makiss8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Eιμαι ο μονος ή ειναι κι αλλοι που τους την δινουν τα νεα splash arts? Μιλαμε , ειναι πολλα champs που δεν ξερω καν ποια ειναι απτα εικονιδια τους (εννοω πχ cassio akali brand rengar lee κλπ κλπ). Σε φαση να ειμαι στο team builder, ο αλλος να εχει πικαρει κατι στο mid και να μην ξερω τι ειναι. Εκτος του οτι ειναι ασχημα ως εικονιδια, τα περισσοτερα μοιαζουν και μεταξυ τους. Δεν ξερω μου φαινονται τρελο fail. χαχα ναι το ιδιο παθαινα και εγω
Drowzee Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,Δεν έχω πολυμελετήσει το thread οπότε δεν ξέρω αν θα βρώ αυτό που ψάχνω.Είμαι Silver I στον EUNE (ευελπιστώ σε ένα 2ήμερο να είμαι gold) και ψάχνω ομάδα (Gold και άνω προτιμώ), για να πάρω τα summoner's icons και κανά ward (θα χρειαστώ προφανώς 25 νίκες 5v5 για το καλύτερο).Οπότε αν κάποιος βρίσκεται με τους φίλους του ή με άλλους insomniacs σε ενεργή και φιλική ranked ομάδα και θα ήθελε να μου δώσει μια ευκαιρία ας μου στείλει pm, δεν έχω θέμα να φάω kick μετά από 2 games κτλ, αλλά επειδή έχουμε έναν μήνα μπροστά δεν έχω χρόνο για γυμνάσια στυλ θα μπούμε 5 solo/duo μαζί ή 15 normal κτλ.Ευχαριστώ
Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Jungle Clear με τις preseason αλλαγες στον PBE Βαλτε στοιχημα για το ποσοι θα πεθαινουν στα wraiths , πριν να παρουν καν το πρωτο buff 4
kamasoutra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές και καλές ,απο ότι κατάλαβα το jungle γίνεται πιό δύσκολο σχετικά αλλά σε buffάρει. Ακόμα μέχρι την s5 θα έχουν φτιάξει όλα τα splashes μαζί με αρκετά texture updates για τους champions και μαζί με το νέο map θα μιλάμε για μεγάλα πράγματα στα γραφικά.
Arbiter13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ο LeaveBuster ειναι απλα γελοιος.... 30 games χωρις κανενα leave! Και χθες επειδη επεσε το νετ μεχρι το πρωι,εφαγα ban! Απλα για γελια!
Atallos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Akali κ Varus στο πρωτο Galio στο δευτερο Da fuken
Ακραίος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Akali κ Varus στο πρωτο Galio στο δευτερο Da fuken Στημένα games.
Atallos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κακο bo5 , τσοντα πρωινιατικα TSM , η μονη ομαδα που πηραν game απο SSW . Kappa Τουλαχιστον το κινεζικο matchup αυριο θα ειναι πιο balanced 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ειπα να παιξω ενα rank μετα απο τοσο καιρο και επεζα με 4 afk.....
Johnwho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ειπα να παιξω ενα rank μετα απο τοσο καιρο και επεζα με 4 afk..... Καλά το LoL ώρες ώρες δεν παλεύεται. Εμένα κάθε φορά μου τυχάινει το εξής. Στα κανονικά τα rankeds μου τυχαίνουν normal teams (δλδ άτομα που νοιώθουν σχετικά) Όταν παιζω για promo.. τι να πω. Μου τυχαίνουν ότι πιο άνοιωθοι υπάρχουν και το αντίπαλο team φυσικά πάντα μαμάει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα χθές. 1st pick δικό μας (Yasuo unbanned) κάνει pick Yasuo mid. E παίρνει ο αντίπαλος Annie. Κατέβηκα στο mid στο 15 λεπτα από Top. 10/0/0 η annie. Άντε σταμάτα την μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις