Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενδεικτικο παιχνιδι αυτο των TSM vs TPA για το πως το vision > everything

Μπααα... απλά η TSM δεν είναι καμιά ομάδα σαν την DP να τους κάνεις ότι θέλεις.

Έχει γίνει πολύς ντόρος με τους σκισκομάτιδες και για αυτό δεν τους χωνεύω.

Δημοσ.

Που να σκάσεις, το τουρνουά δεν θα το πάρουν Κινέζοι!!! (*Chinchancho, pls dont ban me for this)!  

Αρκετές πιθανότητες έχει η ΝΑ :(, δεν πολυελπίζω για Ευρώπη! 

*Ειρωνικό σχόλιο προς Riot

Αφενός είναι Κορεάτες, αφετέρου δεν έχει αρκετές πιθανότητες η NA.

Δημοσ.

Μετά από 8-9 μήνες αποχής αποφάσισα να κάνω τα 10 ranked games μου... Τι το ήθελα; Στα 7 που έπαιξα σήμερα, στα 5 είχαμε leaver/afk ενώ στα άλλα 2 είχαν οι αντίπαλοι. Και κάπως έτσι από 3-0 έγιναν τα games 5-5 και με έβγαλε Gold V dammit...

Δημοσ.

Αφενός είναι Κορεάτες, αφετέρου δεν έχει αρκετές πιθανότητες η NA.

Οπότε=>, FANATIC ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΝΤΣΑΝΤΣΟΝ!

Άμα ΝΑ είναι Bad (και αφού λένε ότι Europe is worst than NA) τότε είναι σιγουράκι ότι θα πάει στα Kινεζάκια (Kορεάτες) .. :(

* Πιο προσβλητικό είναι το "Κινεζάκια" από το "Κορεάτες" για αυτό τους λέω Κινέζους!

Δημοσ.

Ποιο ηταν το site που βλεπουμε ποσο καιρο θελουμε μεχρι να πεσουμε σε inactivity; Ειχε αναφερθει πιο πριν αλλα δε ξερω ποσες σελιδες πισω

Δημοσ.

Ποιο ηταν το site που βλεπουμε ποσο καιρο θελουμε μεχρι να πεσουμε σε inactivity; Ειχε αναφερθει πιο πριν αλλα δε ξερω ποσες σελιδες πισω

Στο op.gg μπορεις να δεις ποτε ηταν το τελευταιο σου ranked (υπολογιζοντας οτι σε inactivity πεφτεις σε 4 βδομαδες) και γενικως να δεις τα match σου αρκετους μηνες πριν.

Δημοσ.

Πάντως , έπρεπε να έχουνε καθιερώσει μια ειδοποίηση στον client που να σε προειδοποιεί. Δε γίνεται να μπαίνω μετά από διακοπές lol  μία μέρα πριν φάω το decay να παίξω ένα νορμαλ και να μην αναφέρει τίποτα για inactivity. Μόνο στα ranked team μου φαίνεται στέλνει ειδοποίηση.

Δημοσ.

Όποιος παίζει Yi θεωρείται Noob/Unskilled κλπ.

Όποιος πραγματικά ξέρει να παίζει Υι δεν είναι καθόλου Νοοb/Unskilled. Ο Master Yi θέλει πιο πολύ στρατηγική σε αντίθεση με άλλους Jungler όπως Amumu όπου απλά κάνεις Q-R at right time.

Δεν φτάνει μόνο να μπεις την σωστή στιγμή στο fight ΑΛΛΑ πρέπει να προβλέψεις τι θα σου κάνουν, συγκεκριμένα:

- Χώνεσαι στον Ezreal και κάνει Ε+Φλας, τον κυνηγάς;  εξαρτάται! συνήθως αλλάζεις στο καπάκι target μέχρι να γεμίσει το Q όπου επιστρέφεις πάλι σε αυτόν. (όσο εγώ έχω άλλον ταργετ, ούτε αυτός μπορεί να βαράει την τεαμ επειδή είναι Outofrange)

Δεν υπάρχει κάποιο "βιβλίο" που θα σου μάθει τι θα κάνεις... η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και "βλέπεις και πράττεις".

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι:

Αφού θεωρείτε τους Yi Players Unskilled, Noobs κλπ... εσείς γιατί κάνετε pick 2-3 Champions με Hard CC; 1 δεν φτάνει;;;...

Eσείς που λέτε τους άλλους Unskilled, Noob κλπ είστε οι Skilled & Pro, τόσο πολύ φοβάστε και κάνετε τέτοια Pick? 

Δημοσ.

Όποιος παίζει Yi θεωρείται Noob/Unskilled κλπ.

Όποιος πραγματικά ξέρει να παίζει Υι δεν είναι καθόλου Νοοb/Unskilled. Ο Master Yi θέλει πιο πολύ στρατηγική σε αντίθεση με άλλους Jungler όπως Amumu όπου απλά κάνεις Q-R at right time.

Δεν φτάνει μόνο να μπεις την σωστή στιγμή στο fight ΑΛΛΑ πρέπει να προβλέψεις τι θα σου κάνουν, συγκεκριμένα:

- Χώνεσαι στον Ezreal και κάνει Ε+Φλας, τον κυνηγάς;  εξαρτάται! συνήθως αλλάζεις στο καπάκι target μέχρι να γεμίσει το Q όπου επιστρέφεις πάλι σε αυτόν. (όσο εγώ έχω άλλον ταργετ, ούτε αυτός μπορεί να βαράει την τεαμ επειδή είναι Outofrange)

Δεν υπάρχει κάποιο "βιβλίο" που θα σου μάθει τι θα κάνεις... η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και "βλέπεις και πράττεις".

Αφού θεωρείτε τους Yi Players Unskilled, Noobs κλπ... εσείς γιατί κάνετε pick 2-3 Champions με Hard CC; 1 δεν φτάνει;;;...

Eσείς που λέτε τους άλλους Unskilled, Noob κλπ είστε οι Skilled & Pro, τόσο πολύ φοβάστε και κάνετε τέτοια Pick? 

really?

Δημοσ.

Για να κανουμε outplay τους παιχταραδες που pickaroun yi.

Κατα τ'αλλα κανεις εδω μεσα δεν ειπε noobades αυτους που παιζουν yi, οποτε τσαμπα η γκρινια. Το flame που τρως ingame για το αν ειναι noobades αυτοι που παιζουν yi, δεν θα στο λυσουμε στο insomnia, βρες τα με τους συμπαικτες σου next time ή με οποιον στο λεει τελος παντων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...