nasos o psaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 το meta αλλαζει βλεπεις 2 solo laners και 3 να κανουν roam στον χαρτι 2
silmarien Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ? Μόνο το πρώτο ισχύει και αυτό αν είναι έξω από την εμβέλεια του W και μέσα στην εμβέλεια του passive
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Supp Garen? mana less τελειο harrash non stop ίσως το καλύτερο sustain μετά το buff στο passive του tanky θες κι άλλα? ΘΕΕ ΜΟΥ. Abulance Soraka. Ειδικά με το νέο Patch που της δίνει 70% movement speed όταν κάποιος είναι κάτω απο 20% ζωή. Μόλις φτάσω Gold V (Silver 1 43 lp τώρα ^^) εχω φυγει για Teambuilder Soraka Jungle. Support Garen φαντάζομαι θα κάθεσαι στους θάμνους και θα βγαίνεις με το Spin? με Q βγαίνεις και μετά ίσως κάνεις και spin. Ο Namei πολύ hype, απίστευτα μέτριος απέναντι στους Royal. Λες και βλέπω solo que είναι αυτές οι κινεζικες ομάδες ._. Θα φάνε πολύ ξύλο από τους NWS. Είμαι ο μόνος που ακόμα ελπίζει στους OMG? το meta αλλαζει βλεπεις 2 solo laners και 3 να κανουν roam στον χαρτι μόνο σε worlds/lcs τα κάνουν αυτά. Αντε και σε high elo ranked teams. Δεν νομίζω να καθιερωθεί ως meta σε solo queue.
Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 mana less τελειο harrash non stop ίσως το καλύτερο sustain μετά το buff στο passive του tanky θες κι άλλα? με Q βγαίνεις και μετά ίσως κάνεις και spin. Είμαι ο μόνος που ακόμα ελπίζει στους OMG? μόνο σε worlds/lcs τα κάνουν αυτά. Αντε και σε high elo ranked teams. Δεν νομίζω να καθιερωθεί ως meta σε solo queue. Ποναω ψυχολογικα 7
silmarien Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 mana less τελειο harrash non stop ίσως το καλύτερο sustain μετά το buff στο passive του tanky θες κι άλλα? 0 peel αλλά τι να χρειαστεί μωρέ αφού έχει το καλύτερο sustain και το τέλειο non stop harass. E?
Ακραίος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Non Stop Harass? Συμφωνώ. Τρώει Non Stop Harass όόόόληηηη μέρα!
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παίδες νομίζω καταφέραμε να σκοτώσουμε τον Atallo με το θέμα που πιάσαμε 1
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 πείτε οτι θέλετε! Οσες φορές έπαιξα supp Garen αποδείχτηκε OP AS HELL! To enemy adc τα είχε χαμένα. Επίσης είχα 21-9-0 ad masteries και το με το dmg που έκανα το αντίπαλο bot lane δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το απόλυτο domination! Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο 60-70% των silver mmr παιχνιδιών. Οπότε εσείς οι "pro" του gold kai platinum γελάτε όσο θέλετε αλλά η αλήθεια είναι οτι την γλύκα του break the meta δεν μπορείτε να την ζήσετε γιατί θα φάτε το ξύλο της αρκούδας 2
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τα είπε όλα ο Panagiotis32. Δεν μπορείς να πεις ότι έχει και άδικο. Άμα δουλεύει για σένα
Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορείς να πεις ότι έχει και άδικο. Well...
Arbiter13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μαγκες,οταν παω 30 και γενικα στα ranked games πρεπει να εχω mainαρει καποιους champs?
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Έφτιαξα ένα Smurf (AngryAvocado2nd) όποιος έχει αντίστοιχα κάποιο Smurf να κάνει add να ανεβαίνουμε levels παρεα
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μαγκες,οταν παω 30 και γενικα στα ranked games πρεπει να εχω mainαρει καποιους champs? ναι, αν θέλεις να αναίβεις. Καλό είναι να έχεις μια γενική εμπειρία απο αρκετά champions (αν οχι όλα) και δεν εννοώ να τα έχεις παίξει και να τα έχεις μάθει όλα, προς θεού! Αλλά το champion pool σου καλο είναι να είναι μικρό. Λίγα και καλά main δηλαδή. 2-3 champions για κάθε lane/role είναι το ιδανικό. Εκτός απο το main role/lane σου (αν εχεις) στο οποίο μπορείς να παίζεις περισσότερα. Έφτιαξα ένα Smurf (AngryAvocado2nd) όποιος έχει αντίστοιχα κάποιο Smurf να κάνει add να ανεβαίνουμε levels παρεα γιατί κάνετε smurfs στους ίδιους σερβερ? (υποθέτω οτι το main soy einai στον eune επισης. αλλιως γράψε λάθος) Το λέω αυτό γιατί βλέπω αρκετό κόσμο και κυρίως φίλους που φτιάχνουν alts στον eune ενώ έχουν και τα main εκεί. Οχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά αλλά δεν βρίσκω κανέναν Ελληνα στον west να αναίβουμε μαζί xD
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Welp. Τώρα που το λες, έπρεπε να το κάνω στον West... Damn. Δεν έχω παιξει κανα game, αλλα πρέπει να το σβήσω και να φτιάξω καινούργιο; Free Transfere δεν παιζει; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις