joakim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα .Παιδια ποσοι diamond παιχτες υπαρχουν στην Ελλαδα;
Atallos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπαρχει τετοιο stat καπου αλλα απειροι i guess Εξαιρετικοι οι OMG
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες. Μόνο σε challenger/master έχουμε καμια 100ρια για πλάκα. Eune πάντα. Κατα τα άλλα τι stοmp είναι αυτό που τους κυνηγάνε μέσα στη βάση...
MavroManitari Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 EUW dead μόλις μπήκα ranked και το σάπισε το game...οικονομάς τόσο χοντρά ρε που**να Riot έναν Server της προκοπής δεν θα κάνεις 1
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα .Παιδια ποσοι diamond παιχτες υπαρχουν στην Ελλαδα; 420 ακριβώς Που θες να ξέρουμε, ρωτα την riot Υπολόγισε ότι από Diamond V και πάνω υπάρχουν γύρω στους 20-25 χιλιάδες παίκτες σε κάθε server. 1
vag10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 nidalee ap top, το χειρότερο pick στο τουρνουά μέχρι τώρα
Atallos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εφοσον πηραν Zed fp κ ηθελαν κατι σαν poke comp , ηταν το μονο option Αλλα ναι γενικα κακο pick/ban phase απο NWS
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 EUW dead μόλις μπήκα ranked και το σάπισε το game... οικονομάς τόσο χοντρά ρε που**να Riot έναν Server της προκοπής δεν θα κάνεις Έχει τίποτα loss prevented?
MavroManitari Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Έχει τίποτα loss prevented? ειλικρινά το ελπίζω για τους αντιπαλους γιατί νικήσαμε ένα 4v5 @17' ...
Ακραίος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Άσχετο... Πάω εχθές στα net και βλέπω 3 πιτσιρίκια 13 χρονών bronze v- bronze ii- silver v να παίζουν ranked team 3 vs 3 και να νικάνε 13-0. Οι αντίπαλοι ήταν το νηπιαγωγείο της Πολωνίας που το πήγαν εκδρομή σε net cafe? Απορώ... 1
vag10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα..Εφαγα μπαν (δεν ξερω καν αν το λεω σωστα)...στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει και νομιζα οτι απλα βαζω λαθος το username με αποτελεσμα να πατησω forgot your username.. να μην σας κουραζω εφτιαξα κατι σαν καινουριο λογαριασμο με ακριβως τα ιδια στοιχεια (ιδιο username ιδιο κωδικο και ιδιο ονομα παικτη ) και για καποιο λογο με εβγαλε παλι 1lvl (αλλα δεν μπορουσα να κανω friend request) οποτε ειπα σε ενα φιλο μου να μπει και μου ειπε οτι εφαγα μπαν μεχρι της 5-10..προσπαθησα να μπω σημερα και παλι με εβγαλε στο 1lvl , αλλα οταν μπηκε ο φιλος μου απο το πσ του στο λογαριασμο μου εβγαλε τα κανονικα λεβελ που ειμαι και ολο το friend list ... εχω δοκιμασει τα παντα..ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει γιατι πραγματικα εχω απελπιστει (και μπορώ να μπω μόνο στο λογαριασμό που είμαι 1lvl ..Σε κανέναν άλλον. κάτι κάνεις λάθος εσύ καταρχήν δεν γίνεται να έφτιαξες account στον ίδιο server με όλα τα στοιχεία ίδια και δεύτερον μπορεί και μπαίνει ο φίλος σου οπότε δεν έχεις χάσει τον λογαριασμό σου, ρώτα τον τι κάνει δες μήπως έχεις αλλάξει server, πχ το ένα account είναι στον euw και το άλλο στον eune
GeorgeGK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 κάτι κάνεις λάθος εσύ καταρχήν δεν γίνεται να έφτιαξες account στον ίδιο server με όλα τα στοιχεία ίδια και δεύτερον μπορεί και μπαίνει ο φίλος σου οπότε δεν έχεις χάσει τον λογαριασμό σου, ρώτα τον τι κάνει δες μήπως έχεις αλλάξει server, πχ το ένα account είναι στον euw και το άλλο στον eune Μάλλον αυτό είναι! Έχει κάνει account σε άλλο server και ο client του έχει μείνει σε αυτόν τον server! Γι αυτό ο φίλος του μπαίνει κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις