Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχήν εννοείται ότι όταν λέω καλά εννοώ καλά για το επίπεδο μου Atalle..

Το ξέρω ότι δε θα μαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος απλά εμένα προσωπικά δε μ αρέσει.

Permabanned ούτε είναι ούτε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ ο Pantheon :P

Δες Link.png Site: εδώ χθες βράδυ τι έγινε..

Θεωρείται op ο Panth για ζούγκλα?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ακραίος τι έχεις κάνει στον hayate και τρως αυτόματα ban όταν σε βλέπει?

Την τελευταία φορά τον ρώτησα στο Chat.

"Αρχηγέ από το 1 μέχρι το 10 πόσο βαθμολογείς το κόμπλεξ που έχεις? "

Μάντεψε...

Δημοσ.

Απάντησε 10;

Απάντησε " Γιατί δεν είναι ο Ακραίος banned? Ποιος Moderator του το έβγαλε? Την επόμενη φορά που θα τον δω unbanned οι μισοί έχετε φύγει. Η απάντηση τα λέει όλα νομίζω.

Δημοσ.

Αδικια , ησουν δυνατος φαν του εσυ, δεν μπορω να σας βλεπω μαλωμενους.

Κατ αρχήν εννοείται ότι όταν λέω καλά εννοώ καλά για το επίπεδο μου Atalle..

Το ξέρω ότι δε θα μαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος απλά εμένα προσωπικά δε μ αρέσει.

Permabanned ούτε είναι ούτε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ ο Pantheon :P

Δες Link.png Site: εδώ χθες βράδυ τι έγινε..

Θεωρείται op ο Panth για ζούγκλα?

Παιζοντας μονο panth μην περιμενεις να κανεις καριερα. Αν ειναι να μαθεις ενα champ καλα, μαθε καποιο hypercarry τουλαχιστον. H λογικη του panth pick ειναι να δωσεις γρηγορο προβαδισμα στα lane σου early για να σε κουβαλησουν μετα. Αν ειναι αμπαλοι ομως δεν προκειται να γυρισεις πολλα games με pantheon. Αντε 1-2 με καμια τρελα πετυχημενη ulti , αλλα ως εκει.

Για jungle συγκεκριμενα, full ap amumu, khazix, wukong ισως και ww-vi. Σε χαμηλα elo κανεις ευκολη καριερα και με yi, χωρις κανενα ιδιαιτερο skill .

Δημοσ.

Vi, Rengar, Volibear και Υι παίζω επίσης.

Amumu, Khazix τους σιχαίνομαι απλά.

Δε νομίζω ότι είναι κάποιος απ αυτούς που ανέφερες περισσότερο hypercarry απ τον Pantheon. 

Ίσως μόνο ο Amumu σε συγκεκριμένα games.

Δημοσ.

Αδικια , ησουν δυνατος φαν του εσυ, δεν μπορω να σας βλεπω μαλωμενους.

Μην κλάψεις μόνο.

Τον πήγαινα περισσότερο παλιά, τον πάω και τώρα.

Απλά τώρα έχει στήσει το σκηνικό με Έλενα-Nicktron και έχει αλλάξει πολύ το stream. Έχει χάσει την "ποιότητα" που είχε στην αρχή όταν είχε 150-200 viewer.

Όταν λέω ποιότητα για να μη με κράξετε εννοώ την ποιότητα του flame που έκανε και γενικά το όλο σκηνικό.

Δημοσ.

Καλησπερα, εκανα transfer EUW χθες και επειδη νιωθω πολυ "μονος"(no homo :D) κανετε add για τιποτα Normals κτλ αν θελετε.

Gold 4 currently.

IGN: Ason Unique

Δημοσ.

Μην κλάψεις μόνο.

Τον πήγαινα περισσότερο παλιά, τον πάω και τώρα.

Απλά τώρα έχει στήσει το σκηνικό με Έλενα-Nicktron και έχει αλλάξει πολύ το stream. Έχει χάσει την "ποιότητα" που είχε στην αρχή όταν είχε 150-200 viewer.

Όταν λέω ποιότητα για να μη με κράξετε εννοώ την ποιότητα του flame που έκανε και γενικά το όλο σκηνικό.

Δίνετε πολύ σημασία σε έναν παρακμιακό loner....ξέρω παλικάρι που όσες ατάκες βγάζει σε ένα game δεν της βγάζει αυτός σε 3 stream. Γιατί πολύ απλά βγάζει "χιούμορ" γυμνασιόπαιδου "πωπω τι είπε για την μανα σουυυυυυυυυυυυυυυ". Δεν είναι καν αστείος ώστε να τον απολαύσεις απλά θα ρίξει πέντε χιλιάδες μπινελίκια και το ένα θα είναι μια ατακούλα που μπορεί να σκάσει χαμόγελω...kk next...

Η "συνεργασία" του με τα άλλα δύο κανάλια σας δείχνει τι κοινό ψάχνει και τι άτομα θέλει στο stream. Τέλος....

Δεν άλλαξε το διαμάντι της underground Twitch σκήνης και έγινε mainstream για να ξεπουληθεί για τα followers. Φόλα ήταν και φόλα παραμένει...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...