ξερω γω, αλλα δε θυμασαι αλλα τοσα promos που σε κουβαλησαν teammates και τα κερδισες ευκολα. Πρακτικα, οπως ειπωθηκε δεν αλλαζει κατι στο matchmarking τους. 3
Arbiter13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το χειροτερο απο ολα ειναι να κανεις carry και να μην το εκτιμανε!
dimitrisOP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το χειροτερο απο ολα ειναι να κανεις carry και να μην το εκτιμανε! σε βριζουν και απο πανω 2
Arbiter13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εκανα Carry ενα γκαμε που ο jungler μας εχασε baron και drake (fail smite) απο ενα αντιπαλο team χωρις jungler..... 1
TSMGeorge Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το χειροτερο απο ολα ειναι να κανεις carry και να μην το εκτιμανε! Άμα σε κάνει Carry smurf να το βράσω ρε φίλε. Κάθε φορά που βλέπω ότι κάνει χοντρό Carry κάποιος Smurf, feed-αρω επίτηδες. Δεν με νοιάζει τι λέτε εσείς αλλά εγώ δεν γουστάρω να έχω Smurfs στα Games Μου, γιατί πολύ απλά δεν μαθαίνεις τίποτα έτσι! ουσιαστικά είναι χάσιμο χρόνου το παιχνίδι.
dNt^ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Άμα σε κάνει Carry smurf να το βράσω ρε φίλε. Κάθε φορά που βλέπω ότι κάνει χοντρό Carry κάποιος Smurf, feed-αρω επίτηδες. Δεν με νοιάζει τι λέτε εσείς αλλά εγώ δεν γουστάρω να έχω Smurfs στα Games Μου, γιατί πολύ απλά δεν μαθαίνεις τίποτα έτσι! ουσιαστικά είναι χάσιμο χρόνου το παιχνίδι. Και για πες ρε τρελέ, πώς καταλαβαίνεις ότι ο άλλος είναι smurf?
Andy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Και για πες ρε τρελέ, πώς καταλαβαίνεις ότι ο άλλος είναι smurf? ειναι μπλε. 6
dNt^ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ειναι μπλε. Tόσο obvious που δεν το σκέφτηκα καν 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ουρμπανια of the month:Μολις επαιξα game με platinum3 pantheon jungle στο team ο οποιος οταν του ζητησα gank στο mid ειπε οτι "i cant gank before 6 lvl/play safe". Σαν τον αλλο που ελεγε εδω μεσα οτι ο jax δεν κανει για splitpush. Aλλα εκεινος ηταν bronze τουλαχιστον.Τελειωσε με 1/9/2 μεχρι το 20min που καναμε ff, αν και αυτο μικρη σημασια εχει μπροστα σε αυτο που ειπε.Εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι το πραγματικο elohell ειναι το plat.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ετσι εβγαλες εσυ συμπερασμα για το plat? Δυνατο το point σου. Ωραια λοιπον, επειδη μερικοι στην προσπαθεια τους να πουν εξυπναδα, θελουν να τους εξηγησεις τα προφανη: Το παραπανω ποστ και κυριως αυτο που ειπα (αναπαρηγαγα απο αλλους βασικα) για το plat , ειχε τονο σαρκαστικο. Ειμαστε οκ τωρα ?
sistah Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σχώρα με που δεν ειμαι στο ιδιο page αλλα καλη η ειρωνεια σου..
vasilisaerox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 κάτι άσχετο περίμενα 30 λεπτά στο team build και support δεν βρίσκαμε....τόσο πολύ δεν το θέλει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις