Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

THanks re φιλε,ναι κανω quit γιατι ειναι σιγουρες ητεες μερικες[παιρνουν οτι γουσταρουν].Οποτε αυτο ηταν.

Φαντάσου ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι παίζουν ΜΟΝΟ Killer Champs. Π.χ εγώ είμαι άψογη με τους Junglers/Assassins, και πολλές φορές μπαίνω επειδή έχω όρεξη να παίξω τα Champs μου.

Σίγουρα, τα Picks -most of the times- αποφασίζουν την κατάληξη του Game.. αλλά για να μην μπόρεσες και εσύ να καλύψεις το Gap με ένα Support/Tank (Φαντάζομαι) έτσι και αυτοί δεν το νιώθουν και δεν το παίρνουν. Θα χάσουμε, το ξέρω, αλλά δεν τους κατηγορώ γιατί και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.

Με Tank δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά, μόνο μερικά Support παίζω. (βλ. Janna)

Πρόβλημά μου, γι'αυτό καλά Games μπορώ να παίζω μόνο με τη Clan μου.

Δημοσ.

Φαντάσου ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι παίζουν ΜΟΝΟ Killer Champs. Π.χ εγώ είμαι άψογη με τους Junglers/Assassins, και πολλές φορές μπαίνω επειδή έχω όρεξη να παίξω τα Champs μου.

Σίγουρα, τα Picks -most of the times- αποφασίζουν την κατάληξη του Game.. αλλά για να μην μπόρεσες και εσύ να καλύψεις το Gap με ένα Support/Tank (Φαντάζομαι) έτσι και αυτοί δεν το νιώθουν και δεν το παίρνουν. Θα χάσουμε, το ξέρω, αλλά δεν τους κατηγορώ γιατί και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.

Με Tank δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά, μόνο μερικά Support παίζω. (βλ. Janna)

Πρόβλημά μου, γι'αυτό καλά Games μπορώ να παίζω μόνο με τη Clan μου.

Μα δεν ειναι οτι δεν παιρνει κανεισ support[το κλαυτερο ratio το εχω οταν παιρνω support]το θεμα ειναι οτι εχουμε solo top και παιρνει και ο αλλος

Δημοσ.

τελικα παιζει μεγαλο ρολο απο τι champs αποτελειτε η ομαδα σου αλλα και απο τους παιχτες πχ σε ενα game εχω 20 kills/3 deaths/10 assists ενω σε ενα αλλο εχω 5/15/3 παντα με τον ιδιο champ!

πω εκανα ενα game με xin zhao και ειχα 2.5 attack speed και 30 τοις εκατα life steal δεν πεθαινα με τιποτα!

Δημοσ.

τελικα παιζει μεγαλο ρολο απο τι champs αποτελειτε η ομαδα σου αλλα και απο τους παιχτες πχ σε ενα game εχω 20 kills/3 deaths/10 assists ενω σε ενα αλλο εχω 5/15/3 παντα με τον ιδιο champ!

πω εκανα ενα game με xin zhao και ειχα 2.5 attack speed και 30 τοις εκατα life steal δεν πεθαινα με τιποτα!

Γιατι οι αλλοι δεν ηξξεραν να παιζουν,για αυτο δεν πεθαινεις με αυτο το build

Δημοσ.

Το είδαμε και αυτό...

Surrender στο 13..

Όλα τα lanes πανηγύρι και ήταν ~20-1 team score στο 12. Οπότε λένε οι άλλοι "we surrender, we stay at base, go break mid...."

Ότι να'ναι σε αυτό το παιχνίδι πραγματικά. Ότι fking νά'ναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...