sistah Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ο Γκαρεν στα ranked ''παταει'' καλα? Μην μπεις ranked με το που πας lvl 30, θα την πατησεις οπως και οι περισσοτεροι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Για εμενα μπες ρανκ και ξεσκισε το.Οκ τα ρανκ σε bronze v ειανι σαπια[οχι οτι σε αλλα elo ειναι πολυ καλυτερα]αλλα χιλλιες φορες απο το να παιξεις νορμαλ.Θα μαθεις καλυτερα στο να δοκιμαζεις πραγματα στα ρανκ αποτι στα νορμαλ.Και ναι,να δοκιμασεις πραγματα στο bronze .Δεν παει και πιο κατω ,και αν οι συμπαικτες σου κλαινε ,αστους να κλαινε,δυστηχως ειναι τοσο χαμηλο το ελο αυτο που κανονικα θα επρεπε να το κανουν carry 1vs 5 [και silveras το κανει] 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Kαι μετα θα ειναι ενας ακομα απο τους χιλιαδες που εχουν κακιστο MMR , δεν μπορουν να ανεβουν κ παρατανε το game μετα απο καμια 500αρια games στο bronze η στο silver 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Απτα νορμαλ παντως δε θα μπει ποτε στη soloq λογικη. Δηλαδη κλαινμαιν και να χασεις, tryhard δεν χρειαζεται, οι μισοι του αντιπαλοι θα παιζουν για να δοκιμασουν οτι μλκια τους κατεβαινει στο κεφαλι, οπως συνηθως γινεται στα νορμαλς κι αυτος θα νομιζει οτι rularei, οποτε κανει outplay μια AP leona στο τοπ ξερωγω. Γενικα ειναι καλυτερα να ριχθει tryhard vs tryhard , δηλαδη soloq, για να μπαινει και στη λογικη του lol γενικοτερα. Τα normals μονο για να δοκιμαζει τους free week champs και να μαθαινει τι κανουν κλπ. Πχ, απτα normals δε θα ασχοληθει ποτε του να μαθει να φαρμαρει γιατι δεν εχει λογο να το κανει και ειναι ακρως βαρετο για εναν αρχαριο, μεχρι να το μαθει. Ουτε τα objects θα μαθει, γιατι δεν θα ενδιαφερουν ουτε τον ιδιο, ουτε τους συμπαικτες του. Εδω παιζω εγω normals με gold/plat συμπαικτες και δεν ασχολουνται με drake κλπ γιατι μπαινουν για να παιξουν 30-40mins ξυλικι και να μην εχουν εννοια να tryhardαρουν. Τα παραπανω κρινοντας απτον εαυτο μου που με το που πατησα 30 μπηκα ranked εχοντας παιξει συνολιακ 3-4 champs (πιο yolo δε γινοταν δηλαδη). Το 1ο season εγινε ακριβως οτι λεει ο atalos, αλλα σιγα σιγα ασχοληθηκα να βελτιωσω τις χοντρες παπαριες που εκανα, κατι που δεν προκειται να το εκανα αν επαιζα normals γιατι δε θα υπηρχαν tiers/divisions για να μου "δειξουν" οτι ειμαι στα σκ@τ@ ως παιχτης και πρεπει να αλλαξω καποια πραγματα. Τωρα που ξερω τα στοιχειωδη για το game, εχω σταματησει το soloq και σπαμαρω normals για να μαθω champs πλεον και να ξαναμπω οποτε βρω ωρα και ορεξη. 2
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν μαθαινεις να τρεχεις χωρις πρωτα να μαθεις πως να περπατας Ας κλεισει πρωτα καμια 400 games στα normals , να παρει λιγο μυρωδια απο το game . Οχι συγκεκριμενα ο Arbiter , ο οποιοσδηποτε . Με 20 champions , χωρις runes κ με μηδενικη γνωση του παιχνιδιου σε ενα actual game απλα θα καταδικασει τον εαυτο του να παιζει 2 σεζον για να ξεφυγει απο τον βαλτο με τα σκατα Μια χαρα θα μαθει να φαρμαρει αν επικεντρωθει σε αυτο , μια χαρα θα μαθει να κανει οτιδηποτε αν βαλει μικρα-μικρα goals στο παιχνιδι του . Δεν χρειαζεται να tryhardaρει η να κανει καριερα στα normals Γνωμη μου 5
kamasoutra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγώ παράδειγμα άρχσα s2 και είπα να μπώ s3 ranked που ένιωθα ότι είχα πιάσει το νόημα ,κάντο και εσύ έτσι δεν χρειάζεται να βιαστείς να παίξεις ranked.Όταν είσαι έτοιμος χώσου ,θα μάθεις πολλά για το παιχνίδι που δεν είναι μόνο ξύλο αλλά objectives.
