Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα είναι τι ψάχνει καθένας. Εγώ πλέον όταν παίζω ντότα μου σπάει τα νέυρα που μερικοί ήρωες είναι καταδικασμένοι στα lanes. Μου τη σπάει που μετά από πέντε spells το πολύ πάπαλα ο ήρωας , πρέπει να γεμίσω πάλι μάνα. Επίσης μου τη σπάνε τα λίγα αντικείμενα για κάθε ήρωα. Δεν μπορώ να τον παραμετροποιήσω όπως θέλω. Σίγουρα έχει και πολλά καλά , αλλά αν θέλω να παίξω 40 λεπτά , παίζω λολ. Αν θέλω να χτυπιέμαι από leaver σε dc και μέσα σε μια μέρα να έχω παίξει 3 5v5 μετρημένα, παίζω ντότα.
THEMACHINE Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα είναι τι ψάχνει καθένας. Εγώ πλέον όταν παίζω ντότα μου σπάει τα νέυρα που μερικοί ήρωες είναι καταδικασμένοι στα lanes. Μου τη σπάει που μετά από πέντε spells το πολύ πάπαλα ο ήρωας , πρέπει να γεμίσω πάλι μάνα. Επίσης μου τη σπάνε τα λίγα αντικείμενα για κάθε ήρωα. Δεν μπορώ να τον παραμετροποιήσω όπως θέλω. Σίγουρα έχει και πολλά καλά , αλλά αν θέλω να παίξω 40 λεπτά , παίζω λολ. Αν θέλω να χτυπιέμαι από leaver σε dc και μέσα σε μια μέρα να έχω παίξει 3 5v5 μετρημένα, παίζω ντότα. Παίξε HoN που είναι DOTA style χωρίς leavers kai dc.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Έχω παίξει αλλά θεωρώ πως το LoL πήγε βήματα μπροστά το είδος και έχω μείνει με αυτό. Το HON είναι καλό και ζηλεύω πολλά από τα features αλλά το LoL έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπω το genre.
Evgenios1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχει περασει κανεις σας το σημερινο patch; Εγω τρωω ενα error στο 96% ειμαι ο μονος; αν θέλετε να διαβάσετε τα patch notes και τις αλλαγές που θα έχουν μερικα champions το επόμενο patch κλικ εδώ. xaxa Τι καναν στο teemo.. IMBA Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2010 από Evgenios1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ναι μια χαρά πέρασε...
klainmaingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Veigar <3 Πόσο γαμάτος; Πόσο; Τον έπαιξα σήμερα (δυστυχώς μιας και τελειώνει η free week του) πρώτη φορά και ερωτεύτηκα. Μπαίνει στους top αγαπημένους μου ήρωες. Must buy επειγόντως και αυτόν και τον <3<3<3 kennen.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τον έπαιξα σήμερα πρώτη φορά και ερωτεύτηκα. πόσες φορές ρε γίγαντα?
klainmaingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 πόσες φορές ρε γίγαντα? :lol::lol: Μπές απόγευμα για κάνα game. Είχα καμια βδομάδα να μπώ με τα τρεξίματα :\
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μίλα στο msn και 8α μπω
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Shaco. Ο Πειρατής είναι περίεργο τρένο. Και όχι από τα γρήγορα.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Shaco. Ο Πειρατής είναι περίεργο τρένο. Και όχι από τα γρήγορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 αρκεί να ξέρεις να παίζεις, αλλιώς ψωμί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 αρκεί να ξέρεις να παίζεις, αλλιώς ψωμί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις