Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μπαίνεις σε aram πρέπει να ξέρεις απο πριν οτι είναι troll war. Σιγά μην ζοριστώ για να πάρω νίκη στο aram..... έλεος

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι ιδιαιτερα απλα δεν θα εχει το free trading που ειχε με το 0 cost

Εκανες E+passive+Q+passive κ εκοβες το μισο hp . Τωρα αυτο δεν θα μπορεις να το κανεις τοσο συχνα στο lane

Δημοσ.

Ποτε θα buffαρουν Garen ρε παιδια?

Τρωει τρελο ξυλο στο top....

Γιατί δε δοκιμάζεις να παίξεις έναν πιο τεχνικό champion?

Είσαι σε φάση ανόδου και εκμάθησης, οπότε και να αποτύχεις δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όσο πιο νωρίς μαθεις να χρησιμοποιείς resets, skillshots κλπ τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστείς σε μεγαλύτερο αριθμό picks για το ρόλο σου. Μαθαίνοντας το kit του Garen δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, αν απεναντίας προπονηθείς σε κάποιον με skillshots ή κάποιο ιδιαίτερο mechanic (μου έρχεται στο μυαλό ο Kennen και ο Amumu και ο Kha, και ο Amumu, ό,τι να'ναι αλλά τέλος πάντων) θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε άλλον ήρωα που έχει κάτι παρόμοιο.

Κλασσικές περιπτώσεις τα E της Leona και της Zyra, το grab του Blitz με το κωλόχερο να φεύγει από τα δεξιά του μοντέλου και όχι από το κέντρο σαν τον Kennen ή τον Amumu αλλά και πάλι μαθαίνεις να κοιτάς τα ανοίγματα, τα resets κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι καρακαρκίνος αλλά  το ARAM είναι ο τελευταίος λόγος :P ...

αστα να πανε φιλε μου.μονο aram κ αυτο λιγο.το ranked το σιχαθηκα...

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις να παίξεις έναν πιο τεχνικό champion?

Είσαι σε φάση ανόδου και εκμάθησης, οπότε και να αποτύχεις δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όσο πιο νωρίς μαθεις να χρησιμοποιείς resets, skillshots κλπ τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστείς σε μεγαλύτερο αριθμό picks για το ρόλο σου. Μαθαίνοντας το kit του Garen δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, αν απεναντίας προπονηθείς σε κάποιον με skillshots ή κάποιο ιδιαίτερο mechanic (μου έρχεται στο μυαλό ο Kennen και ο Amumu και ο Kha, και ο Amumu, ό,τι να'ναι αλλά τέλος πάντων) θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε άλλον ήρωα που έχει κάτι παρόμοιο.

Κλασσικές περιπτώσεις τα E της Leona και της Zyra, το grab του Blitz με το κωλόχερο να φεύγει από τα δεξιά του μοντέλου και όχι από το κέντρο σαν τον Kennen ή τον Amumu αλλά και πάλι μαθαίνεις να κοιτάς τα ανοίγματα, τα resets κλπ κλπ κλπ.

Το εχω καψει με Thresh που ειναι πολυ τεχνικος champ!Απλα λογο του οτι μου κανανε δωρο ενα skin στον Garen (αυτο το ακριβο)ειπα να τον δοκιμασω,αλλα ο παιχτης ειναι τελειος unplayable!

Δημοσ.

Eιμαι ο μονος ή ειναι κι αλλοι που τους την δινουν τα νεα splash arts?

Μιλαμε , ειναι πολλα champs που δεν ξερω καν ποια ειναι απτα εικονιδια τους (εννοω πχ cassio akali brand rengar lee κλπ κλπ). Σε φαση να ειμαι στο team builder, ο αλλος να εχει πικαρει κατι στο mid και να μην ξερω τι ειναι.

Εκτος του οτι ειναι ασχημα ως εικονιδια, τα περισσοτερα μοιαζουν και μεταξυ τους. Δεν ξερω μου φαινονται τρελο fail.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...