SakafliaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο φίλος σου ο Στέλιος δεν παίζει με Κορεάτες pros αντίπαλος όμως, αλλά με platinum level solo queue. Και γω προφανώς υπερβάλλω και θέλω απλά να τονίσω το πόσο low είναι ο Amazing γι αυτό το επίπεδο. Για το θεό..
Tmark Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο Amazing έχει αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους jungler στην Ευρώπη-Αμερική. Τώρα σε τόσο υψηλό επίπεδο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ο καθένας μπορεί να κάνει κακά matches και να εκτεθεί. Μην τα μηδενίζουμε όλα.. 1
SakafliaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο Amazing έχει αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους jungler στην Ευρώπη-Αμερική. Τώρα σε τόσο υψηλό επίπεδο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ο καθένας μπορεί να κάνει κακά matches και να εκτεθεί. Μην τα μηδενίζουμε όλα.. Ο Nightblue, o Οddone, ο Meteos και 2-3 ακόμα είναι καλύτεροι. Μετά απ αυτούς ναι είναι πάρα πολύ καλός..
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 O Oddone και ο Meteos να πάει και να έρθει (αν και ο amazing αντικατέστησε τον ΤΟΟ για κάποιο λόγο), ο nightblue ο soloq hero που κολλάει; Μιλάμε για (απο ότι φαίνεται) την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Οποιονδήποτε θα έκαναν να φαίνεται bronzάς.
SakafliaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δε νομίζω ότι τον αντικατέστησε επειδή είναι καλύτερος τον Oddone ;/ Υποθέτω θα παίζουν και σ αυτούς κονε, βύσματα κλπ. Θα λέει ο Oddone μ έφαγαν τα κυκλώματα σαν τους ποδοσφαιριστές Ο Νightblue είναι καλύτερος όλων. Καppa
nasos o psaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 αμα το χασουν πριν το 15 και αυτο κλτερα να σηκωθουν οπως ειναι και να πανε για βαφλες 1
Pa0ki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πολύ stomping πέφτει φέτος στα games, καταντάνε βαρετά Μου φαίνεται η samsung το ψιλοχάρισαν το game από τα picks ακόμη 1
nasos o psaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν μπα να εισαι και ο θεος οποιος υποτιμησει τον αντιπαλο χανει 2
Andy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ουτε ιχνος waveclear οι τυποι..θελω stomp στο 4ο για να πω την αληθεια..
Andrew13_98 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οι TSM pushαρουν τοσο ανετα λες και οι ssw ειναι afk...
InfernoN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 bad communication there amazing, τα είπε όλα νομίζω αυτό, πολύ throw από τον συγκεκριμένο τυπά 1
Atallos1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν bo5 series ετσι κι αλλιως Δεν υπαρχει throw γιατι ποτε δεν κερδιζαν Και το 1 game που πηραν ειναι επιτευγμα 1
InfernoN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν bo5 series ετσι κι αλλιως Δεν υπαρχει throw γιατι ποτε δεν κερδιζαν Και το 1 game που πηραν ειναι επιτευγμα το δεν υπήρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν ειναι σχετικό, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν οπως και εκαναν δεν θα πηγαιναν με την λογικη παω να χασω ετσι και αλλιως, ας χανανε αξιοπρεπως οκ συμφωνοι, απλα τους ειδα και τους ιδιους ξενερωμενους που ειτε απο κακη συννενοηση ειτε απο εναν παπαρα που εκανε τα δικα του και τους πηδηξε την προσπαθεια. Δεκτες οι πατατες του amazing στα πρωτα games οκ, αλλα στις 2-3 τελευταιες φασεις και σημαντικοτερες πιστευω το χεσε. Γνωμη μου παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις