Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο Dyrus τόσο παθητικός και χέστης.

Ελπίζω να αλλάξει το meta και να παίζει picks που θα τον βιάζουν θέλει δε θέλει.

Επεξ/σία από Ακραίος
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δεν υπήρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν ειναι σχετικό, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν οπως και εκαναν

δεν θα πηγαιναν με την λογικη παω να χασω ετσι και αλλιως, ας χανανε αξιοπρεπως οκ συμφωνοι, απλα τους ειδα και τους ιδιους ξενερωμενους που ειτε απο κακη συννενοηση ειτε απο εναν παπαρα που εκανε τα δικα του και τους πηδηξε την προσπαθεια. Δεκτες οι πατατες του amazing στα πρωτα games οκ, αλλα στις 2-3 τελευταιες φασεις και σημαντικοτερες πιστευω το χεσε. Γνωμη μου παντα.

Όχι ρε μη λες τέτοια, εδώ από πάνω τον βγάλανε επιπέδου worlds και δεν είναι ούτε για diamond eune το παιδί.

Και δεν είναι γνώμη σου, έτσι είναι..

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.

Climbing Elohell Diary #3

Αγαπητό ημερολόγιο.

Aπο κει που τα ad ήταν viable γιατί οι αντίπαλοι μέχρι τα mid gold δεν είχαν ιδέα απο focus, τώρα τα πράγματα  άρχισαν να σκουραίνουν μιας και δεν υπάρχουν πραγματικά support εκει έξω οπότε και 10/0 να είμαι στο lane, αν δεν έχω tristana δε μπορώ να πω οτι θα κερδίσω 100% μιας και δεν υπάρχει peel/mikaels και γενικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για το ad ακόμα και αν είναι hyperfed. Στα high gold όλοι είναι ανερχόμενοι froggen και δεν έχει περιθώρια για teamwork.

Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε support να δώ πως θα πάει. Μέχρι στιγμής έχω δει τα πλέον αστεία ad αλλα τουλάχιστον με το support δίνω πλήρες vision/protect εκει που πρέπει οπότε το win rate είναι 80-90% στα 15-20 games που έχω παίξει.  Μάλλον θα πάω έτσι μέχρι mid platinum και μετά όταν θα υπάρξουν actual supports θα ξαναγυρίσω σε carry lanes (ή όταν κάποιος atallos κάνει το transfer).

Also throws. Throws everywhere. Τους ταισμένους να φοβάσαι. "Είμαι 12/2 squish θα κάνω 1v3". Παίρνει τα @@, ψοφάει και κάποιος άλλος που πήγε να τον βοηθήσει, 60sec death timer, Defeat. Οι περισσότεροι συνεχίζουν να μη θέλουν να κερδίσουν. Αυτα τα νέα απο το μέτωπο.

To be continued

http://euw.op.gg/summoner/userName=random

• Like 3
Δημοσ.

Μην κλάψεις μόνο.

Τον πήγαινα περισσότερο παλιά, τον πάω και τώρα.

Απλά τώρα έχει στήσει το σκηνικό με Έλενα-Nicktron και έχει αλλάξει πολύ το stream. Έχει χάσει την "ποιότητα" που είχε στην αρχή όταν είχε 150-200 viewer.

Όταν λέω ποιότητα για να μη με κράξετε εννοώ την ποιότητα του flame που έκανε και γενικά το όλο σκηνικό.

Ισχυει αυτο. Εναν χρονο πισω, τον περασμενο οκτωμβρη, ηταν πολυ καλυτερα γιατι ηταν κ πιο μικρος ο κυκλος.

Τωρα με τα καινουρια φρουτα που τα κουβαλαει σαν σακια με αλευρι στα views, το χανει κ ο ιδιος.

Δημοσ.

μάγκες ξέρετε τίποτα γι'αυτο?  https://www.youtube.com/watch?v=J5WONMYDV20&index=24

Απ'οτι διάβασα στα σχόλια όλοι γράφουν οτι δουλεύει κανονικά!! Λέτε να είναι safe ή θα έχει κανένα keylogger και το acc θα κάνει φτερά?

έκανα την ίδια ερώτηση btw στο φόρουμ του lol και έφαγα perma ban στο φόρουμ.... περαστικά μου... :(

Δημοσ.

μάγκες ξέρετε τίποτα γι'αυτο?  https://www.youtube.com/watch?v=J5WONMYDV20&index=24

Απ'οτι διάβασα στα σχόλια όλοι γράφουν οτι δουλεύει κανονικά!! Λέτε να είναι safe ή θα έχει κανένα keylogger και το acc θα κάνει φτερά?

έκανα την ίδια ερώτηση btw στο φόρουμ του lol και έφαγα perma ban στο φόρουμ.... περαστικά μου... :(

Μάλλον το acc θα κάνει φτερά!

Δημοσ.

Climbing Elohell Diary #3

Αγαπητό ημερολόγιο.

Aπο κει που τα ad ήταν viable γιατί οι αντίπαλοι μέχρι τα mid gold δεν είχαν ιδέα απο focus, τώρα τα πράγματα  άρχισαν να σκουραίνουν μιας και δεν υπάρχουν πραγματικά support εκει έξω οπότε και 10/0 να είμαι στο lane, αν δεν έχω tristana δε μπορώ να πω οτι θα κερδίσω 100% μιας και δεν υπάρχει peel/mikaels και γενικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για το ad ακόμα και αν είναι hyperfed. Στα high gold όλοι είναι ανερχόμενοι froggen και δεν έχει περιθώρια για teamwork.

Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε support να δώ πως θα πάει. Μέχρι στιγμής έχω δει τα πλέον αστεία ad αλλα τουλάχιστον με το support δίνω πλήρες vision/protect εκει που πρέπει οπότε το win rate είναι 80-90% στα 15-20 games που έχω παίξει.  Μάλλον θα πάω έτσι μέχρι mid platinum και μετά όταν θα υπάρξουν actual supports θα ξαναγυρίσω σε carry lanes (ή όταν κάποιος atallos κάνει το transfer).

Also throws. Throws everywhere. Τους ταισμένους να φοβάσαι. "Είμαι 12/2 squish θα κάνω 1v3". Παίρνει τα @@, ψοφάει και κάποιος άλλος που πήγε να τον βοηθήσει, 60sec death timer, Defeat. Οι περισσότεροι συνεχίζουν να μη θέλουν να κερδίσουν. Αυτα τα νέα απο το μέτωπο.

To be continued

http://euw.op.gg/summoner/userName=random

Btw ειμαι main support. Και μολις πηγα west. IGN Ason Unique. Ok μολις ειδα οτι με εκανες :P

• Like 1
Δημοσ.

50 cs διαφορα τα adc..αν σταματησει ο hai να πιανει ολα τα hooks του heart και το γκρουπαρουν θα το τελειωσουν γρηγορα !Μακαρι να το παρουν το πρωτο ματσακι..θα ειναι πολυ καλο ξεκινημα για την σειρα

edit:ACED

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...