Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ηρθε ο καιρος να παρω shaco :mrgreen: και να αρχισω να δοκιμαζω καποια builds.παιζει κανεις τον συγκεκριμενο να προτεινει κανα guide η οτιδηποτε?

Shaco ειναι μονο viable jungling,αν θες να κανεις lane μην τον αρχισεις καθολου

Δοκιμασε αυτο Jungle Shaco οχι απο την αρχη,αλλα μετα την μεση του build εκει που λεει Jungle remake UPDATE - [12.4.11]

Για να κανεις βεβαια το double buff θελει πολλη προπονηση οποτε δεν θα στο προτεινα για αρχη

Edit:Για οποιον κανει Jungling και δεν εχει δευτερο monitor η δυσκολευεται να κανει timer τα buffs,dragon,baron ενα πολυ χρησιμο tool

Απλα πατατε πανω και αρχιζουν τα timers

Για να λειτουργησει θελει bordeless window

Jungler Timer Tool

• Super Moderators
Δημοσ.

άντε από αύριο αρχίζει το refund, παίζει να πάρω Ahri & Fizz με τα ip που έχω τώρα + το refund των dodge runes :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιο refund? :o

βγαίνει το dodge από το game και δίνουν πίσω τα IP που δώσαμε για να πάρουμε dodge runes :P

820X9=7380 IP :-D

Δημοσ.

αύριο επιτέλους 50% το μόνο αξιόλογο του Taric...

Nαι τα αλλα skins ουτε για κοριτσακια δεν ειναι.

Εκτος του οτι ειναι gayika και ασχημα!

Δημοσ.

Δεν μπορωωωω.Ρε παιδια ειναι η τεταρτη φορα .

Ειμαι 1306 ελο[με 17 νικες παραπανω αλλα τεσπα],και επαιξα ενα παιχνιδι.Τελικα μετα απο 50 λεπτα παιχνιδιου καταφερα και το κερδισα.Στο τελος που μου δειχνει τα στατιστικα ,εγραφε

1306+13

Παω στο προφιλ μου ,και παλι ειμαι 1306

Δεν μου εδωσε ουτε ποντο,Ειναι η 4 φορα που το παθαινω και θεωρω για αυτο ειαμι τοσο χαμηλα ακομα[+17 νικες 1306 ελο].Ξερει κανεις τιποτα?Εστειλα μυνημα στο support μπας και με βοηθησουν.

Δημοσ.

Δεν γινεται να μην μετρησει η νικη

Προφανως σου εχουν κολλησει τα stats σου και δεν εχει ανανεωθει με την νικη σου,αλλιως δεν γινεται

Δημοσ.

Δεν γινεται να μην μετρησει η νικη

Προφανως σου εχουν κολλησει τα stats σου και δεν εχει ανανεωθει με την νικη σου,αλλιως δεν γινεται

ΤΗν νικη την μετρα.ΤΟυς ποντους δεν μου δινει,ακι ουτε θα τους δωσει[μου εχει συμβει αλλες 4 φορες]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...