jakegate7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δεν νομίζω να υπάρχει απάντηση σε αυτό, ανάλογα τι αρέσει στον καθένα. για μένα πχ είναι ο singed , για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ο teemo. κρίμα και για τους c9. έχασαν με τον ίδιο τρόπο όπως οι fnc. μια ulti της nami , ένα bubble σε τρια άτομα, πιστεύω τους στοίχησαν την νίκη. ~1 ήθελαν ακόμη..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Guys ποιοι champions ειναι πιο fun to play? (πχ trynda, yi κλπ) shaco, lb , singed, blitz, ziggs, kassa, teemo Εγω τουλαχιστον με αυτους την βρισκω οταν δεν εχω σκοπο να tryhardαρω http://www.youtube.com/watch?v=_SQRFVn0XAY#t=1m21s 1
Andrew13_98 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 shaco, lb , singed, blitz, ziggs, kassa, teemo Εγω τουλαχιστον με αυτους την βρισκω οταν δεν εχω σκοπο να tryhardαρω http://www.youtube.com/watch?v=_SQRFVn0XAY#t=1m21s Singed έχω ήδη, suckαρα άσχημα χδ Πήρα tryndamere, όταν κοιτούσα πως δεν τον είχα μου έδινε την εντύπωση πως μου λείπουν βασικοί champs
Gomez7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ρε μαγκες που πηγε η επιλογη απο το client που εκανες spectate καλους players? 1
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Guys ποιοι champions ειναι πιο fun to play? (πχ trynda, yi κλπ) ετοιμάσου για μεγάλη λίστα και πάρε ιδέες. Βέβαια εξαρτάτε απο τα γούστα του καθενός οπότε οτι είναι fun to play για κάποιον δεν σημαίνει οτι είναι για όλους. Singed Shaco AD-crit Garen Supp Garen Supp Rengar Supp Fiddle Jungle Full AP Fiddle (ulti kai 1v5 xD) Blitz Teemo (με περισσότερη έμφαση σε ap και magic pen παρά σε attack speed. aka μανιταροναρκοπέδιο op) Cho-Gath AP Ezreal με clairvoyance και καλά snipes Fizz Twitch και jungle Twitch Ambulance Soraka (video) και οποιαδήποτε άλλη τρολιά μπορείς να σκεφτείς, είναι fun to play ρε μαγκες που πηγε η επιλογη απο το client που εκανες spectate καλους players? ελπίζω να την αφαίρεσαν προσωρινά λόγο worlds (που μάλλον αυτό θα έγινε). 1
Arbiter13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ετοιμάσου για μεγάλη λίστα και πάρε ιδέες. Βέβαια εξαρτάτε απο τα γούστα του καθενός οπότε οτι είναι fun to play για κάποιον δεν σημαίνει οτι είναι για όλους. Singed Shaco AD-crit Garen Supp Garen Supp Rengar Supp Fiddle Jungle Full AP Fiddle (ulti kai 1v5 xD) Blitz Teemo (με περισσότερη έμφαση σε ap και magic pen παρά σε attack speed. aka μανιταροναρκοπέδιο op) Cho-Gath AP Ezreal με clairvoyance και καλά snipes Fizz Twitch και jungle Twitch Ambulance Soraka (video) και οποιαδήποτε άλλη τρολιά μπορείς να σκεφτείς, είναι fun to play ελπίζω να την αφαίρεσαν προσωρινά λόγο worlds (που μάλλον αυτό θα έγινε). Supp Garen?
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ΘΕΕ ΜΟΥ. Abulance Soraka. Ειδικά με το νέο Patch που της δίνει 70% movement speed όταν κάποιος είναι κάτω απο 20% ζωή. Μόλις φτάσω Gold V (Silver 1 43 lp τώρα ^^) εχω φυγει για Teambuilder Soraka Jungle. Support Garen φαντάζομαι θα κάθεσαι στους θάμνους και θα βγαίνεις με το Spin?
nasos o psaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ΘΕΕ ΜΟΥ. Abulance Soraka. Ειδικά με το νέο Patch που της δίνει 70% movement speed όταν κάποιος είναι κάτω απο 20% ζωή. Μόλις φτάσω Gold V (Silver 1 43 lp τώρα ^^) εχω φυγει για Teambuilder Soraka Jungle. Support Garen φαντάζομαι θα κάθεσαι στους θάμνους και θα βγαίνεις με το Spin? πως ακριβως θα κανεις jungle με την soraka?
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι ένα άλλο προβλημα... Δεν έχω ιδέα, αλλά θα βρω κάποιο build. Φανταζομαι Mana Reg, cdr, και defences καθώς παίρνει λίγο ap από το armor και το magic resist. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2014 από Andrew13_98
silmarien Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 καθώς παίρνει λίγο ap από το armor και το mr. όχι.
Ακραίος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το Pink Ward είναι μυστικός πράκτορας της CIA. Ξέρει να κρύβεται. Confirmed on Saint's stream. Kappa
Spartan117 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ο Namei πολύ hype, απίστευτα μέτριος απέναντι στους Royal. Λες και βλέπω solo que είναι αυτές οι κινεζικες ομάδες ._. Θα φάνε πολύ ξύλο από τους NWS.
xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ειναι καλη ομαδα οι royal, δεν ειναι ευκολο να κερδισεις τον uzi αφου ολοι παιζουν για αυτον...πρεπει να χασουν τα lanes τους με μεγαλη διαφορα στο top και mid για να τον ριξεις... ο ραιζ παντως φαινεται να ειναι με διαφορα ο πιο αποτελεσματικος τοπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις