Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μ αρέσει η λογική σου αλλά πολλά παιχνίδια online δεν επιτρέπουν πολλαπλούς λογαριασμούς. (Η riot δεν μπαναρει γι αυτο)

Πρέπει να αποδειχθεί πως το ίδιο άτομο παίζει από το ίδιο account οπότε πιασ' τ αυγό και κούρευτο...

Δεν ξέρω κάποιο γνωστό παιχνίδι που να απαγορεύει δύο παιδιά να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στο ίδιο σπίτι.

Δημοσ.

Πρέπει να αποδειχθεί πως το ίδιο άτομο παίζει από το ίδιο account οπότε πιασ' τ αυγό και κούρευτο...

Δεν ξέρω κάποιο γνωστό παιχνίδι που να απαγορεύει δύο παιδιά να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στο ίδιο σπίτι.

Σχεδον οτι Online-game εχω παιξει,απαγορευε την χρηση 2 αccounts απο το ιδιο pc/συνδεση internet!

Για αυτο ρωτησα :)

Δημοσ.

Σχεδον οτι Online-game εχω παιξει,απαγορευε την χρηση 2 αccounts απο το ιδιο pc/συνδεση internet!

Για αυτο ρωτησα :)

Ειναι αδυνατο απο την ιδια συνδεση να σου απαγορεψει 2ο account, για τον απλουστατο λογο οτι οταν μιλαμε για online games πολυς κοσμος παιζει απο netcafe.

dualbox μπορει να απαγορευοταν σε καποια παιχνιδια (οπως και στο lol το client το ιδιο δε σε αφηνει να σηκωσεις dualbox), αλλα αλλο αυτο και αλλο το να διατηρεις ανω του ενος accounts.

Δημοσ.

Πριν 2-3 χρονια που επαιζα Ikariam,απαγορευοταν να εχεις 2 αccounts στην ιδια συνδεση(στον ιδιο server) και επρεπε να στειλεις κατι σαν mail στους admins/Gm κτλπ......πολλα Browser games ειναι ετσι!

• Like 2
Δημοσ.

Πριν 2-3 χρονια που επαιζα Ikariam,απαγορευοταν να εχεις 2 αccounts στην ιδια συνδεση(στον ιδιο server) και επρεπε να στειλεις κατι σαν mail στους admins/Gm κτλπ......πολλα Browser games ειναι ετσι!

Ε καμία σχέση τα browser games με το LoL και τα καθορισμένα ως "online games"...είναι σαν να συγκρίνεις ψαρόβαρκα με αυτοκίνητο υπό το πρίσμα πως και τα δύο είναι "οχήματα".

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...