Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

support όπως λέμε Garen?

με τελειο harrash non stop και ίσως το καλύτερο sustain μετά το buff στο passive του?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ψαχνω runes για support....

για generic ap support

hybrid pen reds

armor/hp yellows

mr blues

ap quints

δες εδώ για πολύ generic και δοκίμασε να δεις τι πάει με το gamestyle σου

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/268xzk/the_only_runes_pages_you_need/

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/22oubp/cheat_sheet_for_rune_pages_for_2014_season_as/

Δημοσ.

420 ακριβώς

Που θες να ξέρουμε, ρωτα την riot :P

Υπολόγισε ότι από Diamond V και πάνω υπάρχουν γύρω στους 20-25 χιλιάδες παίκτες σε κάθε server.

ok ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ειναι καινουριος champion βρε

Ισως καποια στιγμη να μπει , αλλα οχι ακομα

Το συγκεκριμενο που ποσταρες ειναι fan made αλλα ο Helmet Bro υπαρχει στα Masteries αλλα κ στο Splash του καινουριου Sion

Δημοσ.

λολ

Πιστεύω ότι στο q του, εκτός από roll, leap και silence πρέπει να βάλουν και λίγο slow, έτσι για γαρνιτούρα

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνει κανεις Duo normals?10-25lvl να ανεβουμε μαζι μεχρι τα 30 γιατι με βαζει με κατι Diamonds και τα κλασσικα?

30 ειμαι αμα θες κανε add 

west: nrkmaiden

east: pld123

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι καινουριος champion βρε

Ισως καποια στιγμη να μπει , αλλα οχι ακομα

Το συγκεκριμενο που ποσταρες ειναι fan made αλλα ο Helmet Bro υπαρχει στα Masteries αλλα κ στο Splash του καινουριου Sion

Ti να μπει αυτο το κτηνος.Δες την W του τι λεει οτι κανει.ΛΟΛ

Δημοσ.

Ti να μπει αυτο το κτηνος.Δες την W του τι λεει οτι κανει.ΛΟΛ

Μα αυτο λεμε , το kit του ειναι fan made 

Οπως κ αλλα τοσα που ποσταρονται στα forums

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησα νεο λογαριασμο, ετσι για πλακα. Περα απο το γεγονος οτι οι μισοι που παιζουμε στα παιχνιδια, εχουμε εμπειρια, δε καταλαβαινω γιατι δε μου δινει τους free champions of the week και μου δινει καποιους αλλους, οι οποιοι δεν ηταν ουτε στο προηγουμενο week.

Πχ εχω jinx,master yi, riven, garen, ryze, wukong, ashe.

Δημοσ.

Elohell Diaries #4

Warwick 10/0 100% σε gold1/plat promos. Τελικά και οι high goldάδες/platinumάδες μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν.

http://euw.op.gg/summoner/userName=random

(τα cs είναι bugged)

• Machette,vision ward/1pot
  • Βάζεις το vision στο side river brush του mid σου (στη μέση στον τοίχο) γιατί θα είσαι σχεδόν afk 7 λεπτά. Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να το κρατήσω 35 λεπτά(σε όλο το game). Talk about value for money. Κατα μέσο όρο αυτό το ward θα είναι maphack για 15-18 λεπτά.
  • Φαρμάρεις μέχρι το 6 (ίσως με ένα b ανάλογα με τις ορέξεις) και όπου υπάρχει ευκαιρία πάς μόνο countergang.
  • Madreds/boots και wriggle components. Gang κάπου και free flash/kill. Return gang σε 1 λεπτό για free kill.
  • Wriggle/Mobility και farm flare stacks παίζοντας αντιδραστικά και gangάροντας μόνο στο cd του ulti.Στο 15-18 πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη χειρότερη το flare και να είναι στα μισά του και το botrk.
  • Απο κει και πέρα visage αν έχουν mgc dmg και fh/randuin ή sunfire αν έχουν physical και ανάλογα το composition τους.

Στα objective μόνο κανένας nunu μπορεί να σε κάνει outsmite.

Στα fights ulτι/botrk ΠΑΝΤΑ το feed της αντίπαλης ομάδας προσέχοντας για spell shield/qss/jannes και άλλες παπαριές που κανείς δεν παίζει σωστά. Μπαίνεις μετά τα disengage cooldowns και όχι πρώτος σα μοσχάρι.

Never surrender. Το feed τους αν δεν έχει protect είναι νεκρό και μόνο που σε κοιτάζει οπότε όλα τα games πάνε 4v5 ή με έναν lucian να τρέχει για τη ζωή του

????

Profit.

You are now challenger please no clopy pesterino nigerina prince wow much dollars K33po.

Όλα αυτά γιατί βαρέθηκα να είμαι 10/1 ad και ένας ww να πηδάει πάνω μου και ότι διάολο qss/botrk και να παίξω να μη μπορώ να κάνω τίποτα γιατί δεν έχω peel. Με το ίδιο νόμισμα πλέον. Ιδιαίτερα κάτι αντίπαλες katαρίνες τις αγαπώ.

(το ξέρω οτι όπως με τον lucian έτσι και με τον ww θα φάω server punishment 10 defeat στη σειρά τώρα ιδιαίτερα με το αυριανό patch αλλά idgaf)

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...