Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετικά με το Utillity mastery και το last spell Meditation? κάπως έτσι

Τελικά αυτό κάνει Coodlown ΜΟΝΟ τα spells ? Αν ναί πιστεύω ότι δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά στο mastery tree...

Ερώτηση 1) όπου υπάρχει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στα Spell παίρνει + από τα Ability Power item και όπου υπάρχει ΠΡΑΣΙΝΟ παίρνουν + από τα Attack Damage items σωστά?

Όταν έχεις διαλέξει ένα champion που ένα του ability ειναι +Πορτοκαλι και ένα +Πρασινο μπορείς να κάνεις focus σε ένα από τα δύο build ή γενικά χτίζεις λίγο απο όλα?

Ερώτηση 2) Παρατηρώ σε διάφορα site που δίνουν build's και guides σου λένε κάποια core items ... όλα ωραία και καλά όμως όταν το παιχνίδι ξεφύγει σε διάρκεια και κάποια στιγμή τα έχεις πάρει όλα ... αρχίζει και stackarei gold .... Τότε τί κάνεις? Εκτός από το να παίρνεις full potions υπάρχει γενικά κάποιο item suggestion για τέτοιες καταστάσεις ή σε καταστάσεις που έχεις feedαριστεί αρκετά?

To last spell στο Utility Tree ειναι το Mastermind και μειωνει τα CDs μονο στα Summoner Spells(Flash,Ignite κτλ)

1)Ναι ετσι ειναι οπως το αναφερεις

Εξαρταται πως θελεις να χτισεις τον χαρακτηρα σου,μπορει να θελεις να τον κανεις hybdrid,δηλαδη να εχεις και ΑD αλλα και AP ταυτοχρονα.Ολα ομως εξαρτωνται ομως σε τι ratio ειναι το AD και το AP του καθε ability γιατι μπορει καποιο απο τα δυο να μην ειναι πολυ και ετσι να μην αξιζει να πας hybrid

2)Tα core builds σε πολλα guides ειναι το standard,περιπου,build για εναν χαρακτηρα σε ενα τυπικο game.

Ολα τα items η σχεδον ολα εξαρτωνται απο το πως τα πας εσυ και η ομαδα σου στο παιχνιδι αλλα και στο τι εχεις απεναντι σου.

Οταν πχ εισαι feedaρισμενος με καποιον champ που δινει πονο μπορεις να τελειωσεις γρηγορα το game λιγο πολυ μονο σου

Οταν καποιος εχθρος ειναι υπερβολικα feedαρισμενος θα θελεις να παρεις items ετσι ωστε να τον κανεις counter οσο αυτο ειναι δυνατον

Τα items ειναι πολυ situational,μην παιρνετε ενα guide και το κανετε copy paste σε καθε game

Δημοσ.

Τα νευρα μου

Ημουν 1306,κερδισα και μου γραφει διπλα στο ονομα μου +12.Παω να δω τους ποντους μου και γραφει 1311.ΑΠο ποτε 1306 +12 κανει 1311?Ελεος,ξεχνανε να δωσουν τους ποντους ή παιζει κατι αλλο?Το να χανω παιχνιδι και να μου κοβει 14 ποντους παντα και να κερδιζω και να μου δινει 6 δεν ειναι λιγο αδικο?

Δημοσ.

Το ability power δίνει στα πράσινα και το attack damage στα πορτοκαλί. Μην μπερδεύεστε.

Επίσης ότι και να λένε οι οδηγοί δεν υπάρχει standard early build.. ανάλογα με το τι έχεις απέναντι/τι items βγάζουν οι απέναντι/τι έχεις στην ομάδα κανονικά πρέπει να κανονίζεις το build σου. Ακόμα και τα starting items είναι πολύ σχετικά. Δεν θυμάμαι ας πούμε την τελευταία φορά που πήγα με doran's ring σε lane άσχετα αμα όλοι οι οδηγοί το προτείνουν σαν πρώτο για casters. Ανάλογα και τον champion βέβαια. Επίσης οι περισσότεροι οδηγοί τείνουν να σε βγάζουν ξερό glass cannon. Λίγο μυαλό για defensive items δε βλάπτει. Ιδιαίτερα στα normals/elo hell δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ούτε για cover ούτε για τίποτα. Every man on his own δυστυχώς.

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο οταν παω να συνδεθω στο lol μου βγαζει συνεχεια μαυρη εικονα και δεν μπορω να μπω να σε καμια κατηγορια(προφιλ,shop,game...) και αναγαζομαι να κλεινω το πργραμμα καμια 15αρα φορες μεχρι να φτιαξει το οποιο ειναι εκνευριστικο και κουραστικο μπορει καποιος να βοηθησει;;

να και μια εικονα

Link

Δημοσ.

Ολυμπιακος πρεπει να ειναι !

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να παίξω WW / Singed / Sona ( με την Sona κάπως τσούλαγε) καταλήξαμε στο 980 ranked ... περαστικά μας :)

Στο Solo/Due πάντως το παιχνίδι δεν είναι όσο σοβαρό θα περίμενα... :(

Δημοσ.

Το 980 είναι χαμηλά. Μη περιμένεις τίποτα σοβαρό εκεί.Και γενικά σε ένα παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. ΜΕτά το 1800 το συζητάμε ή με ομάδα όπου εκεί είναι το πλέον σοβαρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...