παπι Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν το πανε με την δημοτικοτητα, τοτε καλυτερα μην βγαζουν νεους champ, ας κανουν rework τους μη δημοφυλεις....
MavroManitari Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι πολυ απλα δε παιζεται. Τεταρτος με τη χειροτερη δημοτκοτητα Πάντως παίζει ο ψυχολογικός παράγοντας άπειρα λόγο...δεν το βρίσκω τυχαίο οι 4 που δείχνεις να είναι όλοι εκτρώματα...
sistah Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κανουν και τα 2, και νεους champs και reworks.Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να φρεσκαρουν εναν παναρχαιο champ με καθυστερημενο kit. 4
nrkmaiden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κανουν και τα 2, και νεους champs και reworks. Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να φρεσκαρουν εναν παναρχαιο champ με καθυστερημενο kit. Π.χ Victor. Εχουμε δει τιποτα για αυτον; Λεει τπτ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν το πανε με την δημοτικοτητα, τοτε καλυτερα μην βγαζουν νεους champ, ας κανουν rework τους μη δημοφυλεις.... Eχε υποψιν σου οτι την riot θα τη συμφερε να βγαλει νεα champs αντι να δουλεψει πανω στα reworks καποιων που υπαρχουν ηδη. Το οτι καθονται και δουλευουν πανω σε champs που εδω και μηνες βρισκονται στον καδο σκουπιδιων του game, μονο ως θετικο μπορει να κριθει. 1
evxxc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αnd this is kids why you should never watch τον ανάπηρο τον "αρχηγό" Δεν πρέπει να είστε κομπλεξικοί... προσωπικά δεν έχω θέμα με τον τυπά γιατί ξέρω να φιλτράρω τα μηνύματα και δεν είμαι κάνα πρόβατο που πάω με τα λεγόμενά του. Ο τύπος έχει αρκετή πλάκα (πολλές φορές που φωνάζει μου την σπάει γιατί είναι κουραστικός, κατά τα άλλα όμως έχει ένα μικρό ενδιαφέρον!)
Ακραίος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πάνω που ήθελα να δω Wickd's Irelia vs Riven πάνε και κάνουν lane swap pfff......
Arbiter13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Draaaaaaven λεει τιποτα? Σκεφτομαι να τον παρω.....
nasos o psaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 αυτην την tristana γτ δεν την κανουν ban?
Ακραίος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 αυτην την tristana γτ δεν την κανουν ban? Νόμιζε θα την κάνει shutdown με τον Lucian του και το εξαιρετικό του build. Kappa Edit: Χωρίς IE στο 45 το σκουπίδι. 1
nasos o psaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 πηγε πρωτο ιτεμ bt πως να μην γινει θηριο η trist δεν ξερω λες και παιζουν solo q και δοκιμαζουν build
nasos o psaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 με ignite εναντιον zed θα παει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις