Arbiter13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πως μπορω να δω ποσα wards βαζω σε καθε game?
Atallos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κανεις click στο game που θες στο match history Στο site που θα ανοιξει , πατα την καρτελα Statistics , στο 4ο tab προς τα κατω δειχνει τα wards
MavroManitari Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 oh και ένα tip που δυστυχώς έπρεπε να το ζήσω για να το μάθω... Ότι και να κάνεις ότι και να γίνει... ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ RANKED 2
GeorgeGK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτησω,τι ειναι το meta? Το meta είναι το πως παίζεται το παιχνίδι αυτή την περίοδο! Δηλαδή αν παίζουν tank top είναι επειδή έτσι είναι το meta αυτή την περίοδο! Αλλάζει ανάλογα με τα patch και τις αλλάγες που γίνονται στο παιχνίδι! 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το θεωρητικο πλαισιο που καθοριζει τον τροπο παιχνιδιου. Πχ το 1 top, 1 jungle, 1 mid, 2 bot ειναι το τωρινο meta. Αν πανε 2 mid , τοτε εισαι out of meta, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι λαθος. Meta υπαρχει και για τα roles, πχ στο bot παει adc με supp, στο mid συνηθως apc , στο τοπ κατι πιο tanky. Meta υπαρχει και στα picks, πχ η leona στο τωρινο meta παιζεται ως supp. Το meta αλλαζει με τον καιρο, για την ακριβεια το αλλαζουν οι ιδιοι οι παικτες. Ο alistar μεχρι πριν 2 μηνες ηταν μονο supp, το τελευταιο 2μηνο ομως παιζεται και ως top. Πριν 2 μηνες θα ησουν out of meta με ali top, τωρα εισαι στο meta. 1
Tobajara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτησω,τι ειναι το meta? Όλη η θεωρητική συζήτηση για το πώς παίζεται το παιχνίδι. Matchups, builds, lanes κλπ. Ό,τι είναι τα συστήματα στο ποδόσφαιρο χοντρά-χοντρά. 2
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 @ MiDi_MiLiZPlatinum 4 περσι και θυμηθηκα 1 μηνα πρωτου τελειωσει η season να παιξω ranked.Με support. Eξυπναδες το sistah.Γι'αυτο και spammαρω Vi στο Gold 3 μπας και φυγω απο το gold που σιχαινομαι τοσο, μα τοσο πολυ.Απο περσι το σιχαινομουν.Τα quotes του atallou ειναι αυτο ακριβως που θελει το gold: Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αναλυση για χαζα solo q games , ειδικα στο gold Το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις group κ tf ΑΝ αυτο ειναι εφικτο Σκοτωνεις 1-2 κ αυτοματα παιρνεις objective . Rinse and repeat Χωρις objectives , δεν κερδιζεις Η αγνοια για το τι να κανει καποιος , προερχεται απο την αμαθεια κ απο την ελλειψη κρισης Vision και objectives ειναι το Solo Q , τιποτα παραπανωΗ υπεραναλυση βλαπτει Χανω games ενω ειμαστε μπροστα σε gold/kills/lvl , ξαφνικα το game χανεται πανηγυρικα.Γιατι οσο χασομερουσαν οι δικοι μου,οι αντιπαλοι περνανε free towers.Αμα σου παρουν τα πρωτα towers απο καθε lane και η ομαδα δεν wardαρει,αυτοματα δεν εχεις vision στις ζουγλες αρα δεν μπορεις να ξεμυτισεις ευκολα.Φευγουν απο τα lanes τους για να κυνηγησουν 5 ατομα εναν αντιπαλο και τα αλλα lanes μενουν αδεια.Οσο γινεται αυτο οι αντιπαλοι pushaρουνκαι μεχρι να κανει recall o δικος μου μετα απο το κυνηγητο, εχουνε φτασει στα inhib towers.Καπου εκει χανεται το game τις περισσοτερες φορες και το μονο που διαβαζω ειναι report this and that.Aυτοι, δεν θα μαθουν ποτε τι λαθη κανανε. Γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι παντα φταινε οι αλλοι. 100%.Σε αλλα games ακουνε καμια φορα τα calls.Τρωμε τον jungler? Κανω ping τον δρακο. 3 uncontested δρακους πηραμε aka x3 free gold και xp.Τους spamαρω ''push carefully''.Αμα τους πω group και το κανουν, πεταω την σκουφια μου.Κανουμε fight, αμα παει καλα συνεχιζουμε το pushing, αλλα πρεπει να τους pingαρω 20 φορεςνα κανουν back on time γιατι δεν πατανε το tab να δουνε ποτε βγαινουν οι αντιπαλοι.Rinse and repeat οπως ειπε και ο atallos.Τους λες και ενα gj team και παιζουν και καλυτερα μην σου πω.Αμα δεν derpαρεις στα fights, η παραπανω μεθοδος ειναι αρκετη για να φτασεις πιο κοντα στην νικη imo.Και τελος, τουλαχιστον ως (temp) jungler, δεν βασιζομαι στο support ουτε για τα pinks ουτε για baron/drake control.1-2 wards σε καθε back και ησυχαζει το κεφαλι μου. Βαρεθηκα να γραφω "ward ppl". 1
dNt^ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για support stream που είπε κάποιος είναι ένα παλικάρι που streamάρει καθημερινά www.twitch.tv/izadorcas Δίνει αρκετά tips για το botlane γενικότερα. Streamάρει νομίζω από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 κάθε μέρα (χωρίς να παίρνω κι όρκο για το πότε ξεκινάει όμως)
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις είδα το fnatic vs omg game με τα αποτυχημένα backdoors Epic throw
kamasoutra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν έχω μία ερώτηση καλή .. παίζω lee και βλέπω σε streams που wardάρουν πολύ γρήγορα ,συνήθως εγώ οταν το κάνω νιώθω ένα delay που πιθανώς να είναι λόγω να μην βρήκα το σωστό range με την μία.Απλά βλέπω που το κάνουνε τόσο γρήγορα και απορώ μήπως έχουνε άλλον τρόπο. Δείτε και αυτό το βίντεο με την kata παράδειγμα . Βέβαια πρέπει να έχει χαμηλό ping λόγω κορέας και να έχει παιχτεί κάποιο edit αλλά και πάλι το κάνει so fast!!
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Pretty sure macro + 8 ping Αν δεν κανει macro , τοτε εχει απλα epic reaction time
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 στανταρ παίζει με μάκρο δεν υπάρχει αυτό που κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις