Ακραίος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το συγκεκριμένο game ήταν leona vs the world μόνο και μόνο απο πείσμα. 3 inhib μας down κτλ αλλα never surrender etc οπότε και κερδίθηκε στο 60. Εξ ου και η έλλειψη sightstone πουλήθηκαν τα πάντα για το last fight. Γιατί πήγες Sunfire και όχι Frozen Heart ενώ είχες Jax/Trynda/Cait απέναντι? Ρωτάω μιας και δεν παίζω συχνά support.
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί πήγες Sunfire και όχι Frozen Heart ενώ είχες Jax/Trynda/Cait απέναντι? Ρωτάω μιας και δεν παίζω συχνά support. Ειλικρινά ήμουν τόσο παντού στο χάρτη που δε μπορώ να πω οτι σκέφτηκα και ιδιαίτερα το build. Είχα το randuins, το active, το proc απο το gauntlet και μετά το fh θα ήταν overkill. Ούτως η άλλως ο trynd με το που εφτανε κοντά μου δεν είχε ελπίδα μιας και ήταν full squish οπότε προτίμησα να κάνω και λίγο dmg μιας και πάντα ήμουν εκει μέσα. Τώρα εντάξει 1/100 games θα χρειαστεί να πάει εκεί so yeah. O Brand ήταν dc ανα 2 λεπτά, ο garen spammaρε ff απο το 20 γιατί ήταν 0/7. Γενικά δεν ήταν ήρεμο game. Τεσπά long story short τα πάντα κερδίζονται σε αυτά τα elo όσο στραβά και να πάνε στην αρχή. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα throw.
Arbiter13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.twitch.tv/nicktron Oh boy.....
Ακραίος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ειλικρινά ήμουν τόσο παντού στο χάρτη που δε μπορώ να πω οτι σκέφτηκα και ιδιαίτερα το build. Είχα το randuins, το active, το proc απο το gauntlet και μετά το fh θα ήταν overkill. Ούτως η άλλως ο trynd με το που εφτανε κοντά μου δεν είχε ελπίδα μιας και ήταν full squish οπότε προτίμησα να κάνω και λίγο dmg μιας και πάντα ήμουν εκει μέσα. Τώρα εντάξει 1/100 games θα χρειαστεί να πάει εκεί so yeah. O Brand ήταν dc ανα 2 λεπτά, ο garen spammaρε ff απο το 20 γιατί ήταν 0/7. Γενικά δεν ήταν ήρεμο game. Τεσπά long story short τα πάντα κερδίζονται σε αυτά τα elo όσο στραβά και να πάνε στην αρχή. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα throw. Και εγώ παίζω από τέτοια acc Silver-Gold και ειλικρινά ή θα πας τρένο και θα κάνουν ff στο 20 ή θα σου βγει η πίστη να τους πείσεις να προσπαθήσουν να κερδίσουν γιατί αυτοί 95% προσπαθούν να χάσουν. http://www.twitch.tv/nicktron Oh boy..... Είναι αγόρι ή κορίτσι? Λέει ότι θα μπορούσε να είναι μοντέλο? Οκ δεν κρίνω ανθρώπους από την εμφάνιση αλλά αυτός δεν πάει καλά. Γιατί έχει δημιουργηθεί τέτοιο θέμα με τον αρχηγό?
haris013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχα θεός ο αρχηγός και η έλενα! τον τρολάρουν άσχημα μαζί με όλο το army! έχω λιώσει! χαχαχα
MavroManitari Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ βλέπω κάτι τούμπανα donations να πέφτουν μάλλον αυτός σας τρολλάρει όλους
Arbiter13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι donatιons,απλα follow ειναι στο twitch!
haris013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ βλέπω κάτι τούμπανα donations να πέφτουν μάλλον αυτός σας τρολλάρει όλους χαχαχα fake είναι, τον κάναν ρόμπα 2-3 μέρες πριν για τα donation
nasos o psaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τι καταντια ειναι αυτη λες και βλεπω μεσημεριανο στο αλτερ εθνικος σταρ εναντιον ταμπακι 5
zeniath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τύπος έχει περάσει τον Wingsofdeath σε viewers έλεοR!
Luxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν παω να δω τα στατιστικα της season μου λεει 154 νικες και 148 ηττες. Δλδ κοντα στο 52% Οταν ομως βγαινει η screen μετα το τελος του αγωνα, μου δειχνει 154 νικες, 153 ηττες, το ιδιο δειχνει και στο op.gg, δλδ κατω απο 51% Γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα;
haris013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τι καταντια ειναι αυτη λες και βλεπω μεσημεριανο στο αλτερ εθνικος σταρ εναντιον ταμπακι όχι είναι χειρότερο, λες και βλέπω σάκη ρουβά του πειραιά VS mr μπούτια στο extra 3 2
MavroManitari Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχα fake είναι, τον κάναν ρόμπα 2-3 μέρες πριν για τα donation Το θέμα είναι πως τουλάχιστον εσένα σε "τρόλλαρε". Εγώ και τόσοι άλλοι αν δεν ανέβαζες το λινκ εδώ δεν θα το βλέπαμε... Η αρνητική διαφήμηση έχει κάνει θαύματα (βλ. Bieber) και μια χαρά τον υπηρετήσατε. Και αυτόν και το άλλο το ζώο τον "αρχηγό" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις