nrkmaiden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το ip boost λεει τιποτα? xp αξιζει αμα θες να ανεβασεις account γρηγορα αλλα καλυτερα να μη τα χρησιμοποιησεις ακομα και τα 2
kamasoutra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Είδα που το συζητάτε και δέν νομίζω πώς ισχύει η λογική φτιάχνω νέο acc για να ανέβω γρήγορα ,αυτό ίσως να ίσχυε πέρισυ που αν ήσουνα βετεράνος με το ζόρι έπαιρνες 15 lp.Στην σεζόν αυτήν σου δίνει ακόμα και 25 πολλές φορές σε νίκη ,για παράδειγμα έχω σύνολο κάπου 600 παιχνίδια το είχα αφήσει plat 4 επειδή είχα κουραστεί και τώρα μέσα σε 2 εβδομάδες κανονικά πήγα diamond V. Με λίγα λόγια ανεβαίνεις πλέον χαλαρά ,αρκεί να το κάνεις όμορφα και σωστά.
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι απο εσας εχετε κολλησει στο gold και δεν ανεβαινετε, ειναι γιατι:1) δεν βλεπετε το map2) δεν βαζετε wards3) δεν ξερετε τι να κανετε στο mid game4) δεν συμμαζευεστε να pushαρετε/κανετε fightMια ζωη περιφερονται σαν τις αδικες καταρες κοιτωντας τα πουλακια.Kαημο το εχω.2 πραγματα ειναι: push και vision.push και vision. push και vision. push και vision.Με τα wards εχεις vision για 3 λεπτα, με τα towers εχεις perma.Mπαρακαλω πολυ, δειτε streams.Δινουν καλα μαθηματα για το τι πρεπει να κανει μια ομαδα σε καθε φαση του game.Εducation. 4
Andrew13_98 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι απο εσας εχετε κολλησει στο gold και δεν ανεβαινετε, ειναι γιατι: 1) δεν βλεπετε το map 2) δεν βαζετε wards 3) δεν ξερετε τι να κανετε στο mid game 4) δεν συμμαζευεστε να pushαρετε/κανετε fight Mια ζωη περιφερονται σαν τις αδικες καταρες κοιτωντας τα πουλακια. Kαημο το εχω. 2 πραγματα ειναι: push και vision.push και vision. push και vision. push και vision. Με τα wards εχεις vision για 3 λεπτα, με τα towers εχεις perma. Mπαρακαλω πολυ, δειτε streams. Δινουν καλα μαθηματα για το τι πρεπει να κανει μια ομαδα σε καθε φαση του game. Εducation. Ούτε στο Gold δεν τα ξέρουν αυτά τα βασικά; :ο Μόλις διέλυσες τα όνειρα μου (jk) 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι απο εσας εχετε κολλησει στο gold και δεν ανεβαινετε, ειναι γιατι: 1) δεν βλεπετε το map 2) δεν βαζετε wards 3) δεν ξερετε τι να κανετε στο mid game 4) δεν συμμαζευεστε να pushαρετε/κανετε fight Mια ζωη περιφερονται σαν τις αδικες καταρες κοιτωντας τα πουλακια. Kαημο το εχω. 2 πραγματα ειναι: push και vision.push και vision. push και vision. push και vision. Με τα wards εχεις vision για 3 λεπτα, με τα towers εχεις perma. Mπαρακαλω πολυ, δειτε streams. Δινουν καλα μαθηματα για το τι πρεπει να κανει μια ομαδα σε καθε φαση του game. Εducation. tier/div? Κατα τ'αλλα το "push και vision" δεν βοηθαει ιδιαιτερα εναν golda που περιφερεται σαν την "αδικη καταρα", αρα πιθανως δεν ξερει τι του γινεται. Και αντε πες με τα wards κατι γινεται κι ας τα βαλει και σε ακυρα σημεια, το push ομως δεν λεει κατι. Πως, που, ποτε; Αll mid και push απτο 10ο min; Splitpush; Απλα greedy στο lane τους ολοι για να το πουσαρουν; Ποιο lane να pusharoun; Μετα απο ενα καλο tf να πανε για push ή για baron. Καθε game εχει πολλες ιδιαιτεροτητες και η καθε οδηγια μπορει να ειναι διαφορετικη απο λεπτο σε λεπτο. Τη μια μπορει να συμφερει να πουσαρεις και την αλλη να αφησεις το push για να παρεις αλλο object. Αναλογα ποιοι ειναι ζωντανοι κι απτις 2 ομαδες, σε ποιο σημειο βρισκονται με ποσο hp/mana , τα respawn timers αυτων που ειναι dead, το πώς παει το game κλπ κλπ κλπ, 10δες παραγοντες. Γενικα το push ειναι τοσο γενικο οσο και το "destroy their nexus". Θα συμφωνησω στο stream παντως κρινοντας εξ'ιδιων. Επαιζα για μηνες σαν bronzας , βρηκα χρονο να παρακολουθησω καποια streams και απο s4 πηγα g3 με 50-60 games. Σταματησα να παρακολουθω streams και απλα εχω μεινει στο επιπεδο του gold, μπορει και πιο κατω οσο περναει ο καιρος και δεν ασχολουμαι να βελτιωθω. Ακομα πιο καλη ιδεα ειναι να παρακολουθησετε streamers που παιζουν τα champs/lanes που θελετε να παιξετε κι εσεις, παραλληλα με το knowledge για το game θα μαθετε και πως να παιζετε το champ σας. Δυστυχως πολλοι βαριουνται, προτιμουν να παιξουν 200 games που θα κανουν παντα τα ιδια λαθη, παρα να δουν 10 matches σε stream και να γινουν καλυτεροι. Εκ πειρας κι αυτο. 1
Atallos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αναλυση για χαζα solo q games , ειδικα στο gold Το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις group κ tf ΑΝ αυτο ειναι εφικτο Αλλιως απλα θελει picks , αλλα για αυτο χρειαζεται vision . Τα picks ειναι το πιο ευκολο πραμα στο solo q που ο καθενας κανει οτινανικα πραματα . Σκοτωνεις 1-2 κ αυτοματα παιρνεις objective . Rinse and repeat Χωρις objectives , δεν κερδιζεις 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλη ιδεα θα ηταν να φτιαχτει μια λιστα με καλους και active streamers atm, τουλαχιστον για να ασχοληθουν οσοι εχουν τη διαθεση να το κανουν (μιας που βλεπω και αρκετο νεο αιμα που αναζητα infos/tips για το παιχνιδι). Για αρχη θα προτεινω εγω εναν τυπο που δεν streamαρει, αλλα ανεβαζει μια στο τοσο παιχνιδια του στο youtube. Ελληνας (αρα κομμενη η δικαιολογια τυπου δεν παρακολουθω επειδη δεν καταλαβαινω αγγλικα ), παιζει κυριως mid/adc/supp, οχι σε κανενα super duper elo (euw plat), αλλα εχει και προσφερει enough knowledge για εναν που θελει να ξεκινησει να παρακολουθει . Και το βασικο, μιλαει, δεν λεει παπαριες, δεν κανει trash talking/flame και γενικα δεν πληττεις παρακολουθωντας τον. https://www.youtube.com/playlist?list=PLlalozVyzAJxexrWlony2f0V2FsJLr6av Δευτερον, (τον εχω αναφερει ξανα). Και streamer και youtuber. d1 στον NA, main tryndamere top, τρελα mechanics πανω στο champ. Τροπος παιχνιδιου που αν τον ακολουθησεις με 2-3 συγκεκριμενα champs, σε συνδυασμο με το guide που εχει φτιαξει, πας κυριολεκτικα free gold (ακομα κι αν το επιπεδο σου ειναι silver V) και απο κει και περα αν βελτιωθεις πιστευω ως και plat με ενα pick που ειναι almost out of meta. https://www.youtube.com/user/iTzHaoZ/videos
klainmaingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά βασικά πλέον στα mainstream streams περισσότερο troll games βλέπεις παρά πως να μάθεις το παιχνίδι. Θα πάει ο άλλος με infinity edge garen να drop ballz στο inner turret και θα πετάει το game γιατί νομίζει οτι είναι ο επόμενος trick. Η θα παίζει μόνο kha zix/pantheon jungle στο silver και θα αναρωτιέται γιατί δεν είναι challenger 850lp. Troll games και 1/2 champs wonders. Για να κερδίζει κάποιος χωρίς cheese θέλει σφαιρική γνώση του παιχνιδιού και "σοβαρή" προσέγγιση ακόμα και αν αυτό είναι μέσα απο fun. Afaic wingsofdeath/voyboy/oddone και γενικά mains που παίζουν για το παιχνίδι και όχι για τα views. Το βλέπω, με το κάνω/φιλτράρω/προσαρμόζω αυτό που βλέπω στο game είναι μέρα με τη νύχτα. Meanwhile at elohell. http://www.lolking.net/summoner/euw/27511953#matches
SakafliaC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες είδα ίσως το καλύτερο game που έχω δει ποτέ, εξαιρώντας τα wordls, lcs κλπ. Site: Το πρώτο game που έπαιξε Khazix. Τους είπε ότι θα κουβαλήσει μόλις πάει 16 και πραγματικά το παλικάρι δεν έκανε λάθος σε ολόκληρο το game από ένα σημείο και μετά. Επίσης έκατσα και έψαξα την enemy ahri αυτόν τον pobelter γιατί ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο mid. Και είναι No2 στο NA rank, πραγματικά παρακάλαγα να μην τελειώσουν.
Alt3rnative Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εχετε να προτεινετε καποιο καλο stream για support που ειναι το main μου;
Alchemist` Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι απο εσας εχετε κολλησει στο gold και δεν ανεβαινετε, ειναι γιατι: 1) δεν βλεπετε το map 2) δεν βαζετε wards 3) δεν ξερετε τι να κανετε στο mid game 4) δεν συμμαζευεστε να pushαρετε/κανετε fight Mια ζωη περιφερονται σαν τις αδικες καταρες κοιτωντας τα πουλακια. Kαημο το εχω. 2 πραγματα ειναι: push και vision.push και vision. push και vision. push και vision. Με τα wards εχεις vision για 3 λεπτα, με τα towers εχεις perma. Mπαρακαλω πολυ, δειτε streams. Δινουν καλα μαθηματα για το τι πρεπει να κανει μια ομαδα σε καθε φαση του game. Εducation. Μπλα, μπλα, μπλα... Το λοιπόν: Ο καθένας έχει την δική του άποψη για το τι γίνεται και το τι πρέπει να γίνει ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι. Αν και πολλές επιλογές είναι συνήθως αυτονόητες και θα φαινόταν σωστές στο 90% των παικτών, υπάρχουν διάφορες απόψεις για το ποιά ενέργεια είναι καλύτερη ανά πάσα στιγμή. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν διαφορετικές ομάδες, διαφορετικά picks και παίζουμε και το ίδιο το παιχνίδι. Ειδάλλως θα πατούσαμε auto-resolve στο game και θα βλέπαμε τον νικητή. Πάμε τώρα παρακάτω: 1) Κάθε απόφαση ενός παίκτη στο παιχνίδι βγαίνει συμπερασματικά. Δηλαδή κρίνει την θέση του/ items/ champ/ ρόλο/ κτλπ που διαθέτει και αποφασίζει το τι είναι βέλτιστο για να κάνει. 2) Για να πάρει κανείς σύντομα αυτές τις αποφάσεις (όπως και τις παίρνει) λειτουργεί εμπειρικά. Δεν κάθεται δηλαδή να κάνει τα maths για το αν θα πάρει περισσότερο gold από τα golems, ή από το να μείνει στο Lane για να φαρμάρει εναντίων των αντιπάλων. Αν τον συμφέρει να κάνει recall και το πως π.χ. αυτό θα επηρεάσει τα waves. κτλπ κτλπ κτλπ 3) Όσο πιο γνώστης είναι κάποιος στο παιχνίδι, και όσα καλύτερα mechanics έχει τόσο καλύτερα μπορεί να κρίνει τις παραπάνω καταστάσεις και να οδηγηθεί στην σωστή απόφαση. 4) Επειδή λίγα πράγματα έχουν αφεθεί στην τύχη (όπως π.χ. ένα crit) η σωστή απόφαση (η καλύτερη λέξη είναι βέλτιστη απόφαση) είναι συνήθως μία. Ή τέλος πάντως υπάρχουν ελάχιστες αψεγάδιαστες επιλογές. 5) Όσο πιο πολλοί είναι οι καλοί παίκτες σε ένα παιχνίδι, τόσο πιο κοντά θα κινούνται όλοι στις αποφάσεις τους, αφού όπως προείπα το βέλτιστο Play είναι συνήθως ένα. 6) Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όσο πιο χαμηλά κατεβαίνουμε σε ELO τόσο πιο πολύ διίστανται οι γνώμες και τόσο πιο λίγο consistency υπάρχει στις ενέργειες του team συνολικά. 7) Όπως και να 'χει πάντως, η καλύτερη επιλογή για μια ομάδα θα ήταν να πάρει μια απόφαση συνολικά και να κινηθεί μαζί. Επειδή όμως ούτε υπάρχει η διάθεση, αλλά ούτε και η δυνατότητα να πείσει ο ένας τον άλλο για το πιο call είναι καλύτερο, ο καθένας κάνει τα δικά του. Αυτό είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Εάν λοιπόν εγώ σ' ακούσω και κάνω push και βάζω wards, και η ομάδα μου θεωρεί καλύτερο το να φαρμάρει το Jungle μας αντί να πάρει objectives (μένει ανεκμεταύλευτο το pressure που δημιουργώ), το μόνο που θα καταφέρω είναι να feedάρω. EDIT (ξέχασα την τελευταία πρόταση): Σε κάθε περίπτωση λοιπόν δεν μπορώ να κάνω force στην ομάδα μου το call που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει, ούτε να συμβεί και το ανάποδο. Οπότε ακόμη και αν εγώ δεν κινούμαι άσκοπα όπως λες, μπορεί να καταστήσει άσκοπη την κίνησή μου η ομάδα μου. Σίγουρα βοηθάει το να δω άλλους να παίζουν σωστά το παιχνίδι. Το παραπάνω πρόβλημα όμως δεν θα αλλάξει είτε δω 7 εκατομμύρια stream, είτε παίζω μόνο με bots επί 4 σεζόν. Υ.Γ. Άσε που πολλές φορές, βλέπουνε μερικοί τα pro plays στο lcs και προσπαθούν να τα εφαρμόσουν σε άλλα team comps, ή σε φάσεις που δεν μπορούν να γίνουν. Π.χ. από προχθεσινό game: Βλέπει ο άλλος (o jungler μας) τα drakes στα 3 level που παίρνουν στο worlds. Παίρνουμε ένα Kill στο bot και ζητάει να πάμε dragon στο 4ο λεπτό. Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση εκείνη την στιγμή αφού είναι safe objective. Τι να το κάνω ρε φίλε όμως όταν δεν μπορούν ο Jungler και το supp να διαχειριστούν το aggro του dragon? Μένουν με 10hp έρχεται το Mid των αντιπάλων και παίρνει 2 kill δώρο. 3
Atallos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εχετε να προτεινετε καποιο καλο stream για support που ειναι το main μου; Impakt Hanjaro Valkrin ( Παιζει κ jungling αρκετα ) Aphromoo Gleeb Δεν θυμαμαι αλλον που να κανει active streaming atm κ ειναι κ ελαχιστα γνωστος . Παιζει να μου ξεφευγει καποιος @ Alchemist Δεν χρειαζεται να υπαρχουν διαφορες αποψεις , μιας κ δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις στο παιχνιδι . Το παιχνιδι ειναι απλο , δυσκολο το κανουν οσοι δεν ξερουν να το παιζουν . Η αγνοια για το τι να κανει καποιος , προερχεται απο την αμαθεια κ απο την ελλειψη κρισης Vision και objectives ειναι το Solo Q , τιποτα παραπανω Η υπεραναλυση βλαπτει Ως side note , τα stream οντως βοηθανε . Αν καποιος θελει να ανεβει , μπορει να το κανει αντιγραφοντας αυτο που βλεπει . Δεν χρειαζεται να κανει τιποτα δικο του , αντιγραφοντας απλα μπορει καποιος να παει Diamond σε χρονο μηδεν 3
Tobajara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Impakt Hanjaro Valkrin Aphromoo Krepo? Ελληνικά.
klainmaingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Krepo? Ελληνικά. Δυστυχώς streamάρει σπάνια τελευταία λόγω worlds αλλα ναι γενικά είναι beast. 2
Atallos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κανει active streaming atm λογω Worlds για αυτο κ δεν τον εβαλα Σε κανα 2 μηνες θα ξαναμπει σε streaming mode κ μετα παλι θα αρχισει το LCS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις