xaniared Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οταν μπαίνεις σε aram πρέπει να ξέρεις απο πριν οτι είναι troll war. Σιγά μην ζοριστώ για να πάρω νίκη στο aram..... έλεος 1
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχε κατι ιδιαιτερο περα απο το rework του Sion
SakafliaC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το mp cost στην 3η του Lucian Atalle θα τον επηρεάσει στο early λες καθόλου?
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οχι ιδιαιτερα απλα δεν θα εχει το free trading που ειχε με το 0 cost Εκανες E+passive+Q+passive κ εκοβες το μισο hp . Τωρα αυτο δεν θα μπορεις να το κανεις τοσο συχνα στο lane
Arbiter13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποτε θα buffαρουν Garen ρε παιδια? Τρωει τρελο ξυλο στο top....
Andrew13_98 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Έπαιξα ένα game στο Smurf με ww, έχει πολύ φάση όταν σου λένε omg hacks την στιγμή που κάνεις ult και από full hp πάνε 0 xD 1
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποτε θα buffαρουν Garen ρε παιδια? Τρωει τρελο ξυλο στο top.... Γιατί δε δοκιμάζεις να παίξεις έναν πιο τεχνικό champion? Είσαι σε φάση ανόδου και εκμάθησης, οπότε και να αποτύχεις δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όσο πιο νωρίς μαθεις να χρησιμοποιείς resets, skillshots κλπ τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστείς σε μεγαλύτερο αριθμό picks για το ρόλο σου. Μαθαίνοντας το kit του Garen δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, αν απεναντίας προπονηθείς σε κάποιον με skillshots ή κάποιο ιδιαίτερο mechanic (μου έρχεται στο μυαλό ο Kennen και ο Amumu και ο Kha, και ο Amumu, ό,τι να'ναι αλλά τέλος πάντων) θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε άλλον ήρωα που έχει κάτι παρόμοιο. Κλασσικές περιπτώσεις τα E της Leona και της Zyra, το grab του Blitz με το κωλόχερο να φεύγει από τα δεξιά του μοντέλου και όχι από το κέντρο σαν τον Kennen ή τον Amumu αλλά και πάλι μαθαίνεις να κοιτάς τα ανοίγματα, τα resets κλπ κλπ κλπ.
johnnyman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνίδι είναι καρακαρκίνος αλλά το ARAM είναι ο τελευταίος λόγος ... αστα να πανε φιλε μου.μονο aram κ αυτο λιγο.το ranked το σιχαθηκα...
Arbiter13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δε δοκιμάζεις να παίξεις έναν πιο τεχνικό champion? Είσαι σε φάση ανόδου και εκμάθησης, οπότε και να αποτύχεις δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όσο πιο νωρίς μαθεις να χρησιμοποιείς resets, skillshots κλπ τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστείς σε μεγαλύτερο αριθμό picks για το ρόλο σου. Μαθαίνοντας το kit του Garen δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, αν απεναντίας προπονηθείς σε κάποιον με skillshots ή κάποιο ιδιαίτερο mechanic (μου έρχεται στο μυαλό ο Kennen και ο Amumu και ο Kha, και ο Amumu, ό,τι να'ναι αλλά τέλος πάντων) θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε άλλον ήρωα που έχει κάτι παρόμοιο. Κλασσικές περιπτώσεις τα E της Leona και της Zyra, το grab του Blitz με το κωλόχερο να φεύγει από τα δεξιά του μοντέλου και όχι από το κέντρο σαν τον Kennen ή τον Amumu αλλά και πάλι μαθαίνεις να κοιτάς τα ανοίγματα, τα resets κλπ κλπ κλπ. Το εχω καψει με Thresh που ειναι πολυ τεχνικος champ!Απλα λογο του οτι μου κανανε δωρο ενα skin στον Garen (αυτο το ακριβο)ειπα να τον δοκιμασω,αλλα ο παιχτης ειναι τελειος unplayable!
Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Dayum Αν περασουν ολες αυτες οι αλλαγες που μπηκαν στον PBE , θα μιλαμε για εντελως διαφορετικο παιχνιδι http://www.surrenderat20.net/2014/10/109-pbe-update.html 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Eιμαι ο μονος ή ειναι κι αλλοι που τους την δινουν τα νεα splash arts? Μιλαμε , ειναι πολλα champs που δεν ξερω καν ποια ειναι απτα εικονιδια τους (εννοω πχ cassio akali brand rengar lee κλπ κλπ). Σε φαση να ειμαι στο team builder, ο αλλος να εχει πικαρει κατι στο mid και να μην ξερω τι ειναι. Εκτος του οτι ειναι ασχημα ως εικονιδια, τα περισσοτερα μοιαζουν και μεταξυ τους. Δεν ξερω μου φαινονται τρελο fail. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις