Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Welp. Τώρα που το λες, έπρεπε να το κάνω στον West... Damn. Δεν έχω παιξει κανα game, αλλα πρέπει να το σβήσω και να φτιάξω καινούργιο; Free Transfere δεν παιζει; :Ρ Οτι σου κάνει κέφι! Πάντως εγω προτιμώ να φτάσω 30 και στον west να δω τι division θα μπω. Ετσι απο απορία. Αν και λένε οτι ο west είναι πιο δύσκολος (δλδ εχει περισσότερους καλούς παίκτες αρα είναι πιο δύσκολο να αναίβεις).
nasos o psaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 γιατί κάνετε smurfs στους ίδιους σερβερ? (υποθέτω οτι το main soy einai στον eune επισης. αλλιως γράψε λάθος) Το λέω αυτό γιατί βλέπω αρκετό κόσμο και κυρίως φίλους που φτιάχνουν alts στον eune ενώ έχουν και τα main εκεί. Οχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά αλλά δεν βρίσκω κανέναν Ελληνα στον west να αναίβουμε μαζί xD γτ απο ενα σημειο και μετα αν πεις θελω να μαθω εναν champ μονο στα ranked τον μαθαινεις και αν προσπαθησεις να τον μαθεις στο main υπαρχει κινδυνος να καταστρεψεις το mmr σου
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στο smurf spamαρω yi, από ό,τι φαίνεται μόνο yi θα παίζω χδ άντε και κανα trynda - riven.
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 γτ απο ενα σημειο και μετα αν πεις θελω να μαθω εναν champ μονο στα ranked τον μαθαινεις και αν προσπαθησεις να τον μαθεις στο main υπαρχει κινδυνος να καταστρεψεις το mmr σου πρώτων, δεν είπα γιατί κάνετε smurfs. Είπα γιατί κάνετε smurfs στον ίδιο σερβερ με τον main σας. Αντί δλδ να έχεις 2 acc ston eune, exeis ena ston eune kai enan ston west. Επίσης ποιος ο λόγος να μάθεις ενα champ σε διαφορετικό acc? Μπορείς να το μάθεις στο main σου παίζοντας normal παιχνίδια (blind pick, draft, team builder).
nasos o psaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 πρώτων, δεν είπα γιατί κάνετε smurfs. Είπα γιατί κάνετε smurfs στον ίδιο σερβερ με τον main σας. Αντί δλδ να έχεις 2 acc ston eune, exeis ena ston eune kai enan ston west. Επίσης ποιος ο λόγος να μάθεις ενα champ σε διαφορετικό acc? Μπορείς να το μάθεις στο main σου παίζοντας normal παιχνίδια (blind pick, draft, team builder). o diamond δεν θα μαθει να παιζει τον champ σε normal με random παιχτες θα τον παρει στα ranked σε normal θα δεις καποια πραγματα αλλα τα ranked στα μεγαλα τιερ θα σου βγαλουν ολες τις αδυναμιες . γτ οι pro εχουν 2 και 3 λογαριασμους ; η ιδια λογικη ειναι οσο για του σερβερ οταν τον θες τον δευτερο λογαριασμο για προπονηση δεν μπορεις να τον εχεις σε διαφορετικο σερβερ γιατι υπαρχουν διαφορες μεγαλες ή μικρες στο επιπεδο των παιχτων που βρισκονται στο αναλογο τιερ
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 o diamond δεν θα μαθει να παιζει τον champ σε normal με random παιχτες θα τον παρει στα ranked σε normal θα δεις καποια πραγματα αλλα τα ranked στα μεγαλα τιερ θα σου βγαλουν ολες τις αδυναμιες . γτ οι pro εχουν 2 και 3 λογαριασμους ; η ιδια λογικη ειναι οσο για του σερβερ οταν τον θες τον δευτερο λογαριασμο για προπονηση δεν μπορεις να τον εχεις σε διαφορετικο σερβερ γιατι υπαρχουν διαφορες μεγαλες ή μικρες στο επιπεδο των παιχτων που βρισκονται στο αναλογο τιερ δεν σε βάζει με random παίκτες στα normal. Αν έχεις χαμηλό mmr στα normal (επειδή παίζεις μόνο ranked) είναι άλλο θέμα. Εγω πάλι είμαι το ανάποδο. Δεν παίζω ranked (είμαι silver) και σε κάποια φάση στα Normal έπαιζα με gold kai platinum επειδή είχα καλο mmr sta normal. Kai to smurf απ'την άλλη αν δεν το πας κι'αυτο diamond πάλι δεν θα έχεις την ίδια εμπειρία. Και αν το πας (μετα απο πολύ χαμένο χρόνο) δοκιμάζοντας τα νεα champions που λες τότε θα πέσεις σε platinum. Οπότε ποιος ο λόγος να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία? Μου φαίνεται κουλό!
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αν και λένε οτι ο west είναι πιο δύσκολος (δλδ εχει περισσότερους καλούς παίκτες αρα είναι πιο δύσκολο να αναίβεις). Ούτε κάν. Οι παίκτες είναι απλά περισσότεροι. Στα top των server ναι υπάρχει διαφορά, αλλα σε οτιδήποτε κάτω απο high diamond όχι. Με λίγα λόγια το 98% των παικτών δε θα δεί ποτέ αυτή τη διαφορά. Το οτι ίσως eune να ανεβαίνει πιο εύκολα, ισχύει, αλλα έχει να κάνει με το μικρότερο πληθυσμό του server και τη διαφορετική κατανομή, ιδιαίτερα στα "μεσαία" elo. Π.χ Placements: West Fresh account : 7/3 Silver 2 Eune s3 Silver 3 acc: 6/4 Gold V Go figure... Γενικά eune έχει τάση να βγάζει ψηλότερα και να ανεβάζει ευκολότερα. Όχι κάτι υπολογίσιμο σε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών though μιας και θα καταλήξεις εκει που πρέπει θέλεις δε θέλεις. Όσο για τα smurf, για μένα είναι είτε αν έχεις τερματίσει ένα account απο ip/ήρωες κτλ, είτε για άλλο server, είτε για να έχεις να παίζεις με φίλους χαμηλότερου elo/δοκιμές. Και με την ευκαιρία μιας και πρίν λίγο duαρά κάποια placements με smurf, παίχτε warwick. Είχα ξεχάσει πόσο αηδιαστικό 1v3 μπορείς να κάνεις όταν το kite και το peel είναι άγνωστες λέξεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Btw, επειδη τα εχετε μπερδεψει λιγο, αλλο alt account και αλλο smurf account. Το να λεει ενας goldas/silveras/bronzas οτι εχει smurf account ειναι σαν να λεει ενας κατοχος lada οτι εχει yugo για τα ταξιδια. 5
stathis450 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα..Εφαγα μπαν (δεν ξερω καν αν το λεω σωστα)...στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει και νομιζα οτι απλα βαζω λαθος το username με αποτελεσμα να πατησω forgot your username.. να μην σας κουραζω εφτιαξα κατι σαν καινουριο λογαριασμο με ακριβως τα ιδια στοιχεια (ιδιο username ιδιο κωδικο και ιδιο ονομα παικτη ) και για καποιο λογο με εβγαλε παλι 1lvl (αλλα δεν μπορουσα να κανω friend request) οποτε ειπα σε ενα φιλο μου να μπει και μου ειπε οτι εφαγα μπαν μεχρι της 5-10..προσπαθησα να μπω σημερα και παλι με εβγαλε στο 1lvl , αλλα οταν μπηκε ο φιλος μου απο το πσ του στο λογαριασμο μου εβγαλε τα κανονικα λεβελ που ειμαι και ολο το friend list ... εχω δοκιμασει τα παντα..ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει γιατι πραγματικα εχω απελπιστει (και μπορώ να μπω μόνο στο λογαριασμό που είμαι 1lvl ..Σε κανέναν άλλον.
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Btw, επειδη τα εχετε μπερδεψει λιγο, αλλο alt account και αλλο smurf account. Το να λεει ενας goldas/silveras/bronzas οτι εχει smurf account ειναι σαν να λεει ενας κατοχος lada οτι εχει yugo για τα ταξιδια. μα και το smurf δεν παύει να είναι alt acc. Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα..Εφαγα μπαν (δεν ξερω καν αν το λεω σωστα)...στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει και νομιζα οτι απλα βαζω λαθος το username με αποτελεσμα να πατησω forgot your username.. να μην σας κουραζω εφτιαξα κατι σαν καινουριο λογαριασμο με ακριβως τα ιδια στοιχεια (ιδιο username ιδιο κωδικο και ιδιο ονομα παικτη ) και για καποιο λογο με εβγαλε παλι 1lvl (αλλα δεν μπορουσα να κανω friend request) οποτε ειπα σε ενα φιλο μου να μπει και μου ειπε οτι εφαγα μπαν μεχρι της 5-10..προσπαθησα να μπω σημερα και παλι με εβγαλε στο 1lvl , αλλα οταν μπηκε ο φιλος μου απο το πσ του στο λογαριασμο μου εβγαλε τα κανονικα λεβελ που ειμαι και ολο το friend list ... εχω δοκιμασει τα παντα..ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει γιατι πραγματικα εχω απελπιστει (και μπορώ να μπω μόνο στο λογαριασμό που είμαι 1lvl ..Σε κανέναν άλλον. με μπέρδεψες λίγο... Γιατί έκανες νεο acc με τα ίδια στοιχεία? Το λογικό είναι να μην σε αφήσει να βάλεις ίδιο username ή summoner name μιας και είναι ηδη κατοχυρωμένα. Αυτό που λες είναι σαν να αντικατέστησε το νεο acc το παλιό σου (πράγμα αδύνατο).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μα και το smurf δεν παύει να είναι alt acc. Smurf συνηθιζεται να λεμε τους high elo παιχτες που μπαινουν soloqq με acc μικροτερου tier. Ητοι smurfάρουν. Τυπικα smurf ειναι κι αυτο που λετε, απλως στην καθομιλουμενη του lol το να εισαι low elo (bronze-silver-gold) και να μιλας για "smurf account" θα σε βρει αντιμετωπο με δεικτικα σχολια. Παραδειγμα αν εγω που ειμαι gold3 μπω με ενα silver account σε ranked και τους πω "let me top/mid , i am gold smurf, i will carry" , οπως συνηθως λενε τα smurfs, το πιθανοτερο ειναι να μαθω ολες τις πολωνικες βρισιες. Δικαιως.
kamasoutra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει άλλος που τρώει warnings εδώ μέσα ..με κάνουνε reports ενώ δεν γράφω κάν στο chat και αν το κάνω θα μιλήσω κανονικά.Άσε που πολλές φορές τους κάνω mute,στα normals συναντώ αυτό το πράγμα και δεν μιλάω ποτέ φανταστείτε γιατί παίζω με χαμηλό elo και δεν βρίσκω τον λόγο να δώσω σημασία σε κάποιον που κάτι δεν κάνει σωστά.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τρωω warnings στο ακυρο εφαγα ban 1 μερα γιατι δεν ακολουθησα το "meta"
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το Zed απέναντι σε Janna γιατί το πήραν δεύτερη φορα οι Najin White Shield ένας θεός ξέρει. 3
MavroManitari Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει άλλος που τρώει warnings εδώ μέσα ..με κάνουνε reports ενώ δεν γράφω κάν στο chat και αν το κάνω θα μιλήσω κανονικά.Άσε που πολλές φορές τους κάνω mute,στα normals συναντώ αυτό το πράγμα και δεν μιλάω ποτέ φανταστείτε γιατί παίζω με χαμηλό elo και δεν βρίσκω τον λόγο να δώσω σημασία σε κάποιον που κάτι δεν κάνει σωστά. Δεν είναι να δίνεις σημασία το LoL είναι το παιχνίδι του κλαψομούνη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις