jakegate7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί έχει γίνει pick αλλα δεν έχει παιχτεί ακομα το παιχνίδι για να μετράει στο win rate
MavroManitari Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μ αρέσει η λογική σου αλλά πολλά παιχνίδια online δεν επιτρέπουν πολλαπλούς λογαριασμούς. (Η riot δεν μπαναρει γι αυτο) Πρέπει να αποδειχθεί πως το ίδιο άτομο παίζει από το ίδιο account οπότε πιασ' τ αυγό και κούρευτο... Δεν ξέρω κάποιο γνωστό παιχνίδι που να απαγορεύει δύο παιδιά να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στο ίδιο σπίτι.
Arbiter13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να αποδειχθεί πως το ίδιο άτομο παίζει από το ίδιο account οπότε πιασ' τ αυγό και κούρευτο... Δεν ξέρω κάποιο γνωστό παιχνίδι που να απαγορεύει δύο παιδιά να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στο ίδιο σπίτι. Σχεδον οτι Online-game εχω παιξει,απαγορευε την χρηση 2 αccounts απο το ιδιο pc/συνδεση internet! Για αυτο ρωτησα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σχεδον οτι Online-game εχω παιξει,απαγορευε την χρηση 2 αccounts απο το ιδιο pc/συνδεση internet! Για αυτο ρωτησα Ειναι αδυνατο απο την ιδια συνδεση να σου απαγορεψει 2ο account, για τον απλουστατο λογο οτι οταν μιλαμε για online games πολυς κοσμος παιζει απο netcafe. dualbox μπορει να απαγορευοταν σε καποια παιχνιδια (οπως και στο lol το client το ιδιο δε σε αφηνει να σηκωσεις dualbox), αλλα αλλο αυτο και αλλο το να διατηρεις ανω του ενος accounts.
Arbiter13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν 2-3 χρονια που επαιζα Ikariam,απαγορευοταν να εχεις 2 αccounts στην ιδια συνδεση(στον ιδιο server) και επρεπε να στειλεις κατι σαν mail στους admins/Gm κτλπ......πολλα Browser games ειναι ετσι! 2
Arbiter13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Madlife κ Shy live στο Azubu Πολυ λιγα views!
Andy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πφφφφ δεν προλαβα τον Madlife... εχει τα videakia απο κατω αμα πατησεις εκει που λεει videos 1
MavroManitari Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν 2-3 χρονια που επαιζα Ikariam,απαγορευοταν να εχεις 2 αccounts στην ιδια συνδεση(στον ιδιο server) και επρεπε να στειλεις κατι σαν mail στους admins/Gm κτλπ......πολλα Browser games ειναι ετσι! Ε καμία σχέση τα browser games με το LoL και τα καθορισμένα ως "online games"...είναι σαν να συγκρίνεις ψαρόβαρκα με αυτοκίνητο υπό το πρίσμα πως και τα δύο είναι "οχήματα". 2
Atallos1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κ τα ειχα ποσταρει σε διαφορετικο link , το infographic διαβαζεται πιο ευκολα Runes/Masteries/Items για top απο τα πρωτα 2 groups των Worlds http://www.ongamers.com/articles/runes-masteries-and-items-for-the-top-laners-of-gr/1100-2236/ 3
Tobajara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το IP boost είναι ακριβώς αυτό που λέει, είναι περίπου σα να παίρνεις τα IP από 10 wins of the day. Κρίνε εσύ αν συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις