Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ομως γινονται και σε σοβαρα games,σε scrims μεταξυ ομαδων και μαλιστα εκ των καλυτερων

Λιγο αν παρακολουθησεις καποια streams θα δεις οτι δεν ειναι μονο στο elohell που κανουν "απιστευτα" πραγματα...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ιδιαίτερα σε "καλά" games το early προβάδισμα είναι κατα πάσα πιθανότητα και gg μιας και ο κόσμος ξέρει τι να κάνει με αυτά τα gold/free farm/drake etc. Afaic σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν το παιχνίδι πήγαινε late και χάναμε. Το καλό/κακό στο hell/normals είναι οτι τα πάντα γυρνάνε. Τα πάντα. Είτε προς την καλή είτε προς την ανάποδη....

Βέβαια αν δεν θέλει η ομάδα σου δεν κερδίζεις για κανένα λόγο. Π.χ. Το αντίπαλο team σε έχει κάνει safari.. πάει το game late επειδή είναι ζωά στην ψυχή... κερδίζεις baron teamfight και buff, ace και 4 άτομα με μισό life ζωντανά... Οι αντίπαλοι γράφουν στο all gg. Τι κάνεις;

1)shift+1 πάνω απο το πτώμα του nashor

2)b για να αγοράζεις το 48930 σου item και να είσαι full slot omfg

3)Εκμεταλλεύεσαι τα 60 sec που οι άλλοι είναι νεκροί και κάνεις το nexus καλοκαιρινό..

4)Άλλα random πράγματα όπως να pushάρεις το πάνω lane.. να πάρεις δράκο ή να κλέψεις τα buffs τους και να περιμένεις να κάνουν respawn όλοι ώστε να σε πάνε εμπλοκή όπως σου αξίζει γιατί είσαι ένα ανεγκέφαλο σκουπίδι.

Τα περισσότερα άτομα που βλέπω καθημερινά θα προτιμήσουν το 1 το 2 και το 4 πάντως.

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι gg ενα game αν παρεις fb η dragon στα 10 λεπτα,σαφως ομως ειναι ενα early game advantage

Σ'αυτο που εχεις μεγαλο δικιο ειναι οτι σε "κακα" η elohell games ειναι οτι μπορουν να γυρισουν ακομα και αν εισαι 20-5 στο score γιατι πολυ απλα δεν ξερουν τι να κανουν με το προβαδισμα που εχουν

Για αυτο μην κανετε surrender στο 20 οταν ενα game παει στραβα,με ενα κερδισμενο fight στο baron/drake η με καλο farm ενα game μπορει να γυρισει

Δημοσ.

Δε μιλάω για fb ή ένα drake αλλα για lane domination/cs και ένα καλό +8 στο teamscore.

Γενικά όμως συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να πηγαίνεις surrender στο 20 για κανένα λόγο. Όλα καταλήγουν σε 1-2 καλά teamfights στο τέλος. Ιδιαίτερα αν έχουν μόνο ένα feedαρισμένο glass cannon.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=4Bv_vHD4Av0

το videaki ειναι απο το esl superleague http://www.esl.eu/gr/player/6310465/?welcome#/gr/lol/5on5/superleague/ παρακαλω να το δείτε και αν σας αρέσει αφηστε και κανα comment/like για τον κόπο μου! 4 ωρες μου πηρε να το φτιαξω! ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτέρων!

• Super Moderators
Δημοσ.

woot, έλαβα το refund των dodge runes, έφτασα τα 12620...2 champs (Ahri & Fizz) :-D

καταραμένε Viktor, μου χαλάς τη συλλογή!

Δημοσ.

woot, έλαβα το refund των dodge runes, έφτασα τα 12620...2 champs (Ahri & Fizz) :-D

καταραμένε Viktor, μου χαλάς τη συλλογή!

Ακόμα περιμένω εγώ!

Δημοσ.

Πρώτον γιατί το mm'ing της riot γ@μιέται απο κ@λο και δεύτερον γιατι χειρότερο σύστημα για rating πεθαίνεις..

Κατα τα άλλα το κάνει επειδή σύμφωνα με τις εκπαιδευμένες μαιμούδες που δημιουργούν το matchmaking οι αντίπαλοι σου ήταν πολύ χαμηλότερου επιπέδου απο εσένα οπότε και έπρεπε να τους νικήσεις. Αντίστοιχα μπορείς και να χάσεις και πολύ παραπάνω (-60 είναι το μέγιστο που έχω δει και δεν πίστευα στα μάτια μου) όταν κανονικά θα έπρεπε να κάνεις πανηγύρι τον αντίπαλο αλλα τελικά χάνεις...

Γελοιότητες afaic. Ιδιαίτερα το team rating που έβαλαν τώρα είναι ότι χειρότερο... Όσο μεγαλύτερο είναι το μέσο solo rating αυτών που αποτελούν την ομάδα.. τόσο περισσότερο elo παίρνουν σε κάθε νίκη... Κάποιοι 2k ας πούμε αντί να παίρνουν λιγότερο όταν stompάρουν μια 5δα απο unrankeds λόγο winning probabilities, παίρνουν περισσότερο. Λογική 0.

Δημοσ.

Eχω κανει και γω αρκετα τρελα σαν του βιντεο.Απλα δεν τα γραψα ποτέ :-(

Το video μου το είδε κανένας να μου κάνει κάνα σχόλιο αν τα πάμε καλά σαν ομάδα ή είμαστε gtp ή τσάμπα το ανέβασα και έχασα την ώρα μου? :fear:

H σιωπή σας με απογοητεύει...

Δημοσ.

Το video μου το είδε κανένας να μου κάνει κάνα σχόλιο αν τα πάμε καλά σαν ομάδα ή είμαστε gtp ή τσάμπα το ανέβασα και έχασα την ώρα μου? :fear:

H σιωπή σας με απογοητεύει...

Το ειδα το βιντεο, δε μπορω να σου πω αν παιζεται καλα σαν ομαδα επειδη εχεις βαλει αποσπαματα, τα καλυτερα team fights που εχετε κανει. Αμα δε δω ενα ολοκληρο game δε μπορω να ξερω ποσο καλα παιζεται.

Το βιντεο πολυ καλο εντιτ εχεις κανει και καλη δουλεια. Η μουσικη ειναι ωραια διαλεγμενη, αλλα επειδη την εχεις βαλει σε λουπα, μετα απο ενα σημειο με κουρασε

4/5 αστερακια βαζω εγω, εξαιτειας της μουσικης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...