Arbiter13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://www.probuilds.net/guide/NA/1217221003/492066 Καλες runes για Yasuo top?
vag10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τα ίδια με yasuo mid αλλά δεν πολυτραβάει στο top 1
MavroManitari Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν μαθαινεις να τρεχεις χωρις πρωτα να μαθεις πως να περπατας Ας κλεισει πρωτα καμια 400 games στα normals , να παρει λιγο μυρωδια απο το game . Οχι συγκεκριμενα ο Arbiter , ο οποιοσδηποτε . Με 20 champions , χωρις runes κ με μηδενικη γνωση του παιχνιδιου σε ενα actual game απλα θα καταδικασει τον εαυτο του να παιζει 2 σεζον για να ξεφυγει απο τον βαλτο με τα σκατα Μια χαρα θα μαθει να φαρμαρει αν επικεντρωθει σε αυτο , μια χαρα θα μαθει να κανει οτιδηποτε αν βαλει μικρα-μικρα goals στο παιχνιδι του . Δεν χρειαζεται να tryhardaρει η να κανει καριερα στα normals Γνωμη μου Ως πρώην "Πήγα 30 ας πάρω όλους τους 450IP παίκτες και ντου για ranked λέγοντας μόνο δύο lanes που ξέρω για την ώρα" δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.... Από την άλλη κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω είναι να διαλέγει πλέων draft pick γιατί στο blind θέλει x2-x3 παιχνίδια για να μάθεις κάτι επειδή και να δέρνεις Platinum και να είσαι 28lvl δεν λέει κάτι εφόσον ο άλλος μπήκε για χαβάλε οπότε δεν θα σου "διδάξει" τίποτα. Ενώ στο draft σοβαρεύει λίγο πιο πολύ γιατί στην ουσία χρησιμοποιήται ως ranked simulation. 1
παπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 http://www.probuilds.net/guide/NA/1217221003/492066 Καλες runes για Yasuo top? Μη πας με yasou top. Δες αυτο http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_attributes 1
Cpkdemian Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 παιδια εγω ενα πραγμα ξερω. απο τοτε που μπηκε το master league το mmr εχει παει πατο. απο d3 επεσα σε d5 και κοντεψα demote platinum 1 .
παπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Για εμενα μπες ρανκ και ξεσκισε το.Οκ τα ρανκ σε bronze v ειανι σαπια[οχι οτι σε αλλα elo ειναι πολυ καλυτερα]αλλα χιλλιες φορες απο το να παιξεις νορμαλ.Θα μαθεις καλυτερα στο να δοκιμαζεις πραγματα στα ρανκ αποτι στα νορμαλ.Και ναι,να δοκιμασεις πραγματα στο bronze .Δεν παει και πιο κατω ,και αν οι συμπαικτες σου κλαινε ,αστους να κλαινε,δυστηχως ειναι τοσο χαμηλο το ελο αυτο που κανονικα θα επρεπε να το κανουν carry 1vs 5 [και silveras το κανει] Βασικά εγώ έχω πανω απο 4κ games σε normals. Ολά έγιναν πριν βγει το συστημα με τα devisions. Άρχισα ranked στο s4 και τώρα έχω 500 game σε ranked. Αυτή είναι η εμπειρία μου, και απόψεις μου για ranked/normal. Εαν θες να περάσεις καλά, τραβά normal. Εαν θες να μάθεις εναν champ ( να τον χειρίζεσαι βρε παιδι μου) τραβά normal Το ranked απο την αλλη είναι πραγματικα αλλη ιστορία, είναι περισσότερο θέμα στρατηγικής. Είναι το πως θα κανειςντην διαφορά. Κάτι το όποιο με τον συνδιασμό του rank, δεν θα σε κανει να περάσεις καλά .
Andy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2hzbxx/apdo_hits_rank_1_in_china_winning_1m_cny/ o καλυτερος solo queuer ever!
makiss8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ο Γκαρεν στα ranked ''παταει'' καλα? μονο για να καουνταρει ρένε. πιστευω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 μονο για να καουνταρει ρένε. πιστευω Kαι jax count-αρει o garen αλλα who cares, o jax ειναι timebomb ακομα κι αν μεινει πισω στην αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις