Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο φίλος σου ο Στέλιος δεν παίζει με Κορεάτες pros αντίπαλος όμως, αλλά με platinum level solo queue.

Και γω προφανώς υπερβάλλω και θέλω απλά να τονίσω το πόσο low είναι ο Amazing γι αυτό το επίπεδο.

Για το θεό..

Δημοσ.

Ο Amazing έχει αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους jungler στην Ευρώπη-Αμερική. Τώρα σε τόσο υψηλό επίπεδο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ο καθένας μπορεί να κάνει κακά matches και να εκτεθεί. Μην τα μηδενίζουμε όλα..

• Like 1
Δημοσ.

Ο Amazing έχει αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους jungler στην Ευρώπη-Αμερική. Τώρα σε τόσο υψηλό επίπεδο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ο καθένας μπορεί να κάνει κακά matches και να εκτεθεί. Μην τα μηδενίζουμε όλα..

Ο Nightblue, o Οddone, ο Meteos και 2-3 ακόμα είναι καλύτεροι.

Μετά απ αυτούς ναι είναι πάρα πολύ καλός..

Δημοσ.

O Oddone και ο Meteos να πάει και να έρθει (αν και ο amazing αντικατέστησε τον ΤΟΟ για κάποιο λόγο), ο nightblue ο soloq hero που κολλάει;

Μιλάμε για (απο ότι φαίνεται) την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Οποιονδήποτε θα έκαναν να φαίνεται bronzάς.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι τον αντικατέστησε επειδή είναι καλύτερος τον Oddone ;/

Υποθέτω θα παίζουν και σ αυτούς κονε, βύσματα κλπ. Θα λέει ο Oddone μ έφαγαν τα κυκλώματα σαν τους ποδοσφαιριστές :D

Ο Νightblue είναι καλύτερος όλων. Καppa

Δημοσ.

Πολύ stomping πέφτει φέτος στα games, καταντάνε βαρετά

Μου φαίνεται η samsung το ψιλοχάρισαν το game από τα picks ακόμη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν bo5 series ετσι κι αλλιως

Δεν υπαρχει throw γιατι ποτε δεν κερδιζαν

Και το 1 game που πηραν ειναι επιτευγμα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν bo5 series ετσι κι αλλιως

Δεν υπαρχει throw γιατι ποτε δεν κερδιζαν

Και το 1 game που πηραν ειναι επιτευγμα

το δεν υπήρχε καμια πιθανοτητα να κερδισουν ειναι σχετικό, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν οπως και εκαναν

δεν θα πηγαιναν με την λογικη παω να χασω ετσι και αλλιως, ας χανανε αξιοπρεπως οκ συμφωνοι, απλα τους ειδα και τους ιδιους ξενερωμενους που ειτε απο κακη συννενοηση ειτε απο εναν παπαρα που εκανε τα δικα του και τους πηδηξε την προσπαθεια. Δεκτες οι πατατες του amazing στα πρωτα games οκ, αλλα στις 2-3 τελευταιες φασεις και σημαντικοτερες πιστευω το χεσε. Γνωμη μου παντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...